shopify visitor statistics

Te Snel Komen Voorkom Je op Deze NIEUWE Manier

Te snel komen is iets waar vaak gelukkig iets aan te doen is! Ik heb het niet over een medische ingreep of een ingewikkeld medicijn.

Vroegtijdig klaarkomen kun je namelijk zelf gaan voorkomen. Graag laat ik je in dit artikel zien dat voortijdig klaarkomen vooral iets met de ademhaling te maken heeft en je daardoor sneller klaarkomt dan veel andere mannen.

Te snel komen is voor een deel genetisch bepaald en aan de andere kant komt het door de manier waarop je met seks omgaat. Ben je heel gespannen wanneer je seks hebt? Dan is het moeilijk om voldoende ontspanning te vinden en het te snel komen te laten verdwijnen.

De rol van de ademhaling bij te snel komen

Je hebt het misschien niet direct in de gaten, maar de ademhaling heeft een grote rol wanneer het gaat om klaarkomen. Wanneer je snel ademhaalt zul je sneller klaarkomen, dan wanneer je de ademhaling rustiger laat verlopen.

De rol van de ademhaling is dus groter dan veel mannen denken. Begrijp je dit en ervaar je dit ook wanneer je seks hebt? Dan is het verstandig om vanuit deze hoek iets aan het te snel klaarkomen te gaan doen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Ademhaling onder controle

Wil je de ademhaling onder controle krijgen en hierdoor het te vroeg klaarkomen leren beheersen? Dan help ik je graag verder. Wanneer je de ademhaling onder controle wilt krijgen is het belangrijk om op een verstandige manier te werk te gaan.

Ga aan de slag met oefeningen waardoor je jezelf kunt ontspannen. Neem een rustig de tijd om diep in en uit te ademen. Wanneer je diep inademt kun je voor een periode van drie seconden inademen, kun je de adem drie seconden vasthouden en drie seconden uitademen. Herhaal dit een aantal keer en je merkt dat je veel gemakkelijker gaat ontspannen.

Sta je onder een grote spanning? Dan is het moeilijk om de ontspanning vanuit het niets te vinden en zal het waarschijnlijk niet lukken om de ademhaling echt onder controle te krijgen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Onder de seks en het masturberen

Het zal best een verschil zijn wanneer je rustiger probeert adem te halen wanneer je seks hebt of wanneer je aan het masturberen bent. Zoek de ontspanning op beide momenten, maar probeer in het begin vooral bij het masturberen te oefenen.

Je gaat de oefening op dit moment waarschijnlijk een stuk gemakkelijker vinden en begrijpt welke rol ontspanning bij het ademhalen kan spelen om het te vroeg klaarkomen te gaan voorkomen.

Te snel komen is niet prettig, maar zoals je lest is er dus iets aan te doen. Ga zo snel mogelijk aan de slag met de ontspanningsoefening uit dit artikel en zorg ervoor dat je het te snel komen in de toekomst kunt gaan voorkomen.

Het is in het begin waarschijnlijk best even wennen om met een ontspannen gevoel seks te hebben. Neem er ruim de tijd voor en ervaar hoe je het te snel komen kan voorkomen. Ontspanningsoefeningen brengen een enorme vooruitgang bij het klaarkomen en laten je lichaam direct ontspannen.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *