shopify visitor statistics

Te Snel Komen Verpest Je Seksleven! Dit is de Oplossing

Kom je te snel onder de seks? En heb hier last van? Dan is het verstandig om hier iets aan te doen en niet langer met dit probleem te kampen.

In dit artikel neem je kennis van verschillende manieren om het te snel komen te doorbreken en langer te genieten van de seks.

Het voorspel is een belangrijk element om de seks langer te laten verlopen. Het eerste onderdeel zal dan ook uitleg geven over het voorspel.

Het voorspel

De meeste mannen zien het voorspel als een onbelangrijk deel van de seks. Om te genieten van de seks is het echter belangrijk om meer aandacht te besteden aan het voorspel en hier op verschillende manieren meer tijd aan proberen te besteden. Een lang en goed voorspel is prettig voor de seks en kan het genot alleen maar beïnvloeden.

Je kunt op verschillende manieren aan voorspel doen. Meestal begint het voorspel met zoenen en worden daarna de kleren uitgetrokken om direct te beginnen met de penetratie. Probeer te beginnen met het langer aanhouden van de kleding. De periode van het zoenen mag best eens wat langer duren en kan heel prettig zijn.

Laat het uitkleden langer duren. Begin met de bovenste kleding en laat het minimaal 10 minuten voordat je jouw broek uitdoet. Precies op dit moment moet je proberen te genieten en nog niet aan penetratie denken. Veel mannen proberen te snel naar het eindresultaat toe te werken en kunnen hierdoor moeilijk van de seks genieten. Massage is een uitstekende manier om nog niet heel opgewonden te raken, maar wel van elkaars lichamen te genieten. Probeer te oefenen met massage en er echt van te genieten. Het is in de meeste gevallen heel prettig om elkaar te masseren en later zul je hierdoor minder waarde aan de penetratie gaan hechten.

Om het masseren prettig te laten verlopen, kun je verschillende acties ondernemen. Koop bijvoorbeeld een goede massage olie en maak er echt even een mooi momentje van. Het is meestal heel prettig om gemasseerd te worden of te masseren. Probeer het masseren niet lacherig te doen, maar echt serieus te zijn. Veel mannen moeten even wennen aan het masseren van een vrouw en doen hier niet al te serieus over. Neem je er serieus tijd voor? Dan gaat het snel goed. Je zult ervaren dat het heerlijk is. De meeste stelletjes zien elkaar alleen naakt onder de seks. Onder een massage leren jullie elkaar beter kennen en kun je onder een lagere spanning elkaars lichaam ontdekken.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Na het voorspel

Is het je gelukt om het voorspel minstens een kwartier te laten duren? Dan is het tijd voor de seks en kun je er helemaal voorgaan. Je bent na een goed voorspel heerlijk ontspannen en goed opgewonden. Het zal op dit moment niet moeilijk zijn om klaar te komen. Je wilt het klaarkomen echter uitstellen en moet daarom niet te hard van stapel lopen. Probeer de penis langzaam stijf te krijgen en langzaam te beginnen met de penetratie. Laat het niet langer dan een minuut duren en neem vervolgens de tijd om weer iets anders te gaan doen.

Wil je meer weten over het uitstellen van de ejaculatie? Bekijk mijn complete ejaculatie controle en ontdek meer over het te snel komen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *