shopify visitor statistics

Hoe Kun Je een Te Snel Orgasme uitstellen?

In een tijd dat alles bloter en bloter wordt afgebeeld, is het vaak moeilijk om niet beïnvloed te worden. Veel mannen en vrouwen worden weergegeven op een zodanige manier, dat je er haast wel naar moet verlangen om net zo te zijn.

Tegenwoordig kampen we met hoge verwachtingen en prestatiedruk, ook in bed. En dat is nou juist het probleem! Vandaag de dag gaat het eigenlijk altijd over seks, maar er wordt weinig gepraat over seksuele problemen.

Terwijl goede communicatie bijdraagt aan bijvoorbeeld het uitstellen van een vroegtijdig orgasme. Lees verder en zie hoe praten een bijdrage kan leveren aan het voorkomen van een te snel orgasme.

De drang naar seksualiteit is er al jaren. Toch lijkt het alsof deze drang pas echt de laatste paar jaar doorgedrongen is in onze samenleving. Dat is ook niet verwonderlijk.

We worden op ieder moment doordrongen van het feit dat seks een must is! Dat is natuurlijk ergens ook zo, maar soms worden er torenhoge verwachtingen gecreëerd waar we maar moeilijk aan kunnen voldoen.

En met die verwachtingen komt ook het seksuele tijdperk voor vrouwen naar voren.

De vrouw en seks

Vroeger draaide seks vooral om de man en zijn genot. De vrouw diende voornamelijk volgzaam en zorgzaam te zijn. Haar behoeftes stonden niet centraal. Tegenwoordig ligt dat (gelukkig) heel anders.

Vrouwen verlangen net zo goed naar een hoogtepunt en verwachten dan ook dat hun partner daarvoor zorgt. Of dat nu met behulp van penetratie is of andere technieken, dat maakt niet uit. Mannen moeten dan ook flink hun best doen om de vrouw te bevredigen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Vroegtijdige zaadlozing

Vrouwen weten nu beter wat zij willen en de kennis van seks en hun lichaam is toegenomen. Met de opkomst van de vrouwelijke wensen in bed en de vele pornobeelden wordt het voor de man soms wel eens te veel.

Waar vroeger geen probleem werd gemaakt van een vroegtijdig orgasme, is het nu haast een taboe of een schande. Toch ben je absoluut niet de enige die hier last van heeft! Premature ejaculatie, ook wel vroegtijdige zaadlozing genoemd, komt bij iedere man wel eens voor.

Het is zelfs zo dat één op de vijf mannen hier vaker last van heeft. Vroegtijdige ejaculatie betekent dat een man te snel klaarkomt op het moment dat hij in de vagina komt.

Te snel klaarkomen wil zeggen dat een ejaculatie binnen 1 tot 2 minuten plaatsvindt, maar het wordt pas echt vervelend wanneer je als man binnen 30 seconden al een ejaculatie krijgt. Dit is niet alleen funest voor het zelfvertrouwen van de man, maar dit heeft ook geen positief effect op de bevrediging van de vrouw.

Mannen willen meer uithoudingsvermogen in bed kweken, soms tot het onrealistische aan toe. En daarnaast verlangen vrouwen ook meer van een man. Maar hoe komt het dat mannen te snel klaarkomen?

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

De oorzaken van vroegtijdige zaadlozing

Te snel klaarkomen kan een psychisch of lichamelijk probleem zijn. Vaak is het een combinatie van die twee. Lichamelijke problemen kunnen eenvoudig worden opgelost door naar de dokter te gaan. Psychische problemen zijn iets minder makkelijk op te lossen.

Vaak spelen allerlei omstandigheden een rol. Zo kunnen bijvoorbeeld spanningen en stress ertoe leiden dat een man te snel klaarkomt. Spanning en stress zorgen ervoor dat je je niet goed kunt ontspannen in bed en de neiging hebt om alles snel te doen. Je lichaam reageert hierop en zorgt ervoor dat je dus een te snel orgasme krijgt.

Ook geestelijke oorzaken, zoals angst en onzekerheid, kunnen een ejaculatie beïnvloeden. Wanneer je onzeker bent over je prestaties of de angst voelt om het niet goed te doen, kan het voorkomen dat je binnen korte tijd ejaculeert. En helaas blijf je dat gevoel houden, waardoor de volgende keer nog sneller klaarkomt.

Wanneer de zaadlozing eraan komt, is dat vaak op geen enkele manier meer te controleren. Je kunt dan nog zo je best doen om te denken andere dingen of proberen je opgewondenheid te onderdrukken, maar tevergeefs.

Prestatiedrang is dan ook een veel genoemde oorzaak van te snel klaarkomen. Mannen hebben het onderling vaak over seks en ook vrouwen praten en flink op los. Het is tegenwoordig niet eens een optie om een slecht seksleven te hebben. Wanneer je hoort van anderen dat zij wel minstens een half uur in bed bezig zijn, wil je dat natuurlijk zelf ook.

Maar vaak wordt dan vergeten dat het grootste deel van de tijd opgaat aan voor- en naspel en daarnaast houden mensen nu eenmaal van overdrijven. Het komt maar weinig voor dat de daadwerkelijke penetratie een half uur duurt. En laten we eerlijk zijn, daar verlangt een vrouw ook helemaal niet naar.

Praten en praten

Toch moet je goed onthouden dat je echt niet de enige bent die last heeft van vroegtijdig klaarkomen! Het is belangrijk om hierover te praten. Natuurlijk weten we dat het een lastig onderwerp is om aan te snijden, maar door het te vermijden verleg je de grens van een seksueel probleem naar een mogelijk relationeel probleem.

Er ontstaat dan een gebrek aan intimiteit en het gevoel dat er iets mist waardoor ontevredenheid in bed kan zorgen voor een algehele ontevredenheid in de relatie. Probeer dan ook altijd het onderwerp bespreek te maken met je partner of vrienden. Je zult merken dat je op deze manier al een groot deel van het probleem aanpakt!

Praten kan dus enorm veel helpen bij het probleem. Soms zit er iets in je oren wat niet helemaal klopt. Door erover te praten, kom je er vaak achter dat je nog helemaal niet zo slecht bent in bed en dat je zelfs erg goede technieken hebt.

Ook kun je samen bepaalde dingen bedenken om de daadwerkelijke penetratie wat uit te stellen. Op deze manier kun je elkaars lichaam weer helemaal opnieuw leren kennen en kom je erachter dat seks meer is dan alleen de penetratie.

Het is simpeler dan je denkt

Zo zie je maar, vroegtijdige zaadlozing wordt vaak voor een groot deel opgelost door een simpel gesprek. Of je dat nu voert met je partner of met een paar vrienden, dat maakt niet uit.

Wanneer je daarna nog altijd te maken hebt met vroegtijdige zaadlozing, zijn er ook allerlei andere natuurlijke manieren te bedenken die je kunnen helpen bij het uitstellen van je ejaculatie.

Je hoeft je echt niet over te geven aan allerlei wonderpillen en middeltjes die er zogenaamd voor zorgen dat jij het langer volhoud. De beste oplossingen zijn de oplossingen die natuurlijk en gezond zijn, daar draait het om. Meer hierover lees je op onze website.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *