shopify visitor statistics

Is te Vroeg Klaarkomen nog Steeds een Taboe?

De kracht van een relatie is het feit dat je lief en leed met elkaar deelt. Je staat open voor elkaars problemen en geniet van de leuke dingen samen. Seks is daarbij erg belangrijk. Zonder meer draagt seks bij aan het geluk dat je met elkaar deelt. Het is dan ook niet voor niets zo dat in 90% van de gevallen de seks wordt genoemd als het gaat op de top 3 van belangrijkste zaken in een relatie.

Een van de zaken die in zo’n top 3 eveneens vaak voor komt is de eerlijkheid naar elkaar toe. Een relatie is niet alleen de lusten, maar ook de lasten. Soms kunnen deze zaken niet los van elkaar gezien worden. Zo is vroegtijdig klaarkomen voor veel mannen een mentaal erg groot probleem. Door dit probleem voor jezelf te houden, ga je echter spanningen en irritaties opkroppen. Dit maakt het voor de partner lastig in te schatten waar je mee zit.

Schaamte bij te vroeg klaarkomen

Een van de kenmerken van te vroeg klaarkomen is de schaamte rondom seksuele handelingen en het vaak geen zin hebben in seks. Het probleem is echter op te lossen, samen! Samen kan je namelijk praten over deze problemen.

Zo hoeft de vroegtijdige zaadlozing geen enkel probleem meer te zijn in de toekomst, want samen kan je er zonder schaamte aan werken. Op die manier wordt het levensgeluk en met name ook het geluk in de liefde enorm vergroot.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Het effect van praten is groter dan je denkt

Praten is iets waar vrouwen veel meer om bekend staan dan mannen. Je zou bijna kunnen stellen dat de meeste vrouwen zich kenmerken doordat ze veel en graag praten. Praten over seksuele problemen is echter voor vele mannen taboe. Laat dat nu net de reden zijn waarom dat je er met je partner juist wel over kan praten. Door je problemen te bespreken met je partner kan je samen op zoek gaan naar een geschikte oplossing.

Niet alleen een geschikte oplossing is het doel, maar ook het feit dat het vertrouwen groeit binnen de relatie. Als je het verschijnsel van vroegtijdig klaarkomen kenbaar maakt aan je sekspartner, kan je er in de toekomst rekening mee houden. Op die manier worden teleurstellingen voorkomen. De vrouw is bovendien in staat om oplossingen en tips aan te dragen. Bovendien kan ze zelf meehelpen in de verwerking van het probleem. Op die manier heeft het praten met je partner vele voordelen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Opluchting als begin van een nieuw succesverhaal

Het is begrijpelijk dat je er wellicht tegenop ziet om met je partner over problemen te praten. Als deze partner echter alles voor je over heeft, zal men ook dit accepteren en er mee verder gaan. Het is niet voor niets dat je in een relatie ‘in goede en in slechtere tijden’ bij elkaar bent om elkaar te steunen en een plezier te doen.

Op het moment dat de spanning er af is en je je partner hebt ingelicht, zal dit ongetwijfeld voor een enorme opluchting zorgen. Dat op zichzelf kan al vorderingen op seksueel gebied opleveren. Daarnaast ga je samen aan de slag om een nieuw succes te boeken en de spanningen in bed nieuw leven in te blazen. Kortom, praten over seksuele problemen met je partner is een oplossing en geen taboe.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *