shopify visitor statistics

Te Vroeg Klaarkomen? Zo Kun Je het Voorkomen!

Te vroeg klaarkomen is een probleem waar je op dit moment mee te maken hebt. Graag help ik je via dit artikel om van het te vroeg klaarkomen af te komen.

Er bestaan namelijk verschillende manieren waardoor je van het te vroeg klaarkomen kunt afkomen.

Veel mannen weten niet dat het te vroeg klaarkomen is te verhelpen en je hier in de toekomst dus niets meer mee te maken hoeft te hebben.

Mogelijke oplossingen

Om een oplossing te vinden is het belangrijk om te begrijpen hoe klaarkomen ongeveer werkt. Wanneer je klaarkomt heb je de eikel dusdanig te weten stimuleren dat het lichaam over gaat op een ejaculatie.

Veel mannen voelen niet helemaal wanneer de ejaculatie komt en kunnen deze dan ook niet of nauwelijks onderdrukken. Wil je het vermogen ontwikkelen om dit wel te kunnen en meer  invloed op je eigen lichaam uit te oefenen? Lees dan snel verder. Graag laat ik je zien hoe het mogelijk wordt om te vroeg klaarkomen te stoppen en met verschillende oplossingen voor eens en altijd van het te vroeg klaarkomen af te raken.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Een condoom dragen

Heb je al een tijdje een vriendin? Dan heb je waarschijnlijk niet heel veel zin meer om een condoom te dragen. Het dragen van een condoom kan echter een uitstekende oplossing te zijn om de eikel minder te stimuleren en dus minder snel klaar te komen.

Er zijn zelfs verschillende condooms die je hierbij een handje kunnen helpen. De condooms zijn dikker of beschikken bijvoorbeeld over een bepaalde pasta die de eikel extra verdoofd. De condooms zullen je in veel gevallen van dienst kunnen zijn. Werken ze niet of nauwelijks? Dan zijn er mogelijk nog extra oplossingen nodig om je van de te vroege ejaculatie af te helpen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Penetratie onderbreken

Veel mannen kiezen ervoor om continue te penetreren. Het zal op dit moment heel moeilijk worden om de ejaculatie nog langer onder controle te houden. Ik wil je uitdagen om niet te penetreren totdat je bijna klaarkomt.

Het is verstandig om na verloop van tijd eens een pauze te nemen en te stoppen met het penetreren. Je krijgt op deze manier in de gaten dat het belangrijk om af en toe eens een pauze in te lassen en door de penetratie verder tot rust te komen om later weer door te gaan met het stimuleren van de eikel.

Merk je dat de eikel weer minder geprikkeld is en je bijna geen erectie meer hebt? Dan kun je eigenlijk wel weer verder met het penetreren van de vrouw en gaat het de goede kant op. Stop je weer wanneer de eikel teveel geprikkeld is? Dan ben je op een slimme manier bezig om de penetratie te onderbreken.

Ik raad je aan deze methode eens uit te proberen en dus te stoppen wanneer je onder een te grote spanning komt te staan. Deze stappen gaan je helpen om het te vroeg klaarkomen te verhelpen en het langer vol te houden in bed. Ga aan de slag en neem zo snel mogelijk actie!

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *