shopify visitor statistics

Langer Genieten van seks: Te Vroeg Komen Tips

Seks is voor veel mensen heel belangrijk in een relatie. En dat is natuurlijk hartstikke logisch! Maar het gaat niet altijd vanzelf goed tussen de lakens.

Het blijft, elke keer weer, spannend. Veel mannen hebben te maken met onzekerheid over hun prestaties in bed. Dat kan leiden tot een vroegtijdige zaadlozing. Vaak heeft dit een negatief effect op het seksleven, niet alleen voor de man maar ook voor de vrouw.

Heb jij hier ook mee te maken? Lees dan verder voor verschillende tips

Waarom een vroegtijdige ejaculatie?

Om een oplossing te kunnen vinden voor het probleem, is het allereerst belangrijk om de oorzaken ervan te kennen. Veel mannen denken dat het te vroeg klaarkomen een gevolg is van een fysieke oorzaak.

Veel mannen denken dat er misschien iets ‘mis’ met ze is. Maar dat is vrijwel nooit het geval! Het probleem zit juist bijna altijd ‘tussen de oren’!

In verreweg de meeste gevallen heeft vroegtijdig klaarkomen te maken met spanning. Die spanning kan zijn opgebouwd door faalangst of onzekerheid. Het is immers niet vanzelfsprekend dat iedereen met veel zelfvertrouwen het bed met iemand induikt!

Wil je de vroegtijdige ejaculaties een halt toeroepen? Dan is het dus belangrijk om deze mentale aspecten de baas te worden!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tips

Als je met iemand tussen de lakens belandt, dan is het belangrijk om een duidelijk beeld te schetsen van hoe de kaarten zijn geschud. Realiseer je dat jouw partner interesse in je heeft. Ze is immers niet voor niets met je het bed ingedoken!

Onzekerheid is dus nergens voor nodig. Je bent leuk! Natuurlijk is het wel logisch om af en toe een beetje onzeker te zijn. Maar maak je hierover niet druk, iedereen heeft hier last van. Ook mannen die al veel ervaring hebben, zijn lang niet altijd zeker van zichzelf.

Om je onzekerheid te verminderen, zijn er verschillende tips te noemen die een vroegtijdige zaadlozing tegen gaan. Afwisselende seks is erg belangrijk. Neem dus uitgebreid de tijd voor het voorspel en geef de vrouw daarbij de nodige aandacht.

Het helpt bijvoorbeeld ontzettend om haar als eerste te laten klaarkomen. Dat mag gerust al tijdens het voorspel zijn! Zo blijf je gefocust op haar genot en kun je de spanning een beetje van je af laten glijden.

Is het tijd geworden voor het echte werk? Maak je dan vooral niet druk, maar geniet. Want daar draait het immers allemaal om! Zoals je weet, zijn er veel verschillende standjes. Experimenteer en maak daar gebruik van! Vergeet niet om tijdens het wisselen van positie, even een korte rustpauze in te lassen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Te vroeg klaarkomen is geen taboe!

Laat het duidelijk zijn: je kunt een vroegtijdige zaadlozing niet altijd voorkomen. Dat hoeft ook helemaal niet. Het belangrijkste is echter dat je hier geen taboe van maakt.

In een goede relatie is er sprake van openheid. Als je te vroeg klaarkomt, dan hoeft dat helemaal niet te betekenen dat je niet ‘goed’ bent in bed. Onhandig is het misschien wel, maar juist door hierover te communiceren, kun je het probleem gaan oplossen!

Als je partner op de hoogte is van jouw gevoelens, dan is het ook gemakkelijker om de aandacht tijdens de seks even te verleggen. Zo kun je uitgebreid de tijd nemen voor het voorspel. Het is niet nodig om daarbij continu seksuele handelingen te (laten) verrichten.

Seks is geen wedstrijd. Een tijdje alleen zoenen en strelen kan ook heel intiem zijn! De seks komt dan (even) later wel!

Voorbereiding

Je kunt je natuurlijk wel in zekere mate voorbereiden op de seks. Heb je echt stelselmatig last van te vroeg klaarkomen, dan kun je ervoor kiezen om vóór de seks te masturberen. Dit is helemaal geen schande!

Voel je je hier toch niet prettig bij, dan kun je tijdens het voorspel tot een hoogtepunt komen. Na een korte knuffelpauze, kun je er dan tijdens de echte daad weer tegenaan! De tijd nemen is dan ook een belangrijke tip voor betere seks en voor het uitstellen van een orgasme.

Tijdens de seks

Ook voor tijdens de seks zijn er momenten of manieren te bedenken waarop je een vroegtijdige ejaculatie kunt voorkomen. Zo kun je de seks in verschillende fases verdelen.

Als je merkt dat je dichterbij een hoogtepunt komt, neem dan een korte pauze. Je focust jezelf dan bijvoorbeeld een tijdje alleen op het genot van de vrouw. Een andere tip voor tijdens de seks, is om de vrouw bovenop te laten zitten. Op die manier wordt de penis immers minder intens gestimuleerd dan in andere posities.

Houd je niet alleen bezig met je eigen gevoel, maar geniet van het uitzicht en verwen je partner ondertussen ook! Zo leid je de aandacht ook voor jezelf een beetje af. Maak je niet druk over het te snel klaarkomen: het gaat in eerste instantie om het genot dat jullie samen beleven!

Vergeet het naspel niet

Een hele belangrijke tip: Besef dat seks geen wedstrijd is. Veel mannen zien seks toch als een prestatieding. Ze moeten iets laten zien of bewijzen dat ze ‘goed’ zijn in bed. Maar dat is helemaal niet waar seks om draait!

Seks is een goede manier om de liefde voor je partner te uiten. Vergeet na het klaarkomen dan ook niet om nog even samen te genieten van het naspel. Het naspel is bij uitstek een geschikt moment om het probleem van vroegtijdig klaarkomen even helemaal te vergeten.

Raak je weer opgewonden van het naspel? Geniet dan van de tweede vrijpartij! Je zult zien dat je dan minder last hebt van spanningen!

Conclusie

Seks is geen wedstrijd, dat is eigenlijk de meest belangrijke conclusie. Je hebt eigenlijk al gewonnen op het moment dat je met een leuke vrouw het bed induikt. Jij hebt haar interesse immers al lang gewonnen, dus je hoeft niets meer te bewijzen.

Laat de spanning en onzekerheid dus achter je en geniet! Je kunt ook gebruik maken van een aantal tips en oefeningen, om een vroegtijdige zaadlozing te voorkomen. Je kunt hier verschillende aritkelen lezen waarin manieren beschreven staan die jou kunnen helpen.

Tot slot, is het heel belangrijk om met je partner te communiceren over seksuele problemen of onzekerheden. Vaak ligt hier al een deel van de oplossing!

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

1 reactie op "Langer Genieten van seks: Te Vroeg Komen Tips"

  1. denn

    says:

    Ik heb als ik voorspel heb of sex heb dat ik soms te snel klaarkom wanneer ik het niet wil wanneer het net lekker opgang komt gebeurd het, bij een 2e keer kan ik veel langer doorgaan maar dat wil ik niet, kunt u mij tips geven

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *