4 Slimme Technieken om Te Snel Klaarkomen te Stoppen

Te snel klaarkomen is een probleem waar een groot deel van de mannelijke bevolking op een gegeven moment in zijn leven mee te maken zal krijgen. Het is echter vooral een bekend fenomeen in de medische wereld. Dit komt omdat mannen er liever niet over praten als zij last ondervinden van premature ejaculatie.

Net zoals bij erectieproblemen en het hebben van een laag libido, is het voor veel mannen een taboe om te praten over het feit dat ze te snel klaarkomen. Echter, wanneer dit probleem bespreekbaar zou worden, is het ook een stuk makkelijker om een oplossing te vinden.

Het is vandaag de dag vaak nog een te grote stap om bijvoorbeeld met een huisarts te gaan praten. Mocht het onderwerp meer bespreekbaar zijn, dan is het een stuk makkelijker om de huisarts te bezoeken.

Hoe dan ook, veel mannen schamen zich ervoor dat ze veel te snel klaarkomen en gaan liever zelf op zoek naar een oplossing of proberen het probleem te maskeren voor hun partner. Beide ‘oplossingen’ zullen het probleem juist verergeren en het seksleven verslechteren. Het is dan ook allesbehalve verstandig om zelf op zoek te gaan naar een oplossing.

Een huisarts of dokter bezoeken is altijd een goede stap. Daarnaast is het zeer aan te raden om de premature ejaculatie tegen te gaan op een natuurlijke wijze. De natuurlijke weg is in veel gevallen geheel kosteloos en zonder lichamelijke of geestelijke bijwerkingen.

De weg van de minste weerstand

In de maatschappij van tegenwoordig is seks een onderwerp geworden waarover in de meeste gevallen vrij gesproken kan worden. Een goed seksleven is iets waar veel mannen graag over pronken bij vrienden en collega’s. Het is alleen een heel ander verhaal als er problemen zijn in het seksleven.

Problemen zoals een erectiestoornis of premature ejaculatie worden liever verzwegen. Een huisarts bezoeken of erover praten met iemand die er verstand van heeft, is dan vaak ook uit den boze. Veel mannen kiezen er daarentegen voor om zelf op zoek te gaan naar een remedie of om het te verzwijgen en maskeren voor hun partner.

Slechts in enkele gevallen zal deze methode daadwerkelijk een degelijke oplossing opleveren. Een makkelijke manier om discreet naar een oplossing te zoeken, is het internet. Allerhande pillen en crèmes zijn te koop die ogenschijnlijk te snel klaarkomen zouden kunnen voorkomen. In veel gevallen is dit geldklopperij: de aangeboden producten werken niet zoals aangegeven. remedieJe geld ben je kwijt, maar te snel klaarkomen is nog steeds een probleem. Het probleem verzwijgen voor je partner levert ook alleen maar meer problemen op. Mannen gaan hun seks vaak (onbewust) overhaasten als ze last hebben van te snel klaarkomen. Het probleem is zo tijdelijk te maskeren, maar zal het probleem op den duur alleen maar verergeren. Zelf een oplossing zoeken, is vaak niet de juiste manier om van je klaarkom problemen af te komen.

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

Advies #1: Masturberen als remedie

Een natuurlijke manier om van de problemen of te komen, is masturberen. Dit klinkt misschien vreemd, want masturberen zorgt er juist voor dat je klaarkomt. Veel mannen zullen hun twijfels hebben bij deze methode. Zij masturberen al sinds de puberteit en hebben alsnog last van premature ejaculatie. Masturberen is echter een goede en natuurlijke manier om dit probleem op te lossen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Advies #2: Masturberen

Masturbatie (ook wel aftrekken, trekken of rukken genoemd) is een ander woord voor zelfbevrediging. Een stijve penis stimuleren door middel van strelen en trekken, resulteert uiteindelijk in een hoogtepunt.

Masturberen is voor veel mannen de manier om hun seksuele driften onder controle te houden. Daarnaast komen er door het klaarkomen bepaalde stofjes vrij in het lichaam die je een gelukzalig gevoel geven. Het fijne gevoel en het beantwoorden van seksuele verlangens zijn redenen waarom mannen van elke leeftijd masturberen.

Masturberen is daarnaast ook een van de manieren om ervoor te zorgen dat je niet te snel klaarkomt. De reden waarom dit zo goed werkt, is omdat het bij een man steeds langer duurt voordat hij klaarkomt nadat hij al een keer is klaargekomen.

Als je je hebt afgetrokken en je masturbeert daarna nog een keer, dan zal je merken dat het de tweede keer aanzienlijk langer duurt om tot een hoogtepunt te komen. Er zijn verschillende manieren hoe je dit toe kunt passen op een manier dat je seksleven erop vooruit gaat en je premature ejaculatie probleem minder wordt.

Aftrekken voor de daad

De eerste manier die toegepast kan worden om het te snel klaarkomen te voorkomen, is om jezelf af te trekken voordat je seks gaat hebben. Dit is vooral handig als je in een relatie zit, omdat je dan een beter idee hebt van wanneer je seks gaat hebben. De truc is om steeds korter van tevoren jezelf af te trekken. Op deze manier kom je erachter wat jou het beste ligt en wanneer je de seks het langste volhoudt. Probeer de stappen uit figuur 1 te volgen en ontdek wat jij het fijnste vindt.

bijna klaar

Figuur 1

Je kunt ervoor kiezen om een kwartier voor de seks nog te masturberen. De kans is echter groot dat dit op een teleurstelling uit zal lopen. De penis van een man wordt in veel gevallen slap na het klaarkomen. Het duurt daarna een tijd voordat een erectie weer mogelijk is. Wanneer je jezelf een kwartier voor de seks aftrekt, is de kans aanwezig dat hij niet stijf wordt als je seks wilt hebben, iets wat je moet voorkomen. Het is dus van groot belang om uit te vinden welke tijdspanne jou het beste ligt.

Advies #3: De Squeeze techniek

Een andere techniek die kan bijdragen aan het uitstellen van het klaarkomen, is de squeeze techniek. Squeeze betekent knijpen, en dat is ook wat je zult moeten doen bij deze techniek. De volgende stappen dienen gevolgd te worden om de squeeze techniek te perfectioneren:

 • Ga masturberen en werk jezelf richting een hoogtepunt.
 • Vlak vooradat je klaarkomt, knijp je hard in je penis. Knijp in het stuk van de penis dat net onder eikel zit.
 • Het orgasme wordt zo afgebroken.
 • Ga opnieuw masturberen en knijp weer af net voor het klaarkomen.
 • Herhaal dit proces meerdere malen.

de anatomie van de penis

Wanneer je voelt dat je klaar gaat komen kun je de penetratie of het voorspel stoppen en in de penis knijpen. Breng je partner hier ook van op de hoogte, dan is het niet iets waar je je voor hoeft te schamen. Misschien wil je partner zelfs de squeeze techniek voor je toepassen? Te snel klaarkomen wordt voorkomen en de intimiteit blijft behouden met deze techniek.

Advies #4: De Start-Stop techniek           

De start-stop techniek toont gelijkenissen met de squeeze methode.

 • Start met masturberen.
 • Het doel is dat als je voelt dat je klaar gaat komen, je stopt met de zelfbevrediging.
 • Op deze manier leer je het gevoel kennen dat aangeeft dat je bijna klaar gaat komen.
 • Herhaal dit enkele keren om dit te perfectioneren.

De start-stop manier leert de man het moment herkennen van klaarkomen. Zodra dit dichterbij komt, kun je er voortaan beter op reageren. Stop bijvoorbeeld tijdelijk de penetratie of doe het even wat rustiger aan. Vroegtijdig klaarkomen kun je op deze manier makkelijk voorkomen.

Het klinkt misschien niet zeer logisch, maar masturberen is een van de natuurlijke manieren om te snel klaarkomen de baas te worden. Er zijn verschillende masturbatie technieken en methodes die je helpen om je orgasme beter te leren kennen. Nu je weet wanneer je hoogtepunt dichterbij komt, is het makkelijker reageren. Schaam je er niet voor dat je deze natuurlijke manieren gebruikt om van je premature ejaculatie probleem af te komen.

Ben open naar je partner en houd niets verborgen. Je partner zal je waarschijnlijk graag helpen. Dit is niet alleen goed voor jouw zelfvertrouwen, jullie seksleven zal er zonder twijfel erg op vooruit gaan! Grijp dus niet langer naar de medicijnen maar kies voor de natuurlijke weg om te snel klaarkomen te voorkomen.

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

 • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
 • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *