5 Tips voor een Grotere, Dikkere en Langere Penis

Als jij wel eens ontevreden bent geweest over de grootte van je penis, dan ben je daar zeker niet de enige in. Het is moeilijk om een man te vinden die niet enigszins onzeker is over het formaat van zijn penis, en steeds meer mannen overwegen dan ook serieus een penisverlenging. Velen van hen kiezen dan uiteindelijk voor dure en gevaarlijke operaties, die ook héél verkeerd kunnen aflopen.

Dat is jammer, want dat is helemaal nergens voor nodig. Als jij een grotere, dikkere en langere penis wilt, dan zijn er tal van manieren om dit te bereiken, die allemaal een stuk minder ingrijpend zijn. Dit is dan ook de focus van dit artikel. Ik zal je enkele tips geven waarmee jij helemaal zelf je penis kan vergroten. De volgende tips zal ik in dit artikel gaan behandelen:

  • Slik ginkgo biloba
  • Gebruik een stretch-apparaat om je penis uit te rekken
  • Doe Kegeloefeningen om je PC-spier te trainen
  • Slik l-arginine
  • Gebruik een penispomp

Tip 1: Slik ginkgo biloba

Misschien word je er meteen al een beetje huiverig van dat ik zeg dat je een middeltje moet gaan slikken, maar wees niet bang; ginkgo biloba is geen eng medicijn, maar gewoon een 100% natuurlijk kruid. Van nature komt deze plant voor in Japan, en hier wordt het al millennia lang gebruikt als geneesmiddel tegen allerlei uiteenlopende kwaaltjes. Je kan hierbij denken aan problemen met de ademhaling of spijsvertering, maar ook aan seksuele problemen.

“Mensen gebruiken een middel niet duizenden jaren lang als het niet werkt.”

Zo wordt ginkgo biloba ook veel geslikt om een grotere erectie te krijgen. Dit heeft alles te maken met het stimulerende effect van ginkgo biloba op de bloedsomloop. Als je een erectie krijgt, dan betekent dat eigenlijk niets anders dan dat de zwellichamen in je penis zichzelf vol zuigen met bloed. Hierdoor wordt je penis als het ware ‘opgeblazen’, en wordt hij dus groter en harder. Door het bevorderen van de bloedsomloop, kan er makkelijker bloed naar de penis stromen. Hierdoor zullen je zwellichamen zich voller kunnen zuigen met bloed, waardoor je een erectie krijgt die groter en dikker is dan normaal. Gezien het feit dat ginkgo biloba de bloedsomloop verbetert (bron), is het dus niet zo raar dat je hier grotere erecties van krijgt.

Het is niet gevaarlijk om ginkgo biloba gewoon op te eten als kruid, maar het smaakt niet zo lekker. Je kan het daarom beter als thee opdrinken, of je kan een voedingssupplement slikken waarin ginkgo biloba is verwerkt. Zoals ik net al zei is ginkgo biloba 100% natuurlijk, en daarom is het vrij te verkrijgen in een heleboel winkels en op tal van websites.

Iets waar je wel rekening mee moet houden, is dat het effect van ginkgo biloba maar tijdelijk is. Je zal dus elke keer dat je een grotere erectie wil opnieuw het kruid moeten slikken. Op zich is dit niet heel bezwaarlijk, maar het is wel iets waar je je van bewust moet zijn. Daarnaast moet je opletten als je reeds bloedverdunners slikt, want in dat geval kan het gevaarlijk zijn om ginkgo biloba te gebruiken. Ik raad je in dat geval aan om het dan eerst even met je huisarts te bespreken.

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

Tip 2: Gebruik een stretch-apparaat om je penis uit te rekken

Waar de vorige tip je waarschijnlijk vrij onschuldig in de oren klonk, klinkt deze tip misschien een stuk enger. Stretchen betekent uitrekken in het Engels, en dat is exact wat een stretch-apparaat doet. Ik snap dat dat eng kan klinken, maar laat me je geruststellen; het stretchen van je penis is niet alleen een bijzonder effectieve manier om je penis te verlengen, maar als je het goed doet, is het ook nog eens hartstikke veilig. De Europese Commissie heeft zelfs erkend dat er geen schadelijke bijwerkingen zijn verbonden aan het gebruik van een stretch-apparaat.

Een stretch-apparaat is een apparaat waar je je penis in legt, om dit apparaat vervolgens voor een lange tijd je penis te laten uitrekken. Uiteindelijk zorgt dit voor een permanente verlenging van je penis, die ook echt zichtbaar is. Meestal weten mannen hun penis met een stretch-apparaat enkele centimeters groter te maken.

Het stretchen van je penis is dus een erg veilige en effectieve manier om je penis te vergroten, maar er zit echter ook een belangrijk nadeel aan; het gaat je veel tijd kosten voor je resultaat ziet. Gebruikers van stretch-apparaten wordt aangeraden om het apparaat elke dag tien uur lang te dragen, achter elkaar. Bovendien moet je dit zeker vier maanden volhouden voor je noemenswaardig resultaat ziet.

Daar komt nog bij dat het uitrekken van je penis best pijnlijk kan zijn (je kan je misschien voorstellen dat het niet erg prettig voelt als er tien uur achter elkaar aan je penis wordt getrokken). Ik blijf erbij dat een stretch-apparaat een goede manier is om je penis uit te rekken, maar je moet dus wel een doorzetter zijn, en er een beetje pijn voor overhebben.

“Wie lang wil zijn, moet pijn lijden.”

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Tip 3: Doe Kegeloefeningen om je PC-spier te trainen

Er is een goede kans dat je geen idee hebt wat een PC-spier is, maar neem maar van mij aan dat je hem heel hard nodig hebt. De PC-spier (ook wel bekkenbodemspier) is van essentieel belang om tal van redenen. Zo zorgt deze spier ervoor dat allerlei organen in je buikholte op de juiste plek blijven, en dat jij niet in je broek plast zodra je blaas vol zit. Wat voor jou echter het meest van belang is, is dat je PC-spier een belangrijke rol speelt bij het krijgen van erecties.

Ik heb zojuist al uitgelegd hoe belangrijk de bloedsomloop is bij het krijgen van een erectie, en dat een betere bloedsomloop kan leiden tot grotere, hardere erecties. Laat de PC-spier nou net van essentieel belang zijn voor de bloedsomloop. Door het trainen van je PC-spier, dan deze meer bloed doorlaten naar je penis. Hierdoor worden je erecties dikker, harder, en in de meeste gevallen ook langer dan eerst het geval was (bron).

Het trainen van je PC-spier is dus een goed idee, maar hoe train je in vredesnaam een spier die je niet eens kent? Dit kun je doen door het uitvoeren van zogeheten Kegeloefeningen, vernoemd naar de arts die deze oefeningen heeft uitgevonden, dr. Arnold Kegel. Oorspronkelijk waren deze oefeningen bedoeld om vroegtijdig klaarkomen tegen te gaan, maar later bleken ze ook goed te werken voor betere erecties.

Het uitvoeren van Kegeloefeningen is erg makkelijk. Je moet natuurlijk wel eerst weten waar je PC-spier precies zit, maar hier kun je op een vrij gemakkelijke manier achter komen. Je PC-spier is namelijk de spier die je gebruikt als je je plas ophoudt. Door gewoon te doen alsof je je plas ophoudt, kun je je PC-spier aanspannen.

“Waren al je spieren maar zo makkelijk te trainen als je PC-spier…”

Dit is in de basis hoe Kegeloefeningen werken; deze oefeningen bestaan uit het afwisselend aanspannen en ontspannen van je PC-spier. Het idee is dat je de spier enkele seconden aangespannen houdt, en hem vervolgens weer ontspant. Hoe vaker je dit doet op een dag, hoe sneller je resultaat zal gaan zien. Het kan helpen om deze oefeningen op een vast moment te doen, zodat je het niet vergeet, bijvoorbeeld onder de douche of elke keer als je naar de wc gaat.

Kegeloefeningen kun je in principe in elke houding uitvoeren die je wil, maar ze zijn het effectiefst als je ze liggend uitvoert. Als je de oefening staand of zittend uitvoert, span je namelijk waarschijnlijk niet alleen je PC-spier, maar ook je buikspieren aan. Dit is niet het geval wanneer je ligt, en daarom kun je je liggend meer richten op de spier waar het écht om gaat.

Tip 4: Slik l-arginine

De stof l-arginine is een zogeheten aminozuur, dat essentieel is voor het goed functioneren van je lichaam. Zo is l-arginine bijvoorbeeld van groot belang voor het correct functioneren van je immuunsysteem. Recenter heeft de wetenschap echter ook ontdekt dat l-arginine van groot belang is bij seksueel functioneren, en dat is waarom ik er in dit artikel aandacht aan besteed.

Ik heb je al meerdere keren uitgelegd hoe belangrijk de bloedsomloop is voor de grootte van een erectie, dus daar zal ik niet al te veel woorden meer aan vuil maken. Ik zal alleen vermelden dat l-arginine de bloedsomloop bevordert, en dat het daarom een bijzonder goed middel is om grotere erecties te krijgen. Het zal je daarom niet verbazen dat l-arginine ook erg succesvol is bij mannen die een erectiestoornis hebben (bron).

Daarnaast verhoogt l-arginine ook nog eens het libido, ofwel: je krijgt er meer zin van in seks. Als jij je erecties dus met succes groter weet te maken door het gebruik van l-arginine, dan kun je er dus van verzekerd zijn dat je meer dan genoeg gelegenheid gaat hebben om die grotere penis te gaan gebruiken.

L-arginine is, net als ginkgo biloba, verkrijgbaar als voedingssupplement. Je kan het dus zonder doktersrecept kopen, in bepaalde winkels of op het internet. Het middel heeft geen bijwerkingen die het benoemen waard zijn. Wel geldt, net als bij ginkgo biloba, dat je met dit middel moet oppassen als je hartproblemen hebt. Ook in dit geval zou ik je daarom aanraden om het eerst eens met je huisarts te bespreken.

Tip 5: Gebruik een penispomp

Het zou zomaar kunnen dat je al wel eens hebt gehoord van de penispomp. Dit apparaat is één van de bekendere behandelmethoden van erectieproblemen. Als dit apparaat mensen met een erectiestoornis een stijve kan laten krijgen, dan is het natuurlijk niet al te verbazingwekkend dat ook mannen zónder erectieproblemen een grotere erectie kunnen krijgen door het gebruik van een penispomp.

Zo’n pomp bestaat uit een aantal onderdelen: een plastic buis, daaraan vast een slangetje, en aan het eind daarvan een pompje. Om een penispomp te gebruiken, moet je de penis in de buis doen. Vervolgend moet je het pompje gebruiken om de lucht uit de buis te zuigen. Dit noemen we het vacuüm trekken van de buis. Als je dit doet, zou je een grotere erectie moeten kunnen behalen.

Dit heeft te maken met de luchtdruk in de buis. Die luchtdruk neemt toe als je de lucht uit de buis zuigt. Alle ruimte die eerst door de lucht in de buis werd opgevuld, moet nu door iets anders worden gevuld. Hierdoor wordt je penis als het ware gedwongen om groter te worden. Om dit mogelijk te maken, moet je penis natuurlijk groeien, en dit kan alleen door de zwellichamen van de penis vol met bloed te zuigen. Op deze manier krijgt je erectie de maximale grootte die hij kan krijgen.

Het is wel belangrijk om te weten dat het effect van een penispomp maar tijdelijk zijn. De erectie die je krijgt van een penispomp is heel anders dan een natuurlijke erectie, omdat deze niet wordt veroorzaakt door seksuele gevoelens, maar door druk van buitenaf. Je (grotere) erectie zal na ongeveer een halfuur meestal weer verdwenen zijn.

Verder kan het zijn dat een penispomp niet zo goed werkt voor mannen met veel schaamhaar. De haren kunnen ervoor zorgen dat de penispomp niet goed afsluit, waardoor de buis niet vacuüm kan worden getrokken en de pomp dus niet werkt. Dit kun je natuurlijk vrij gemakkelijk oplossen door je schaamhaar af te scheren, maar je moet er dan wel moeite in steken om dat bij te houden.

Iets waar je wel rekening mee moet houden bij het gebruik van een penispomp, is dat er aan het gebruik van dit apparaat bepaalde risico’s zijn verbonden (meer dan bij bijvoorbeeld een stretch-apparaat). Het kan bijvoorbeeld zo zij dat je je penis beschadigt door het gebruik van een penispomp, en in de meest extreme gevallen kun je hier zelfs permanent impotent van worden. Dat lijkt mij reden genoeg om eerst de andere mogelijkheden te proberen, en pas als laatste optie een penispomp te proberen.

“Is een grotere penis voor jou het risico waard dat je penis het nooit meer doet?”

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

  • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
  • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
  • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *