shopify visitor statistics

Uitstel orgasme: Hoe Jij Langer Kunt Genieten

Er zijn veel dingen die mis kunnen gaan of problemen die zich voor kunnen doen als het gaat om je seksleven. Zo kun je bijvoorbeeld last hebben van een verminderde seksdrive, of van te veel spanning op het moment dat je seks hebt.

Bij vrouwen is een veelvoorkomend probleem dat een orgasme moeilijk of helemaal niet bereikt wordt. Bij mannen geldt: soms lukt het niet, soms lukt het wel en soms lukt het te snel.

Dit laatste probleem geldt voor veel mannen: te snel klaarkomen. Dit artikel heet niet voor niets uitstel orgasme: hoe jij langer kunt geniet.

Lees verder om erachter te komen hoe jij een orgasme uit kunt stellen.

Het eerste niveau

Gebeurt het vaker dan eens? Dan is de kans groot dat je hier last van hebt. Er zijn verschillende niveaus te onderscheiden in de gradatie van de ernst van het probleem.

Als je denkt dat je de enige bent, kunnen we je geruststellen. Ruim 25% van de mannen heeft last van vroegtijdige ejaculatie, oftewel te snel klaarkomen. Wanneer je al klaarkomt tussen 1 en 3 minuten penetreren (oftewel: de daad zelf), dan is dat geen ramp. Dit kan gelukkig gemakkelijk getraind worden!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Het tweede niveau

Te snel klaarkomen kan ook in wat heftigere vormen voorkomen. De ernst van het eerste niveau kan af en toe gebeuren, maar het tweede niveau wordt al vaker bestempeld als iets waar de man in kwestie echt last van heeft.

Binnen één minuut na seks vindt al een orgasme plaats, in meer dan 99% van de keren. Hoe kan dit gebeuren? Zo vaak te snel klaarkomen, kan gewijd worden aan een aangeleerde seksuele routine.

Mannen werken nu eenmaal zo snel mogelijk naar een orgasme toe als zij masturberen: dat is het doel. Maar met seks ligt dit anders, en laat masturberen nu iets zijn waar mannen over het algemeen eerder mee beginnen dan met seks.

 

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Het derde niveau

Pas bij dit niveau kan gesproken worden over een erkend medisch probleem. Dit kan men herkennen aan een onbalans van het de serotonine in de hersenen. Dit is het gedeelte dat verantwoordelijk is voor de mate van controle die de man kan uitoefenen op op het orgasme.

Voor het oplossen van dit niveau van premature ejaculatie worden dezelfde methoden gebruikt als bij het eerste niveau. Methodes zoals Orgasme Onder Controle worden door veel mannen succesvol toegepast bij het oplossen van dit probleem.

Signalen worden nauwelijks of niet meer waargenomen, waardoor de rem er niet meer kan worden opgezet en het orgasme uitstellen geen optie meer is. In het laatste geval dient medische hulp te worden geraadpleegd.

In het geval van niveau 1 en 2 kun je zelf aan de slag om de weg naar de oplossing te bewandelen. Je orgasme uitstellen is namelijk iets dat je kunt trainen. Doe dit samen met je partner, voor een extra fijn en vertrouwelijk gevoel, samen oefenen is immers het halve werk.

De eerste stappen naar uitstel

Langer seks hebben, dat is iets wat we allemaal willen. Je kunt dan je orgasme proberen uit te stellen, maar hier zal wel flink voor geoefend moeten worden. Dit doe je door je opwinding onder controle te krijgen.

Het best kun je daarom niveaus of cijfers toekennen aan de mate van je opwinding, waarbij het cijfer 1 betekent dat je niet opgewonden bent en het cijfer 10 betekent dat je een orgasme ervaart.

Oefen dit eerst een paar keer door te masturberen. Zo zul je het snelst doorhebben in welk stadium jij je bevind. Nu kan het spel beginnen: laat je opwinding zakken op het moment dat je naar de 5 aan het klimmen bent.

Doe dit door te denken aan dingen die minder opwindend zijn, of stop even en neem een slokje water. Wat voor jou werkt, merk je snel genoeg.

The real deal

Ben je klaar voor de volgende stap? Ga dit dan ook doorzetten bij de seks.

Allereerst kun je het best veel tijd nemen voor het voorspel en haar verwennen. Door te wachten met de gemeenschap en haar veel aandacht te schenken, zal het voor haar sowieso minder uitmaken dat je de penetratie niet lang volhoudt.

Laat haar je anders oraal bevredigen of aftrekken. Dit is vaak minder opwindend dan seks zelf, waardoor je het kunt uitstellen. Eindelijk toegekomen aan de daad? Ga dan na wat voor jou tijdens de gemeenschap helpt om het niveau niet te snel te laten stijgen.

Begin bijvoorbeeld niet met stoten, maar met draaien met je heupen. Een condoom voorkomt extreme stimulatie, waardoor uitstel orgasme geen droomonderwerp meer lijkt, maar steeds meer een feit begint te worden!

Concentreer je, maar niet te veel!

Spanning zorgt ervoor dat je snel klaarkomt. Door je in grote mate te concentreren op je eigen orgasme, of op tegelijkertijd klaarkomen, stimuleer je het hebben van een orgasme juist.

Onthoud dat het geen must is om tegelijkertijd klaar te komen. Wat je ook kunt doen, is zelf al een keer klaarkomen voor de seks. De kans is groot dat je het de tweede keer langer volhoudt.

No turning back..

Als je voelt dat je gaat klaarkomen, is dit vaak twee tot drie seconden voor je orgasme. Je sperma verzamelt zich dan in een deel van de urinebuis, waar de zaadlozing wordt voorbereid.

Herken je dit moment, dan kun je hier je voordeel mee doen. Komt het eraan, stop of verminder dan de stimulatie van je penis. Het duurt even om het volledig onder controle te krijgen, maar dan heb je ook wat!

Alles is relatief

In veel gevallen is een vroegtijdige ejaculatie relatief. Misschien vindt jouw partner wel helemaal niet dat je zo snel klaarkomt.

Zorg daarom dat altijd alles bespreekbaar is. Wat vindt je partner hiervan? Hoelang vindt hij of zij dat jij het voel dient te houden? Wat is er aan vooraf gegaan? Praat erover! Dat is de sleutel naar de oplossing van elk probleem. Zorg te allen tijde dat je verwachtingen realistisch zijn en blijven.

Maak je in ieder geval nooit zorgen zonder eerst een gesprek aan te gaan met je (bed)partner. Wie weet is het wel helemaal nergens voor nodig!

Heb je toch nog extra hulp en een steuntje in de rug nodig? Kijk dan rustig rond op onze website.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *