shopify visitor statistics

Je Zaadlozing Uitstellen? 2 Obstakels + 1 Effectieve Tip

Het uitstellen van de zaadlozing houdt je misschien al voor langere tijd bezig.

Het is mogelijk om af te rekenen met dit probleem en de ejaculatie voor eens en altijd langer te gaan uitstellen.

Wanneer je de zaadlozing kunt uitstellen wordt het mogelijk om af te rekenen met een te vroege zaadlozing.

Jouw probleem nu en straks

Je hebt op dit moment misschien veel last van de te vroege zaadlozing. Het is belangrijk je hier niet aan te storen. De zaadlozing is een probleem dat je kunt oplossen en het is niet de bedoeling om je op dit moment zorgen te gaan maken.

Probeer over grenzen te kijken en je meer met de toekomst bezig te houden dan met het nu. Je seksleven is op dit moment misschien niet prettig. Je raakt niet genoeg bevredigd en bent mogelijk ook niet in de juiste staat om je vriendin te bevredigen. Begrijp je dat het noodzakelijk is om iets te doen aan de vroegtijdige ejaculatie en je op korte termijn al verbetering kunt waarnemen? Dan weet je dat het mogelijk wordt om af te rekenen met de vroegtijdige zaadlozing en je jezelf op dit moment geen zorgen hoeft te maken.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Belemmerende overtuigingen

Laat je geest nooit belemmeren door een overtuiging. Je denkt op dit moment misschien dat je geen goede minnaar bent, dat is natuurlijk onzin. Je hebt gewoon de tijd nodig om het iets langer vol te houden en bed en over dat probleem kom je vanzelf heen.

Veel mannen praten zich problemen aan die er helemaal niet zijn. Per definitie is en vroege zaadlozing ook helemaal geen probleem. Het is belangrijk je overtuigingen aan de kant te schuiven en in de toekomst proberen te denken. Wanneer je aan de slag gaat met de tips die ik je geef wordt het namelijk mogelijk de zaadlozing te gaan uitstellen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Rustiger ademhalen

Graag geef ik je een tip die het mogelijk maakt om rustiger adem te gaan halen. De tips is eigenlijk heel simpel, maar zorgt ervoor dat je minder opgewonden raakt en je daardoor minder snel kunt gaan klaarkomen.

Het is belangrijk deze tips goed uit te proberen en later zul je pas merken of het voor je werkt of niet. De tips is eigenlijk heel simpel, maar de uitvoer is niet altijd even gemakkelijk. Voer de tip niet te overdreven uit, maar pas de tip langzaam toe.

Om rustiger adem te alen en daarmee de ejaculatie uit te stelen is het verstandig om iets langer uit te ademen dan je normaal doet. Wanneer je langer uitademt wordt het gemakkelijker om te ontspannen en merk je dat rustiger ademhalen echt zin heeft.

De tips is simpel, maar je moet het nu natuurlijk nog wel toepassen. Wanneer je de tip wilt toepassen kun je daar het best onder het masturberen mee beginnen. Je krijgt op deze manier in de gaten hoe het ongeveer voelt en merk wat het effect ongeveer is.

Merk je dat het helpt onder het masturberen? Pas deze tips dan ook onder de seks toe en stel ejaculatie zo gemakkelijk uit.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

2 reacties op "Je Zaadlozing Uitstellen? 2 Obstakels + 1 Effectieve Tip"

  1. richard

    says:

    Als ik me aftrek dan kan ik zo een kwatier bezig zijn en het ademhalen doe ik al langzaam miss een andere tip?

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *