shopify visitor statistics

Een Veelgehoorde klacht: Mijn Man Komt Snel Klaar

Er wordt vaak over dit onderwerp geklaagd en gesproken tussen vrouwen onder elkaar. Des te gekker eigenlijk dat vroegtijdig klaarkomen nog steeds een taboe is.

Te snel klaarkomen is namelijk een veel voorkomend probleem bij mannen. Dit kan nogal wat gevolgen hebben voor het seksleven of de relatie. Hoewel vrouwen hier ook last van hebben, is het toch een probleem dat de man moet aanpakken.

Hier met elkaar over praten, speelt daarbij wel een belangrijke rol. Maar er zijn tal van andere manieren die jou als man kunnen helpen. Wil jij minder snel klaarkomen? In dit artikel lees je wat jij kunt doen om dit te verhelpen.

Ondanks dat jij wel een orgasme ervaart, voelt het toch iedere keer weer als een teleurstelling. Je wil namelijk helemaal nog niet klaarkomen, maar je hebt het simpelweg niet onder controle.

Het is goed om te weten dat heel veel mannen last hebben van een vroegtijdig orgasme.  Mannen praten hier niet of zelden met elkaar over, waardoor het lijkt alsof maar weinig mannen hier last van hebben, het tegendeel is waar.

Wanneer is te snel klaarkomen te snel?

Wanneer je last hebt van te snel klaarkomen, noemen we dit ook wel een vroegtijdige zaadlozing of premature ejaculatie. Dit houdt in dat je zaadlozing binnen twee minuten al plaatsvindt en dit kan bevrediging voor beide partijen in de weg staan.

Voor veel vrouwen is het ook een moeilijk onderwerp om met hun partner over te praten; je man komt snel klaar. Dit is niet alleen voor jou, maar ook voor je vrouw of vriendin een probleem. Het heeft een flinke invloed op jullie seksleven en daardoor kan het ook frustraties veroorzaken binnen jullie relatie.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Hoe kom je achter de oorzaak van je vroegtijdige orgasme?

Net zoals ieder probleem, heeft ook te snel klaarkomen een oorzaak. Wanneer je weet wat de oorzaken kunnen zijn, zal het ook een stuk gemakkelijker zijn voor jou om de oorzaak aan te wijzen.

Vroegtijdige zaadlozing kan een gevolg zijn van een geestelijk of fysiek probleem. Beide zijn goed te verhelpen. Bedenk of je een bepaald patroon hebt. Is het bijvoorbeeld een probleem dat ineens opgedoken is, of heb je hier altijd al last van gehad?

Kijk ook naar externe factoren. Zit je misschien in een nieuwe relatie of heb je iets meegemaakt wat je zelfvertrouwen aangetast heeft? Wanneer je geslachtsdeel overgevoelig is, is de kans groot dat het een fysiek probleem is. Als je geen lichamelijke reden zou kunnen bedenken, is het verstandig om eens de mogelijke psychologische oorzaken onder de loep te nemen.

Het kan ook een kwestie zijn van aangeleerd gedrag in je jeugd. Als je masturbeert op jongere leeftijd, kan het zo zijn dat je gewend bent geraakt om zo snel mogelijk klaar te komen. Als iets aangeleerd is, is het dus ook weer af te leren. Ook kan het met onzekerheid te maken hebben.

De ene man komt juist heel moeilijk klaar als hij nerveus en gespannen is, maar een vroegtijdige zaadlozing kan daar ook een gevolg zijn. Dit verschilt per individu.

Een te snel orgasme overkomt je nu eenmaal, het is niet iets waar je in eerste instantie controle over hebt en dat is nu net het probleem. Je kunt op verschillende manieren meer controle over je orgasme krijgen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Hoe krijg ik de controle over mijn orgasme terug?

Er zijn verschillende manieren waarop jij de controle over je zaadlozing terug kunt krijgen. Er bestaan oefeningen en technieken die voor iedereen toepasbaar zijn.

Ten eerste kan het geen kwaad om een specifieke ademhalingsmethode toe te passen. Ademhaling is erg belangrijk als het gaat om controle hebben over je eigen lichaam. Ademhaling alleen kan je orgasme al tot vijf minuten uitstellen. Door je te focussen op je ademhaling en heel langzaam te gaan ademhalen op het moment dat je bijna ejaculeert, stel je je orgasme uit.

Natuurlijk lukt dit niet in een keer, want waarschijnlijk ben je een snellere ademhaling gewend. Dit vergt oefening, maar in de loop van tijd zul je resultaat merken. Toch zul je hiervoor eerst het ‘point of no return’ moment moeten leren herkennen. Dit kun je ook oefenen door middel van masturbatie.

Focus je op het gevoel dat je hebt, vlak voordat je klaarkomt. De kans is groot dat je dit moment niet herkent wanneer je bezig bent met de daad, waardoor je het onmogelijk tegen kunt houden. Pas als je dit moment weet te herkennen, kun je daarna de ademhalingsmethode eraan toevoegen.

Zo kun je je lichaam kalmeren en neemt de spanning af, waardoor de druk even van de ketel is. Misschien denk je dat een uitstel van vijf minuten niet de moeite waard is, maar vergis je hier niet in. Het zal een hele openbaring zijn voor jou en je partner.

Zonder een goede ademhalingsmethode, zal het ook een stuk lastiger worden om andere technieken toe te passen. Ook de ademhalingsmethode kan goed geoefend worden tijdens het masturberen. Op deze manier kun je zo vaak oefenen als je wil en ben je niet afhankelijk van een partner.

Wat zijn de resultaten?

Door veel te oefenen en de zojuist genoemde technieken toe te passen, zul je al snel resultaat boeken. Je zult een meer ontspannen en bevredigender seksleven leiden en daardoor zul je je minder snel nerveus of gespannen voelen.

Het feit dat je controle krijgt over je eigen lichaam en zaadlozing, geeft zelfvertrouwen en dat neemt zorgen weg. Wanneer je het tijdens het masturberen onder de knie hebt, wil dit niet zeggen dat dit tijdens seks ook gelijk lukt. Zie dit niet als teleurstelling; de omstandigheden zijn in dat geval gewoon heel anders, waardoor het lastig is om je goed te concentreren.

Toch zal ook dit snel beter gaan, als je maar over de fysieke controle bezit. De mentale controle volgt daarna.

Lief en leed delen

Vertel je partner dat je bezig bent met oefeningen. Je partner zal je hierbij kunnen helpen en steunen. Je partner wil tenslotte net zo graag als jij dat je hierin vooruitgang boekt. Ook wanneer het een keer niet zo goed lukt, is je partner er om je er doorheen te slepen. Jullie zitten samen in een relatie en zullen hier samen aan werken. Daarnaast is oefenen met seks ook een hele goede manier om een betere vertrouwensband en meer intimiteit op te bouwen.

Wees daarom niet bang om het er met je partner over te hebben. Er is niets om je voor te schamen. Tot het moment dat het beter gaat, zijn er ook een hoop andere manieren waarop je je partner kunt bevredigen en seksuele aandacht kunt geven. Focus je ook hier op.

Zo laat je zien dat je het belangrijk vindt dat ook je wederhelft een bevredigend seksleven heeft en dat je daar maar al te graag aan bijdraagt.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *