shopify visitor statistics

Oefeningen Tegen Pre ejaculatie: Weg met de Vluggertjes

Veel mensen doen aan vluchtige seks, dat is ook niet gek met onze drukke agenda’s. Door tijdgebrek is dat soms de enige optie. Ook kunnen vluggertjes erg spannend zijn wanneer je onverwachts opgewonden raakt.

Toch is het lang niet in alle gevallen zo dat een vluggertje de bedoeling is. Dit komt doordat veel mannen te snel klaarkomen. Vaak is dit voor hun partner ook een teleurstelling. In principe is dat dus een ongepland vluggertje.

Dit kan tot veel stress leiden als je er niets tegen doet. In dit artikel bespreken we daarom oefeningen tegen pre ejaculatie, die jou van dit probleem afhelpen.

Met name voor het zelfvertrouwen van de man is het namelijk een enorme klap als dit op regelmatige basis gebeurt. Het blijft door je hoofd spelen en het is moeilijk om er vanaf te komen, omdat je er telkens weer aan denkt. Op die manier kun je niet meer ontspannen tijdens de seks en wordt het moeilijk om hiervan te genieten. Dat is zonde, het is dus de hoogste tijd om jouw probleem aan te pakken!

Door bepaalde oefeningen uit te voeren, kun je er vanuit gaan dat je uiteindelijk van je probleem af zal komen. Hiervoor hoef je niet eens al te veel moeite te doen. Oefening baart kunst, dat is zeker op seksueel gebied ook het geval.

De eerste oefening is de erkenning van het probleem

Voordat je echt aan oefeningen gaat beginnen, moet er een belangrijke stap gezet worden. Deze stap gaat vooral over het erkennen van je probleem. Snel klaarkomen is op zichzelf staand helemaal niet erg, het gebeurt immers bij veel mannen.

Niet iedereen zal dit echter erkennen, waardoor er geen hulp geboden kan worden. Dit geldt overigens voor nagenoeg alle mentale problemen en stoornissen. Helaas is het vaak nog steeds zo dat hier een taboe op rust en veel mensen zich ervoor schamen. Op het moment dat je je probleem ontkent, kan niemand je helpen. Je doet hiermee vooral jezelf tekort en daarom zal je voor jezelf dus moeten vaststellen dat er sprake is van een probleem.

Wanneer is er sprake van pre ejaculatie? Deze vraag is niet geheel eenduidig te beantwoorden. Het kan namelijk zo zijn, dat jij vindt dat je te snel klaarkomt terwijl dit niet het geval is. In het algemeen geldt er echter wel een globale schatting van wat normaal is op dit gebied.

Wanneer je klaarkomt voordat er daadwerkelijk sprake is geweest van seks, dan kan dit voortijdig klaarkomen worden genoemd. Op het moment dat je bij seksueel contact binnen twee minuten klaarkomt dan valt dat ook onder de categorie vroegtijdig klaarkomen.

In beide gevallen geldt dus dat er een probleem verondersteld wordt. Ook als je het maar net iets langer dan twee minuten volhoudt, kun je je zorgen te maken. Deze zorgen zullen na de erkenningsfase echter in een sneltreinvaart verdwijnen, omdat we dus gaan leren om bewuster om te gaan met ons lichaam.

Als je bewust bent van het feit dat je een probleem hebt, dan zal je automatisch op zoek gaan naar een eventuele oplossing. En die oplossing ligt eigenlijk voor het oprapen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Oefeningen om het klaarkomen uit te stellen

Bij een orgasme draait het om een bepaald gevoel en een bepaalde spanning die je in je lichaam en in de schaamstreek voelt. Online zijn er vele oefeningen te vinden die je kunnen helpen om minder snel klaar te komen.

Een van die oefeningen is bijvoorbeeld de Kegel oefening. Deze oefening bestaat uit een reeks van stappen waarbij je je focus legt op de controle over je lichaam. Je probeert door zelfbevrediging en in een later stadium door jezelf te laten strelen, het precieze moment op te zoeken dat optreedt voordat je klaarkomt.

Wanneer dat gevoel zich voordoet stop je met het betasten van de penis voor een korte periode. Je wacht totdat de spanning enigszins gezakt is en gaat vervolgens weer op dezelfde manier verder. Op deze manier leer je dus het moment aanvoelen en weet je voor jezelf wanneer je eventueel een pauze in moet lassen. Het kan belangrijk zijn om je seksuele partner hierover te informeren.

Een andere oplossing is het naar beneden knijpen of duwen van de balzak. Op het moment dat een orgasme nadert zal je merken dat je ballen omhoog schieten in de richting van je buik. Door de ballen terug te duwen naar beneden kan je het klaarkomen ook uitstellen. Dit kan eveneens door vlak onder de dop te knijpen voor een korte periode van enkele seconden. Het is zeker de moeite waard om deze oefeningen te proberen.

Een van de oefeningen die vaak ook helpt is het vooraf masturberen. De tweede keer dat je als man seks hebt, houdt je het namelijk vaak langer vol. Als je al eens bent klaargekomen dezelfde dag is het dus ook makkelijker om je orgasme uit te stellen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Praten kan ook een oplossing zijn

Omdat een snelle zaadlozing niet alleen een fysiek, maar juist ook een mentaal probleem kan zijn, is het verstandig om hier uitgebreid over te praten. Hierbij is de erkenningsfase dus wederom belangrijk. Op het moment dat je het probleem voor jezelf hebt vastgesteld kan je zeker een aantal mensen hierover in vertrouwen nemen.

Op het moment dat je jezelf niet prettig voelt om er met je partner over te praten, kan je er natuurlijk ook voor kiezen om een therapeut, dokter of seksuoloog in te schakelen. Ook een van deze mensen zouden je namelijk uitsluitsel en ondersteuning kunnen bieden.

Je kan hier sowieso terecht om het probleem bespreekbaar te maken. In samenspraak met deze mensen zou je dan een therapie kunnen kiezen die aansluit bij jou wensen. Zo kan je op je eigen manier van je probleem af zien te komen.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *