shopify visitor statistics

Super Tip om Voortijdige Ejaculatie te Verbannen

Is de voortijdige ejaculatie gemakkelijk te voorkomen? Het antwoord hierop is ja! Het is echter niet altijd even gemakkelijk om de voortijdige ejaculatie een plaats te geven en veel mannen weten niet hoe ze iets aan de voortijdige ejaculatie kunnen doen.

Mannen hebben vaak grote moeite met de voortijdige ejaculatie, maar weten eigenlijk niet wat ze aan de voortijdige ejaculatie kunnen doen.

Het is belangrijk om te beseffen dat de voortijdige ejaculatie een probleem is dat je kunt oplossen. Met de juiste tips en technieken is dit zelfs een stuk gemakkelijker dan je ooit had kunnen bedenken.

Super tip om de voortijdige ejaculatie te voorkomen

Het dragen van een condoom is een gemakkelijke oplossing om af te rekenen met de voortijdige ejaculatie. Het is misschien niet prettig om een condoom te dragen, je kunt hierdoor echter een stuk langer penetreren zonder klaar te komen. De meeste mannen zijn hierdoor op de korte termijn goed geholpen en kunnen veel beter genieten van de seks.

Probeer te beginnen met het dragen van een condoom. Weet echter wel dat het dragen van een condoom een oplossing is die voor de korte termijn zal gelden. Op de langere termijn is het verstandig om technieken uit te proberen waardoor je ook zonder hulpmiddelen kunt genieten van de seks. Zie het dragen van een condoom als een slimme tussenoplossing.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Definitieve oplossing voor de voortijdige ejaculatie

Voor veel problemen is er helaas geen definitieve oplossing, bij de voortijdige ejaculatie geldt dit wel. Met de juiste technieken kan het uiteindelijk gebeuren dat je tot betere prestaties komt en tot prettigere en intensere seks kan komen.

Een definitieve oplossing is niet te vinden in medicijnen, zalfjes of andere hulpmiddelen. Gelukkig kun je hiermee afrekenen en zijn er andere oplossingen om tot prettige seks te komen. Haal je voordeel hieruit en reken zo snel mogelijk af met de nadelen van een voortijdige ejaculatie. Probeer verschillende standjes uit waardoor je de eikel minder intensief gaat stimuleren. Door verschillende standjes te proberen kom je erachter welk standje het best voor je werkt en waardoor de seks het meest fijn zal zijn.

Het internet staat vol met standjes die de eikel minder prikkelen. Bestudeer deze standjes en haal er je voordeel uit wanneer je seks hebt. Je merkt na verloop van tijd dat het helemaal niet moeilijk is om de seks te veranderen en er meer geluk uit te halen. De zoektocht naar het ideale standje zal je zelfs veel plezier geven en alleen al daardoor zal je seksleven verbeteren.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Tips en technieken tegen voortijdige ejaculatie

De complete ejaculatie controle is een methode om de ejaculatie beter onder controle te krijgen. Ik heb deze methode zelf geschreven en al veel mannen gelukkig mogen maken met nieuwe manieren om de voortijdige ejaculatie uit te stellen. Het zal in het begin niet makkelijk zijn om alles even goed uit te voeren. Na enkele weken zal je seksleven al zichtbaar verbeteren en pluk je hier voor de rest van je leven de vruchten van. Bekijk de complete ejaculatie controle en ontdek direct meer.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

4 reacties op "Super Tip om Voortijdige Ejaculatie te Verbannen"

 1. dave pauw

  says:

  goede middag,

  ik zit met een groot probleem…….ik kom veel te snel klaar,
  eigenlijk al binnen 1 min, het is iets waar ik erg mee zit
  me vriendin zegt dat het er nix uit maakt maar ik weet zelf wel beter,
  ik ben zelf ook van mening dat we hierdooor ook minder sex hebben.
  je leest op een hoop website’s wat je kunt doen
  maar mijn vraag is wat nou echt de beste methode is om het langer uit te kunnen houden

  ik hoop dat jullie een goeie tip voor me hebben
  gr dave

 2. Chris Coster

  says:

  Beste Dave,

  Daar gaat deze gehele site over met zo’n 50 artikelen en ik kan daar dus geen concreet antwoord op geven. Er is geen beste methode, wel zijn er een heleboel natuurlijke manieren om het lange uit te houden in bed en deze bespreek ik in alle artikelen op dit blog.

 3. Nico

  says:

  Chris,

  Ik heb jouw boek gelezen (heb em nu 3 dagen in huis) en om ff reclame voor je te maken, je hebt gelijk 🙂 ik had het zelfde probleem als Dave (van hier boven) ik kon het echt niet langer uithouden dat 1 tot 2 minuten en vanmorgen heb ik het zeker al een half uur volgehouden :-D.

  Maar 1 dingetje die PM spier waar jij het over hebt, je zegt in je boek zo iets van span deze is 25 seconden aan! Ik red dat nog niet eens 1 seconden eigenlijk kan ik alleen maar pulseren met die spier. Kan dat kloppen? Heb ik wel de goeie spier te pakken???
  Als ik de spier aanspan dan voel ik dat ook iets richting anus, klopt dat?

  Ik hoop snel een reactie van je te krijgen.

  Groet,
  Nico

  • Chris Coster says:

   Je moet de spier te pakken hebben waarmee je je plas ophoudt. Automatisch bewegen er inderdaad ook een aantal andere dingen 😛

   Als je het een paar seconden kunt aanspannen, dan heb je nog wel wat werk te doen denk ik. Mannen die geen vroegtijdige ejaculatie hebben, kunnen dit namelijk bijna allemaal.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *