shopify visitor statistics

Enkele Oplossing om Vroegtijdig Klaarkomen te Stoppen

Het vervroegd klaarkomen kent bij mannen verschillende fases. Algemeen bekend is dat dit verschijnsel erg vaak voorkomt, met name bij onervaren personen op seksueel gebied. Het feit dat het niet iets ongewoons is, is op zichzelf al reden om je er niet perse voor te hoeven schamen.

Toch wil je als man presteren en wil je de vrouw niet teleurstellen. Dat maakt het zeer normaal om op zoek te gaan naar oplossingen voor deze voornamelijk mentale kwaal. Het is niet zo dat er iets niet goed met je is als je er last van hebt, maar het is ook zeker niet onverantwoord om via artikelen als deze oplossingen voor je probleem te vinden.

Wanneer komt het voor?

Ouderdom kan een oorzaak van het te vroeg klaarkomen zijn. Wanneer mannen op leeftijd raken, zijn de hersenen en de spieren niet altijd meer even goed op elkaar ingesteld. Daardoor kan de ejaculatie eerder komen dan je als man voorheen gewend was. Dit is dan ook een zeer normaal verschijnsel, waarbij een groot percentage van de mannen boven de vijftig jaar bekend is met het probleem.

Een andere fase waarin vroegtijdig klaarkomen vaak voor komt, is bij de eerste paar keer seks. Als je jong bent, is het heel normaal dat je nerveus bent voor je eerste seksuele contact. Het is iets nieuws en iets persoonlijks. Ook al heb je je penis misschien zelf al vaak in de hand gehad, wanneer een ander aan je geslachtsdeel komt, geeft dit toch een ander gevoel. Dit andere gevoel brengt spanning en gevoeligheid met zich mee. Het gebied rondom het geslachtsdeel kan dan ook wel eens overgevoelig raken, met het bekende verschijnsel als gevolg.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Enkele oplossingen om het probleem te voorkomen

In deze alinea willen we kort enkele oplossingen aandragen. In hoeverre de tips een oplossing zijn, is voor iedereen anders. De garantie kunnen we dan ook niet bieden. Wel blijkt uit vele ervaringen dat de oplossingen in het grootste deel van de gevallen werken. Te beginnen met medicijnen. Er bestaan een aantal medicijnen om vroegtijdig klaarkomen te voorkomen of te remmen. Deze medicijnen variëren van spierverslappers tot antidepressiva. Deze medicijnen kunnen bijwerkingen hebben.

Daarom raden we in dit geval liever natuurlijke oplossingen aan. Een natuurlijke oplossing is het trainen van de bekkenbodemspieren. Deze spieren zijn beslissend in het proces van het klaarkomen. Je kan de spieren zelfs met kleine gewichtjes trainen. Op internet zijn vele blogs te vinden over hoe dit werkt.

Het orgasme remmen kan ook door tijdens de seks het bloed uit de penis te knijpen. Wanneer je stopt tijdens de seks en voor een periode van ongeveer tien seconden onder de eikel te knijpen stroomt het bloed weg uit de penis. Als je dit een paar keer doet zal de ejaculatie minder snel komen.

Een laatste tip die hier wordt aangedragen is het vaker en langer masturberen. Mannen masturberen vaak om zo snel mogelijk klaar te komen. Wanneer je bij het masturberen echter ook probeert om het orgasme uit te stellen zal dit helpen bij de daadwerkelijke seks.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *