shopify visitor statistics

3 Tips om Vroegtijdig Klaarkomen te Voorkomen + 4 Fouten

Over het voorkomen van het vroegtijdig klaarkomen zijn er veel slechte tips in omloop. Deze tips verknallen de seks of ze kosten onnodig veel geld. Er zijn ook goede tips te geven die je vanavond al kunt gebruiken om je partner te verrassen.

Vroegtijdig klaarkomen kan een groot probleem zijn binnen een seksrelatie. Als je binnen een paar minuten klaarkomt als man, hoef je niet te verwachten dat de vrouw of vriendin ook een voldaan gevoel heeft. In een gezonde seksuele relatie moeten beide partners tevreden zijn na de seks. Als dat niet het geval is moet er iets veranderen. Heb jij last van vroegtijdig klaarkomen? Wij kunnen jou helpen met een aantal top tips.

Is jouw relatie jou lief? Voorkom vroegtijdig klaarkomen

Tijdens de seks praten partners over wat ze willen en hoe, maar na de seks is het een lastiger onderwerp. Ben je ontevreden over jullie seksleven, spreek het dan uit. Het is sowieso goed om af en toe een goed gesprek te hebben over seks. Heb jij zelf het gevoel dat je te snel klaarkomt tijdens het vrijen, praat erover met je vrouw/vriendin. Probeer te achterhalen in hoeverre zij tevreden is met jullie seksleven.

Uit onderzoek van Mama Magazine blijkt dat slechte seks voor 44% van de vrouwen een reden is om de relatie te verbreken. De meeste vrouwen zullen van mening zijn dat binnen een paar minuten klaarkomen binnen de definitie van slechte seks valt. Wees dus op je hoede en doe iets tegen het te snel klaarkomen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Wat kun je doen tegen vroegtijdig klaarkomen?

Vroegtijdig klaarkomen lijkt een relatief klein probleem, je kunt er immers 100 jaar mee worden. Toch is het probleem te groot om er niets tegen te doen. Er zijn verschillende manieren om met het probleem om te gaan. Je kunt gebruik maken van hulpmiddelen, zoals condooms. Er zijn inmiddels ook voldoende medische oplossingen, maar verderop in dit artikel zal ik uitleggen waarom dat ook niet de oplossing is. Tot slot heb je nog technieken en tips die je toe kunt passen. Op de lange termijn heb je hier het meest aan.

Ik zal eerst 4 slechte tips toelichten. Daarna kom ik met 3 tips om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Met de juiste technieken kun jij het vrijen met tientallen minuten verlengen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

4 minder goede tips om een orgasme uit te stellen

Ik wil jou een paar tips voorleggen die op zich wel werken, maar zeker niet aan te raden zijn. Het zijn niet de manieren waar je naar op zoek bent om vroegtijdig klaarkomen op te lossen. Ze kunnen de seksuele beleving gedeeltelijk wegnemen of het probleem juist vergroten. Medische oplossingen ben ik al helemaal geen voorstander van. Medicatie is duur en de werking zal ook niet voor iedere man ideaal zijn. Het kost je maandelijks honderden euro’s om iedere keer door middel van medicijnen het probleem tijdelijk weg te nemen.

Slechte tip #1: Denk tijdens de seks aan je oma

Een veelgehoorde tip om een orgasme uit te stellen is om aan andere dingen te denken. Denken aan je oma tijdens seks, is wel de meest lugubere tip die ik ooit gehoord heb. Het is ook niet de juiste manier. In je hoofd werkt het natuurlijk, want de seksuele prikkels zullen gedeeltelijk weg zijn. Op deze manier kun je de ejaculatie kort uitstellen. Je kunt jezelf wel dwingen om aan je oma te denken, je gedachten zullen snel weer terug zijn bij de seks. Hetzelfde geldt voor denken aan huishoudelijke taken die je nog moet doen. Het heeft misschien even effect, maar het zal niet het verschil maken.

Slechte tip #2: Gebruik verdovende crèmes

Je eikel bevat veel zenuwen die seksuele prikkels ontvangen en doorsturen in het lichaam. Door stimulatie zul je uiteindelijk een orgasme bereiken. Door de eikel minder prikkels te laten ontvangen, kun je vroegtijdig klaarkomen voorkomen. Dit gaat jou lukken door verdovende crèmes te gebruiken, zoals Emla crème. Dit smeer je op de eikel en het geeft een verdovend effect in de eikel. Bij het vrijen zonder condoom kan je partner in haar vagina ook een verdovend gevoel krijgen. Door seksuele prikkels weg te nemen, gaat het inderdaad lukken. Het komt de kwaliteit van de seks zeker niet ten goede.

Slechte tip #3: Slik medicijnen ter voorkoming van het vroegtijdig klaarkomen

De farmaceutische industrie biedt oplossingen om te snel klaarkomen uit de wereld te helpen, maar het gaat je flink geld kosten. Daarnaast hebben medicijnen nog meer nadelen. Ze hebben allemaal bijwerkingen zoals duizeligheid, stemmingsveranderingen, epileptische aanvallen en misselijkheid. Je bedprestaties worden iets beter, maar door sommige medicijnen mag je niet meer in een auto rijden. Sterker nog, eigenlijk mag je niet meer aan het verkeer deelnemen.

Online bestellen van medicijnen is mogelijk, maar eigenlijk moet je eerst naar een huisarts. Ga eerst voor een behandeling naar de dokter, mogelijk mag jij namelijk bepaalde medicijnen niet hebben.

Je kunt een keer proberen om medicijnen te nemen om het vroegtijdig klaarkomen op te lossen, maar ik adviseer jou om eerst nog even verder te lezen. Er worden veel  betere oplossingen besproken.

medicijnen

Slechte tip #4: In gedachten bezig zijn met het probleem

Tijdens de seks kun je nadenken bij wat je doet om een snel orgasme te voorkomen, maar vaak zal dit juist een vroegtijdige ejaculatie opwekken. Door er veel mee bezig te zijn ga je onrustig in je hoofd worden. Je creëert een angst om snel klaar te komen. Je lichaam zal hierdoor te gespannen zijn om relaxt te kunnen vrijen. Bij de top tips ga ik jou uitleggen hoe je met spanningen en stress om moet gaan.

3 top tips om vroegtijdig klaarkomen te voorkomen

Nu ga ik een aantal goede tips bespreken waar je zeker iets aan gaat hebben. Het is een greep uit de tips en methodes om vroegtijdig klaarkomen te voorkomen. Voor een volledig overzicht van de tips en technieken, verwijs ik jou naar mijn ebook “Complete Ejaculatie Controle”. Over mijn boek later meer, nu eerst een aantal effectieve tips.

Top tip #1: Herken een aankomend orgasme

Tijdens het vrijen neemt de opwinding langzaam toe tot er uiteindelijk een orgasme ontstaat. Een warm gevoel overvalt je lichaam. Op dit punt weet je dat het orgasme eraan zit te komen. Stoppen met het stimuleren van de penis heeft geen zin meer, want het orgasme is niet meer te onderbreken. Wat je moet doen is goed opletten hoe jouw lichaam de opwinding eerst opbouwt en wanneer het warme gevoel je lichaam gaat beheersen. Vlak voor het warme gevoel kun je het orgasme nog stoppen. Dit kun je oefenen tijden het masturberen. Dit punt moet je zien te herkennen.

Zodra je deze techniek onder controle hebt, heb je ook een betere grip op je orgasme. Op dat punt kun jij bijvoorbeeld van standje veranderen. Het klaarkomen kun je op deze manier eenvoudig meerdere minuten uitstellen.

Top tip #2: Probeer de squeeze techniek

In het Nederlands heet deze techniek de knijpmethode. Zodra je weet dat het orgasme eraan zit te komen, moet je het penetreren onderbreken. Houd je penis vast met je wijsvinger en je duim vlak onder de eikel. Knijp één keer kort in de penis. Dit zorgt ervoor dat het bloed uit de penis wordt verdreven. Om klaar te kunnen komen moet de penis gevuld zijn met bloed. Na het knijpen kun je weer minuten verder met penetreren. Het lichaam moet het orgasme nu weer opnieuw opbouwen.

Dit kun je tijdens een vrijpartij meerdere keren doen. Je kunt het ook laten doen door je partner, maar belangrijk is om de eikel niet aan te raken. Een aanraking kan er namelijk voor zorgen dat het orgasme alsnog ontstaat.

squeeze

Top tip #3: Stressmanagement

Je moet in een ontspannen toestand aan het vrijen beginnen. Zit je nog vol met stress en spanningen? Probeer op een tactische manier het vrijen nog even uit te stellen. Ga bijvoorbeeld even douchen om even een kort moment voor jezelf te hebben. In de badkamer kun je een van mijn ontspanningsoefeningen doen die ik in mijn ebook beschrijf. Een eenvoudige oefening zal ik jou alvast meegeven.

Onspanningsoefening – Je kunt bijvoorbeeld ontspannen op de volgende manier:

 • Stap #1: Ga zitten met een rechte rug en probeer je hoofd helemaal leeg te maken
 • Stap #2: Concentreer je op de ademhaling. Probeer diep en intens adem te halen. Dus de ademhaling moet niet via je borst, maar via je buik lopen.
 • Stap #3: Blijf zitten en deze oefening doen tot je voelt dat je lichaam tot rust komt. Er komt nu extra zuurstof in je lichaam, en dat voelt prettiger. Ook geestelijk zul je op deze manier tot rust komen.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

8 reacties op "3 Tips om Vroegtijdig Klaarkomen te Voorkomen + 4 Fouten"

 1. willjam

  says:

  Ik kom sneller klaar dan mijn vriendin???
  Zij vind het niet leuk op deze manier
  ze snap niet dat ik sneller klaar kom
  dan ik!??
  Wat kan ik hier aan doen
  ik vind onze sex leven ook niet meer
  leuk.
  Hou doe
  willjam

  • Chris Coster

   says:

   Ik snap je zorg. Deze site staat geheel in het teken van het oplossen van vroegtijdig klaarkomen. Je kunt dus artikelen lezen. Ook raad ik je aan het boek Complete Ejaculatie Controle te kopen. Mogelijk de beste investering in je seksleven die je nu kunt maken.

 2. BWestbroek

  says:

  Beste Chris,

  Ik heb een groot probleem. Zoals je misschien wel had gedacht, kamp ik ook met vroegtijdige ejaculatieproblemen. Anders zou ik uiteraard niet op deze site zitten. Nu denk ik dat mijn seksleven er echt onder begint te lijden. Mijn vriendin wil steeds minder vaak met me naar bed, en als we dan bezig zijn en ik kom snel klaar is de teleurstelling letterlijk van haar gezicht af te lezen. Ik doe ook m’n best om haar op andere manieren te bevredigen, zoals beffen, maar dat lijkt niet genoeg. Erger nog, ook buiten de seks is onze relatie aan het afbrokkelen. Ze doet steeds vaker kortaf tegen me, we praten veel minder vaak dan vroeger en alle spontane liefdesgebaren zijn ook ver te zoeken.

  Mijn vraag is nu; komt dit allemaal doordat ik te vroeg klaarkom? En wat kan ik daar dan aan doen? Ik heb al een paar van die technieken geprobeerd, maar daar schiet ik ook vrij weinig mee op. Medicijnen zijn blijkbaar ook niet de uitkomst. Wat kan ik in hemelsnaam doen om mijn relatie te redden?

  Vriendelijke groet,

  B Westbroek

  • Chris Coster

   says:

   Deze problemen komen vaker voor bij mannen die te snel klaarkomen. Misschien heeft je vrouw een heel hoog libido, en is ze daarom extra teleurgesteld als je te snel klaarkomt, omdat zij wel vaker seks zou willen hebben. Het beste dat je kunt doen is open kaart spelen: zeg dat je weet dat je te vroeg klaarkomt en dat je dat zelf ook helemaal niet leuk. Maar zeg ook dat je bereid bent wat eraan te doen!

   Medicijnen werken inderdaad niet. Dat zijn gewoon kletspraatjes van die fabrikanten om jouw geld binnen te harken. Je komt er misschien wel minder snel door klaar, maar er zitten veel te veel nadelen aan. Je kunt veel beter mijn ebook ‘Complete Ejaculatie Controle’ lezen. Daar staan allerlei tips in, van tips buiten de seks tot alternatieve technieken bij de seks. Kijk eens op https://completeejaculatiecontrole.nl/ en laat dit ook aan je vrouw zien! Veel succes!

 3. Maurits

  says:

  Beste Chris,

  Ik zit met een iets aparter probleem dan wat je hier beschreven hebt. Ik heb namelijk al moeite met mijn orgasme uitstellen tijdens het voorspel. Dus nog voordat er überhaupt voldoende stimulatie van mijn penis is, heb ik al de neiging snel klaar te komen. Tijdens het voorspel voel ik de adrenaline al door mijn lichaam gieren en ga ik sneller en sneller ademhalen. Ik weet dat ik dat niet zo moeten doen, maar ja, het gebeurt toch. Het is dan ook al meerdere malen voorgekomen dat ik in mijn onderbroek ben klaargekomen tijdens het voorspel… Beschamend, nietwaar?

  Omdat dit ook nogal onaantrekkelijk is voor mijn bedpartner van dat moment, ben ik op zoek naar een oplossing. Mijn vraag is: helpen uw aangedragen oplossingen ook bij mijn geval, of zou ik naar iets ‘rigoureuzer’ moeten gaan zoeken? Daar heb ik eigenlijk niet zo’n trek in, maar als het niet anders kan…

  Met vriendelijke groet,

  Maurits

  • Chris Coster

   says:

   Voor jou helpen vooral de stressverlagende tips denk ik. Het lijkt erop dat je al heel snel opgewonden raakt en dat je daardoor sneller komt. Dan ben je de volgende keer ook zenuwachtiger en wordt het alleen maar erger. Doe het eens echt rustig aan en laat je lichaam zo veel mogelijk ontspannen. Probeer ook ademhalingsoefeningen te doen en je ademhaling rustig te houden. Succes!

 4. Matt

  says:

  denken aan seks met je oma?! Nou dan krijg ik uberhaupt geen zin meer in seks, gaat mijn stijve gelijk weg .. ik probeer me gewoon op haar ( mijn meisje) te richten en op haar plezier ipv op te vroeg klaarkomen

 5. bas

  says:

  Bij tip 3: té ontspannen zijn kan juist een omgekeerde werking hebben, je moet nog wel een beetje op scherp blijven staan!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *