shopify visitor statistics

Vroegtijdig Orgasme Voorkomen, Hoe Doe Je dat?

Uit onderzoek blijkt dat mensen in het algemeen tevreden zijn over hun seksleven. Daarbij vergelijken ze hun seksleven graag met dat van bijvoorbeeld de buren.

Veel mensen zijn prestatiegericht en willen zichzelf graag bewijzen. Prestaties in bed zijn ook erg belangrijk, vooral tegenover de buitenwereld. Rooskleurige verhalen over seks zijn er daarom genoeg, maar opvallend is dat er maar weinig gepraat wordt over zaken als een vroegtijdig orgasme.

Veel mannen krijgen hiermee te maken maar door het gebrek aan informatie, hebben zij geen idee wat zij hier tegen kunnen doen. Wil jij hier meer over weten? Lees dan gauw verder

Mensen praten graag over hun seksleven en in het algemeen scheppen we daar dus ook graag over op. Mannen zijn hier met name erg sterk in. Als we de mannen en de vrouwen apart van elkaar vragen stellen over de seks, dan komen hier opvallende resultaten uit.

Zo is bijvoorbeeld de duur van de seks volgens de mannen bijna dubbel zo lang, vergeleken met de antwoorden van de vrouwen. Mannen geven aan dat ze het gemiddeld 20 minuten of langer uithouden tijdens de seks.

Gekeken naar eerdere onderzoeken lijkt dit onwaarschijnlijk. Dit wordt door de vrouwen bevestigd, die aangeven dat de seks ongeveer 12 minuten duurt.

Vroegtijdige zaadlozing is een veel voorkomend probleem

We praten dus graag over seks, maar praten we ook over onze seksuele problemen? Nee! Mannen die last hebben van problemen op seksueel gebied vinden het moeilijk om hierover te praten. De reden hiervoor is voornamelijk schaamte. Het meest voorkomende probleem op seksueel gebied is: het krijgen van een vroegtijdig orgasme.

Dit probleem wordt echter nauwelijks door de mannen te sprake gebracht. En dat terwijl een groot aantal mannen op regelmatige basis vroegtijdig klaarkomt. Uit onderzoek blijkt namelijk dat ruim de helft van de mannen, die seksueel actief zijn, te maken heeft gehad met een vroegtijdige zaadlozing.

Een vroegtijdige zaadlozing betekent dat je binnen twee minuten klaarkomt. In sommige gevallen gebeurt dit al tijdens het voorspel of nog voordat er sprake is van seksueel contact. Kenners discussiëren nog over de herkomst van dit probleem.

Wel blijft het een feit dat mannen hier nog niet vrijuit over kunnen of willen praten. Een vroegtijdig orgasme voorkomen, begint met het erkennen van het probleem door erover te praten. Ook is het belangrijk dat je de juiste informatie verkrijgt over dit onderwerp, alleen dan kun je verandering brengen in de huidige situatie.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Wees bereid om over vroegtijdige zaadlozing te praten

De vroegtijdige zaadlozing is dus een belangrijk probleem in de wereld van de erotiek. Mannen kunnen te snel klaarkomen door zowel mentale als fysieke redenen.

Nu is het zo dat mannen hier per definitie niet graag over praten, omdat er een bepaalde mate van schaamte en onzekerheid bij komt kijken. Toch staan mensen en vooral vrouwen er zeker voor open om hierover in gesprek te gaan. De reden hiervoor is dat de vrouwen hier zelf ook baat bij hebben en ze waarderen het als een man zich kwetsbaar opstelt.

Vrouwen zijn bereid te investeren in een beter seksleven en dat begint met praten over seksuele problemen of ongenoegen. Vrouwen hebben er dus wel degelijk baat bij om een vroegtijdige zaadlozing te verhelpen. Het seksuele genot van de vrouw kan hier namelijk flink onder leiden. De vrouw komt hierdoor misschien niet genoeg aan haar trekken omdat de man veel eerder zijn hoogtepunt bereikt, terwijl de vrouw nog op gang moet komen.

Het praten over dit probleem kan al een hele opluchting zijn. Door het ontstaan van wederzijds begrip wordt de lucht geklaard en daarin ligt al een groot deel van de oplossing. Wanneer vrouwen hun begrip tonen, zullen de mannen minder heftig met het probleem bezig zijn.

Daardoor zou het zo kunnen zijn dat de situatie zich al verbeterd, doordat de man niet meer continue tijdens de seks bezig is met een eventuele zaadlozing. De psychologische druk die zich in het hoofd van de man afspeelt rondom de seks zal daardoor ook zeker afnemen.

Kortom, als man zijnde is het goed als je wat meer open zou staan voor het bespreken van problemen. Een eventuele oplossing in de vorm van een gesprek met je partner is namelijk dichterbij dan je denkt.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Andere manieren om een vroegtijdig orgasme te voorkomen

Er zijn tegenwoordig verschillende oefeningen beschikbaar om jezelf te trainen om minder snel klaar te komen. Deze oefeningen zijn redelijk simpel en je kan ze in eerste instantie zelfs in je eentje oefenen zonder dat iemand hier iets van hoeft te weten.

Een van die oefeningen is de Kegel oefening. Hierbij train je de bekkenbodemspier om te wennen aan seksueel contact. Je drukt dan terwijl je een erectie hebt met deze spieren je penis richting de buik. Dit houdt je enkele seconden vast, om dit vervolgens een aantal keren te herhalen. Op die manier wordt je meer bewust van je lichaam, waardoor je leert om meer controle te krijgen.

Een andere manier is de stop-start methode. Als je bijvoorbeeld gaat masturberen, probeer je te stoppen op het moment dat je een orgasme dichterbij voelt komen. Als je hiertoe in staat bent kan je dus het moment van klaarkomen uitstellen. Op het moment dat de spanning en het gevoel weg zijn, kan je weer verder gaan met de seksuele handelingen. Deze methode kan je zelfs tijdens de daadwerkelijke seks in samenspraak met je partner toepassen. Hierdoor kan je uiteindelijk je orgasme dus steeds verder uitstellen.

Er is niet éénmanier waarop een snelle zaadlozing te verhelpen valt, maar alle oefeningen kunnen hier zeker aan bijdragen. Het verschilt ook per persoon welke methode het meeste effect heeft. Een deel van het probleem is vaak van psychische aard, daarom is het echt aan te raden om er over te praten.

Praten met je partner en open tegen elkaar zijn is heel belangrijk, voor zowel je relatie als je seksleven. De kans is echter ook aanwezig dat dit probleem te maken heeft met een lichamelijke oorzaak, om dit uit te sluiten kun je het beste langs de huisarts gaan.

Daarnaast biedt deze website verschillende artikelen die je op weg kunnen helpen bij het oplossen van dit probleem. Daarom is het zeker aan te raden om hier eens verder rond te kijken.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

1 reactie op "Vroegtijdig Orgasme Voorkomen, Hoe Doe Je dat?"

  1. satopex

    says:

    daar had ik ook last van te vroeg klaarkomen,ik heb mij laten besnijden en kan als ik wil wel 15 minuten neuken om klaar te komen,

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *