shopify visitor statistics

Vroegtijdig Orgasme Voorkomen? Gebruik Stop-Start Methode

Er rust nog altijd een groot taboe op te snel klaarkomen. Mannen durven hier in het algemeen vaak niet over te praten en wanneer ze dit wel doen, is het met een zekere mate van schaamte.

Daarnaast zijn er in het verleden weinig middelen geweest die dit verschijnsel op structurele basis konden voorkomen.

Medicijnen werkten vaak verslavend en wanneer men stopte met de medicijnen was het probleem weer precies terug bij af. Daarom bespreken we in dit artikel een methode die mannen zelf kunnen doen en waar geen middelen die verslavend werken voor nodig zijn.

Aan iets anders denken werkt namelijk vaak tijdens de seks ook niet als het probleem eenmaal in je hoofd zit. De vraag is dan ook of het probleem van te snel klaarkomen van psychologische of van fysieke aard is. Naast het naar beneden trekken van de ballen (wat overigens prima werkt om de zaadlozing tijdelijk uit te stellen) is bij velen de stop-start methode bekend. Deze methode wordt in dit artikel in stappen uitgelegd en helpt een vroegtijdig orgasme voorkomen.

Wel opgewonden, maar geen ejaculatie

Het principe van de stop-start methode is dat mannen zichzelf aanleren om een hoge mate van opwinding aan te kunnen, waarbij er nog geen directe zaadlozing plaatsvindt. De techniek is al door vele mannen getest en schijnt erg goed te werken. Mannen leren hierbij hun lichaam kennen en trainen zowel het lichaam als de geest. Het is namelijk zo dat mannen bij de stop-start methode leren om aan te voelen welke mate van opwinding en welk moment zal leiden tot een zaadlozing.

Eigenlijk is het principe van de methode erg simpel. Wanneer de man voelt dat de zaadlozing er aan zit te komen, stopt men met seksuele handelingen voor ongeveer 20 seconden. Daarna worden deze handelingen weer hervat. Het is daarom goed om dit voor jezelf te oefenen als man, omdat het voor de vrouw storend kan zijn als deze opwinding opeens wordt stopgezet. Overigens kan je natuurlijk als man zijnde na het stoppen nog wel seksuele handelingen bij de vrouw uitvoeren.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

De stop-start methode stapsgewijs

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Stap 1:

Vroegtijdig klaarkomen kan dus worden voorkomen door te oefenen. Waar het op neerkomt is dat je probeert om je lichaam te leren kennen. Dit doe je voor jezelf. Masturberen is dus een begin. Je voelt dat je geilheid toe zal nemen en dat je harder gaat trekken. Wanneer je op het punt komt dat je voelt dat je gaat ejaculeren moet je stoppen. Als de geilheid wat is afgenomen herhaal je dit proces een aantal keer. Zo leer je waar je punt zit waarbij er geen weg meer terug is.

Stap 2:

Oefen stap 1 met wat glijmiddel of spuug. Dit is realistischer en prikkelender, waardoor het moeilijker zal worden om te stoppen op je hoogtepunt. Oefen dit dan ook weer een aantal keer.

Stap 3:

Oefen stap 1 met droge hand en stop niet op je hoogtepunt maar ga langzamer masturberen of streel de minder gevoelige delen van de penis.

Stap 4:

Haal nu je partner erbij en oefen dit door niet te masturberen maar door de vrouw de handelingen te laten doen. Sluit hierbij de ogen om je volledig op het gevoel te kunnen concentreren.

Stap 5:

Oefen het geheel nu tijdens de seks. Een handige tip hierbij is om tijdens het stoppen van standje te wisselen. Je bent dan alweer een paar seconden meer bezig om je positie in te nemen. Zet daarna de handelingen weer voort zoals in het begin.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *