Hoe en Waarom Massage Helpt bij Vroegtijdige Ejaculatie

Welkom. Kleed je uit en ga liggen op de massagetafel. Het enige wat jij nu moet doen, is je aandacht richten op de handen die over je lichaam gaan. Vergeet even de wereld om je heen.

Zeg nu eerlijk, wie snakt op dit moment niet naar een heerlijke massage? Een massage is niet alleen geschikt om van te genieten, je kunt ook je vroegtijdige ejaculatie aanpakken. Masseren is de ideale manier om je te ontspannen en te ontsnappen aan het dagelijks leven. Je laten masseren is lekker en het kneden is ook nog eens heel gezond voor je.

De onverdeelde aandacht waarmee je overspoeld wordt, maakt dat je weer even tot jezelf komt. Hierdoor krijgt je lichaam de kans om zich te herstellen. Dit is het moment waarop je even niet geeft, alleen maar ontvangt.

Het krijgen van een massage bevordert de aanmaak van de hormonen endorfine en oxytocine. Deze stofjes verhogen je geluksgevoel en verminderen tegelijkertijd het stressgehalte. Na een massage zijn je spieren goed doorbloed, waardoor ze weer soepel aanvoelen.

Een combinatie van al deze voordelen doet veel goeds voor je immuunsysteem. De kans op ziekte neemt daardoor af. Massage is een doeltreffende manier om zowel de psychische als lichamelijke gezondheid te bevorderen.

7 voordelen van massages

Een massage krijgen doet wonderen voor vroegtijdige ejaculatieproblemen: het stressgehalte en onrust in je lichaam nemen af. Hierdoor is het psychische probleem dat de vroegtijdige zaadlozing veroorzaakt deels aangepakt. Er zijn ook zat andere voordelen van masseren.

 1. Energie en flexibiliteit Een massage geeft meer energie en verbetert de flexibiliteit van je lichaam door vermindering van verkrampte spieren. Masseren zorgt ook voor energie, waardoor je beter in je vel zit en eerder merkt wanneer iets te zwaar wordt.
 2. Betere doorbloeding Door een betere doorbloeding wordt de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof gestimuleerd, terwijl de afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd.
 3. Goed voor de stofwisseling De verbetering van de stofwisseling draagt bij aan het feit dat je weefsel en organen beter gaan functioneren.
 4. Verbetert slaap Een massage werkt bloeddrukverlagend waardoor je beter kunt slapen in de nacht. Slaap is belangrijk voor een goed werkende erectie die niet vroegtijdig ejaculeert.
 5. Vermindert depressivitei

7281530984_5fd7380beb_o

Masseren helpt tegen depressieve gevoelens en stemmingswisselingen. Dit komt doordat de productie van het hormoon cortisol, dat stress veroorzaakt, wordt verminderd. Aan de andere kant neem de productie van serotonine toe, dat op zijn beurt weer zorgt voor een gelukzalig gevoel.  

 1. Goed voor je huid Het grootste orgaan van ons lichaam wordt positief beïnvloed door masseren. De conditie van je huid gaat erop vooruit.
 2. Vermindert pijn

Pijn vermindert door een massage vanwege het stofje serotonine. Hierdoor nemen de pijnprikkels af waardoor het als een tijdelijke geneesmiddel functioneert.

Na een massage komen alle afvalstoffen die losgekomen zijn tijdens het kneedwerk terecht in je lichaam. Door groene thee en water te drinken direct na een sessie kun je die afvalstoffen naar buiten voeren.  Een massage is niet alleen goed als tijdelijke werking voor het lichaam, mensen die genieten van regelmatige massages ervaren een constant gevoel van gezondheid.

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

Het genot van een Zweedse massage

Recentelijk zijn de lichamelijke en geestelijke voordelen van een massage naar buiten gebracht. Het onderzoek werd uitgevoerd in Los Angeles aan het Cedars-Sinai Medical Centre. Van ruim vijftig proefpersonen werd voor de Zweedse massage bloed afgenomen om de waardes na afloop met elkaar te vergelijken. De samenstelling van het bloed voor en na de massage is groot. De Zweedse massage is één van de meest gebruikte massagetechnieken waar geen ellenbogen aan te pas komen. Deze massage richt zich puur op de handen van de masseur, waarbij wel olie, crème of lotion gebruikt kan worden om de weerstand van de huid te verminderen.

De bloedonderzoeken leverden duidelijkheid op over de kracht van masseren. De toename van lymfocyten en de afname van cortisol zijn de meest opvallende verschillen. Lymfocyten zijn een type witte bloedcellen die verantwoordelijk zijn voor een goede functie van het immuunsysteem. Cortisol bepaalt de hoogte van het stresshormoon in je lichaam, na een massage is dit sterk verminderd. Dat betekent dat dankzij massages je minder snel ziek wordt door de positieve effecten op het lichaam. Gezond worden door middel van een massage is binnen handbereik.

Een massage is daarmee tevens een oplossing voor vroegtijdig ejaculeren. Stress is een boosdoener bij vroegtijdig klaarkomen. Vooral als de stress afkomstig is vanuit de gedachte dat je toch snel klaarkomt. De angst, stress en schaamte die het gevoel met zich meebrengt, worden verholpen met een massage. Op professioneel gebied, maar ook lucratief.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

6 andere manieren om vroegtijdige ejaculatie uit te stellen

Door het masseren van je partner help je het uitstellen van je te snelle zaadlozing. Met een massage kun je het lichaam van je partner extra goed verwennen zonder zelf extreem opgewonden te raken. Door de focus te leggen op je bedmaatje en enkele subtiele handelingen te verrichten, ben je minder geconcentreerd bezig met je eigen staat en kun je de zaadlozing afremmen. Is lichamelijk contact met anderen een grote drempel voor jou? Een massage kan je meer zelfvertrouwen geven om te genieten van andermans aanrakingen.

 1. Train je PC spier In de strijd tegen je eigen lichaam zijn alle wapens inzetbaar. Om te beginnen bij een spier die vroegtijdige zaadlozing onder controle kan krijgen: de PC spier. PC is de afkorting van Pubococcygeus, de spier tussen je anus en geslachtsdeel. Door training van deze spier zorg je ervoor dat je niet alleen vroegtijdige ejaculatie voorkomt, ook een intenser orgasme staat er tegenover. De training (en laat die smoesjes maar achterwege!): knijp je spier kort samen, ontspan vervolgens en knijp nog een keer. Herhaal dit 15 keer, twee keer per dag.
 2. Zie het als een routine Schaam jij je voor je aandoening? Dat is te begrijpen. Je voelt je in je mannelijkheid aangetast, waardoor de frustraties er vanzelf insluipen. Laat de zorgen zich niet opstapelen en zie het als een routine. De penis in en uit haar bewegen. In en uit. In en uit. Wat kan daaraan misgaan?
 3. Neem de tijd Te snel willen gaan, is een valkuil. Dat weet je als geen ander. Mannen die vroegtijdig ejaculeren willen seks afraffelen. Bedenk dat seks bedoeld is om te genieten, en neem de tijd. Zorg voor een intensief voorspel waarbij je haar bevredigt. Door tijd te steken in seks kun je een vrouw langer plezieren, want zoals je weet, heeft een vrouw langer nodig om in stemming te komen. Zodra ze er eenmaal is, kunnen de orgasmes uitgedeeld Marmiteworden.
 4. Denk aan dingen waar je liever niet aan denktJe bent bezig met stoten en je voelt een bekend gevoel opkomen. De explosie nadert. Te snel, te vroeg. Wat doe je hiertegen? Simpel, denk aan dingen waar je liever niet aan denkt tijdens de seks. Weet je nog de laatste keer dat je Marmite hebt geroken? Of dat ene monster uit die film? Zo, de drang om klaar te komen, is zojuist uitgesteld.
 5. Gebruik een condoom Een andere tip om vroegtijdig ejaculeren te voorkomen, is het gebruik van een condoom. Door de stimulatie van de penis komt een man klaar. Gebruik je condooms, dan wordt die stimulatie minder. Dit zorgt er weer voor dat een vroegtijdige ejaculatie langer gerekt kan worden. Je kunt variëren in diktes van het condoom; hoe verder je gevorderd bent, hoe dunner het condoom kan zijn.
 6. Let op wat je eet

Cliché is het zeker, maar dat maakt het niet minder waar. De voeding die je binnenkrijgt, heeft een grote invloed op het orgasme van een man. Bananen, eieren en pure chocolade werken stimulerend voor de uitstel van een ejaculatie. Producten die je links moet laten liggen zijn:

 • Koffie: door koffie kun je niet goed ontspannen. Door het niet kunnen ontspannen, kom je te vroeg klaar. Geen koffie meer dus – of probeer in ieder geval te minderen!
 • Energydrinks: stiekem weten wij allemaal dat energydrinks niet goed zijn voor je lichaam. De ingrediënten zorgen voor een onnatuurlijk ritme van het hart. Voor energydrank geldt hetzelfde als bij koffie. Het gebrek aan ontspanning zorgt voor vroegtijdige zaadlozing.
 • Soja: soja vernietigt testosteron, het mannelijk hormoon dat zorgt voor een goede erectie.
 1. Geef haar meer aandacht

In de zoektocht naar ontspanning kun je gaan voor het plezieren van je bedpartner. De voordelen van een massage zijn eindeloos, daarom kun je je partner verblijden met een uitgebreide massage. Zo kunnen jullie beiden ontspannen. Mannen komen te snel klaar wanneer er veel spanning opgebouwd is, terwijl vrouwen pas klaarkomen als ze ontspannen zijn.

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

 • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
 • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *