shopify visitor statistics

Vroegtijdige Ejaculatie Voorkomen? Stop je Stress!

Vroegtijdige ejaculatie, ook wel ‘premature ejaculation’ genoemd, is de meest voorkomende mannelijke seksuele stoornis.

Dit gesteld te hebben, wil dat in een klap zeggen dat mannen zich hiervoor dus totaal niet hoeven te schamen.

Toch is dat wel vaak het geval en kan het in het ergste scenario zelfs een mentale kwestie worden die als trauma moet worden behandeld.

Stress en spanning

Het verschijnsel komt veelal voor vanwege stress en bepaalde spanningen. Het is niet voor niets dat bijna de helft van de mannen bij hun eerste keer seks erg snel klaarkomt. De oorzaak hiervan zijn de spanningen en de gedachtes die men vooraf heeft over de seks.

Deze gedachtes kunnen haast tot dwanggedachtes leiden en zijn erg negatief met betrekking tot de daadwerkelijke seksuele prestatie. Stress en spanning zorgen namelijk voor overgevoeligheid, zowel in het hoofd als in de schaamstreek.

Wanneer de seksuele partner dus aan het betasten gaat, wordt het voor velen een moeilijke zaak. Een van de belangrijkste oplossingen, en met name als het gaat om een structureel verschijnsel met een vaste partner, is het praten over de situatie. Je bent beide mens en mensen zijn in staat om te communiceren over hun gevoelens en gedachten. Door de situatie met je partner te overleggen, zal dit op de lange termijn zeker voor uitkomsten zorgen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Je partner kan je zelfs helpen bij het uitstellen

Vrouwen zijn vaak erg gevoelig en zullen in de meeste gevallen dan ook zeker begrip hebben voor de situatie. Sterker nog, door eerlijk te zijn over je problemen, win je vertrouwen en waardering. Vroegtijdige ejaculatie voorkomen is iets waar je je partner zeker bij nodig hebt! De bedpartner zal ongetwijfeld merken dan je je best doet om niet klaar te komen.

Daardoor is het handig om dit vooraf te melden, zodat de seksuele spanning aanwezig blijft. Het kan namelijk ook als een afknapper werken als het erg opvalt. Je hebt echter beide profijt van het uitstel, dus waarom zou je dit niet vooraf melden? Een methode om de zaadlozing uit te stellen, is het omlaag knijpen van de ballen. De ballen schieten vlak voor de zaadlozing namelijk omhoog.

Door deze terug te duwen of knijpen, kun je voor uitstel zorgen. Als je partner dit doet kan het zelfs stimulerend werken. Dit is een reden dat het melden van je probleem helemaal nog zo stom niet is.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Het onderbreken van de seks levert extra spanningen op

De seks onderbreken kan ook een oplossing voor het probleem zijn. Dit kan je op verschillende manieren doen. Je kan tijdens het stoten, wanneer je merkt dat er een zaadlozing aan zit te komen, stoppen met de seks.

Je kunt er dan voor kiezen om je partner te kussen en op allerlei gevoelige plekjes te strelen. Een andere oplossing is het wisselen van standje. De onderbreking van een tiental seconden zal de zaadlozing uitstellen en houdt de spanning er tevens in. Doordat je van standje wisselt, neemt de opwinding tijdelijk af.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *