shopify visitor statistics

Waarom Vroegtijdige Zaadlozing geen Pretje is voor de Vrouw

Zoals bekend, is de vroegtijdige zaadlozing een bekend fenomeen. Het komt bovendien vaker voor dan menig man zou verwachten. Van schaamte hoeft dan ook niet per definitie sprake te zijn. Er zijn verschillende redenen dat een man erg snel kan klaarkomen, waaronder ouderdom.

Wanneer je ouder wordt, zijn de hersenen niet altijd meer in staat om alle spieren op de juiste manier aan te sturen. De controle over het geslachtsdeel is voor sommigen sowieso al erg moeilijk en wanneer men ouder wordt, gaat dit niet makkelijker. Dit is een van de redenen dat ruim 25% van de mannen in het algemeen last hebben van vroegtijdig klaarkomen. Van dit percentage is het grootste deel van de mannen boven de 50 jaar oud.

Dit is niet alleen voor hen zelf een enorme teleurstelling en een tegenvaller, maar voor de bedpartner kan dit ook erg teleurstellend zijn. Vroegtijdig klaarkomen is dan ook bij een groot deel van de vrouwen een van de grootste afknappers. Uit een landelijk onderzoek blijkt dat ruim de helft van de vrouwen dit op de eerste plek zet als het gaat om de grootste teleurstellingen in bed.

Hoe is het probleem op te lossen

Er zijn diverse manieren om het probleem van het vroegtijdig klaarkomen op te lossen. In vorige blogs en artikelen op deze website werden verschillende manieren aangekaart en tips gegeven om het de vervroegde ejaculatie te voorkomen. In dit artikel gaan we in op een andere manier om te voorkomen dat er een nieuwe teleurstelling plaats zal vinden.

De teleurstelling kan in zekere mate voorkomen worden door je er vooraf op in te stellen. Ook dit kan natuurlijk op verschillende manieren. Zowel mentaal als fysiek kan je je op seksueel contact voorbereiden. Het mentale aspect speelt daarbij slechts een kleine rol. Omdat de emoties en de gedachtes rondom het klaarkomen waarschijnlijk diep geworteld zitten, kan je hierbij enkel aan een positieve afloop denken. Hierbij is het belangrijk om alles om je heen uit te schakelen en je volledig te focussen op dat wat komen gaat.

Een andere mentale tactiek is om juist te proberen je helemaal niet te focussen op hetgeen dat komen gaat. Je bent dan alleen bezig met andere zaken, zoals zorgen dat je samen een leuke avond hebt gehad voordat je het bed in duikt. Als je weet dat je met je bedpartner een avondje op stap gaat, focus je dan op alle zaken die de avond voor de ander tot een groot succes kunnen maken.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Hoe kan ik me fysiek voorbereiden op het seksueel contact?

Zoals iedereen waarschijnlijk weet, is het zo dat de tweede keer seks in korte periode langer duurt dan de eerste keer. Dat komt doordat de penis de tweede keer iets minder gevoelig is. Laat dat nu net een van de zaken zijn waardoor je in eerste instantie een probleem had. Het te snel klaarkomen komt namelijk vaak door overgevoeligheid.

Iets wat veel mannen daarom doen voor een avondje stappen of voor een avondje uit met de vriendin is masturberen. Je zorgt er dus min of meer voor dat de penis dan minder gevoelig is tijdens het seksuele contact met je partner. Deze methode is dan ook zeker het proberen waard!

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *