shopify visitor statistics

Wil Je Minder Snel klaarkomen? Tips voor Meer Controle

Als je als man last hebt van premature ejaculatie of een vroegtijdig orgasme, wil je natuurlijk minder snel klaarkomen. Dit is je grootste doel.

Het kan ontzettende vervelende situatie opleveren voor je relatie en seksleven. Je neemt het jezelf kwalijk dat je het niet lang kunt volhouden. Seks moet ontspannend zijn, maar het maakt je nu vaker gespannen.

Hierdoor ontwikkel je een gerichte angst, wat de stap om er vanaf te komen nog groter maakt. Waarschijnlijk wordt je daardoor ook bang van de gedachte dat je te snel klaarkomt.

Wanneer je denkt dat je te snel klaar komt, gebeurt dit waarschijnlijk ook. Je wil minder snel klaarkomen en dat lukt nog niet. Lees verder om te ontdekken wat jij hieraan kunt doen.

Realiseer je dat bepaalde gedachtes die je hebt, dit probleem alleen maar versterken. Je zult ervan staan te kijken hoeveel invloed je eigen gedachten en angsten hebben op je lichaam.

Natuurlijk kan een vroegtijdig orgasme heel veel verschillende oorzaken hebben, maar zodra je je bewust bent van dit probleem, maakt je eigen mindset het niet beter.

Het is daarom verstandig om niet alleen je lichaam te trainen, maar ook je gedachten onder controle te leren houden.

Hoe krijg ik mijn gedachten onder controle?

Ten eerste is het belangrijk dat je deze gedachten leert herkennen. Alleen op deze manier kun je ze voorkomen, voordat ze invloed hebben op jou en je lichaam. Dit vergt een hoop concentratie, vooral wanneer je bezig bent met de daad, omdat je je dan moet focussen op twee zeer intensieve dingen; de seks en je gedachten.

De angst kan naar boven komen op het ‘point of no return’ moment. Dit zorgt voor een hoop spanning, waardoor het eigenlijk al gedoemd is te mislukken. Je zult dit dan ook regelmatig moeten oefenen, om te leren hoe je jouw hoofd kunt legen van angsten. Op den duur verdwijnt de stress uit je hoofd en ben je veel meer ontspannen tijdens de daad.

Een goede controle van je ademhaling hoort hier natuurlijk ook bij. De angst voor een te snel orgasme zul je moeten vervangen door een minder stressvolle gedachte. Wanneer je de angst vaak genoeg herkent, zul je er invloed op krijgen. Op dat moment beslis jij zelf wat je denkt. Je kunt deze gedachte dan omkeren in iets positiefs en motiverends.

Eerst was je gedachte misschien zoiets als: “Ohjee, ik ga nu al klaarkomen!”. Dit kun je bijvoorbeeld vervangen door: “Ik ben goed bezig en kan nog heel lang zo doorgaan!”. Wanneer je dit proces vaak genoeg herhaalt tijdens het masturberen, zullen je hersenen dit ook bijna automatisch toepassen tijdens de seks.

Natuurlijk moet je je er in het begin bewust van blijven zijn. Wanneer het steeds vaker lukt, bouw je meer zelfvertrouwen op en zal de angst en spanning weer weg trekken.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Een andere manier om je gedachten onder controle te krijgen

Zoals net al gezegd is, verschijnt de angst op het ‘point of no return’ moment. Dit moment wordt vaak niet op tijd opgemerkt, waardoor je er ook geen invloed meer op uit kunt uitoefenen. Het moment herkennen is simpelweg een kwestie van training.

Ook dit is heel makkelijk te doen tijdens het masturberen. Je moet bewust zijn van de weg naar het orgasme toe en zo kun je alle verschillende fasen herkennen. Ook het ‘point of no return’ moment. Je zal de hele opbouw meekrijgen en op die manier creëer je mentale vrijheid tijdens het opgewonden zijn.

Hierdoor ontstaat er een complete controle over je ejaculatie. Dit is de meest effectieve manier om je zaadlozing uit te stellen. Je hebt hiermee de mogelijkheid om je orgasme tot zo’n 20 minuten te vertragen. Wanneer je in staat bent op zo’n manier je hoogtepunt uit te stellen, zul je veel relaxter zijn.

Andere bijkomende oefeningen zijn daardoor ook makkelijker te doorlopen, ongeacht of dit mentale of fysieke oefeningen zijn. Bij al deze aspecten is het belangrijk dat je geduld hebt. Deze dingen kosten nu eenmaal tijd en energie.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Het resultaat

Het resultaat dat je met deze trainingen kunt behalen, is dat je bewust wordt van het feit dat je altijd een keuze hebt. Niet alleen op seksueel gebied. Je legt hierdoor de drempel veel lager, waardoor de druk van de ketel is en je veel minder gespannen seks zult hebben.

Door de stress te verminderen, zal je orgasme ook minder snel opkomen. Je zelfvertrouwen zal groeien, maar ook de vertrouwensband tussen jou en je partner, wanneer je dit samen doormaakt en besluit alles openlijk bespreekbaar te maken. Met alleen het aanpassen van je ademhaling zul je minimaal vijf minuten je orgasme uit kunnen stellen.

Wanneer je ook volledige controle krijgt over je gedachten en je angsten kun je het minimaal 20 minuten langer volhouden. Mits je het ‘point of no return’ moment leert herkennen en je jezelf volledig durft te geven.

Positiever door het leven gaan

Dit zijn prachtige resultaten voor een paar relatief simpele oefeningen waar je heel je leven profijt van zult hebben. Zoals net als gezegd, niet alleen voor jouw seksleven. Je leert niet volledig mee te gaan in negatieve gedachtes, zodat je positiever door het leven kunt gaan.

Je bent ook in staat om angsten om te zetten in uitdagingen en je zult niet meer bang zijn iets niet te kunnen. In tegendeel, je zult jezelf motiveren ervoor te gaan.

Weet dus hoeveel invloed jouw gedachten en angsten op je lichaam kunnen hebben, maar weet ook dat je het tegengestelde kunt bewijzen door deze gedachten om te draaien. Zo creëer je volledige zelfcontrole in welke situatie dan ook.

Iedere keer als dit lukt, zul je je een krachtige persoon voelen, en dat ben je ook. Zo kun je tevreden een heel bevredigend seksleven tegemoet gaan, samen met je partner.

Wanneer je gelukkig bent met jezelf, kunnen onzekerheden je niet meer naar beneden halen en zal er een gelijkwaardige relatie ontstaan. Voor je het weet is een vroegtijdig orgasme niet meer aan de orde, alleen wanneer jij dat wil.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *