shopify visitor statistics

Zaadlozing Onder Controle Krijgen: 4 Aanwijzingen + Tip

De zaadlozing onder controle krijgen is belangrijk voor mannen die het orgasme willen uitstellen.

Om het orgasme onder controle te krijgen zijn er een aantal stappen van belang.

In dit artikel zal ik je een viertal aanwijzingen geven. Als je deze toepast, neemt de kans op te snel klaarkomen drastisch af.

Aanwijzing #1: klaarkomen begrijpen

Om klaarkomen te begrijpen is het belangrijk een aantal jaar terug in de tijd te gaan. Wanneer je snel klaarkomt ben je een hele gezonde man. Besef dat dit vroeger en nu een grote kwaliteit is. Je bent namelijk snel instaat om je zaad te lozen en een vrouw zwanger te maken.

Wanneer je jezelf als man kunt voortplanten voelt dat enorm goed en heb je biologisch gezien een groot voordeel. Op dit moment gaat klaarkomen echter meer om genieten en niet om zo snel mogelijk klaarkomen.

Het is dan ook logisch dat mannen vandaag de dag snel klaarkomen niet meer een voordeel zien en dat is uiteraard begrijpelijk. Je wilt meer genieten van de seks en niet na een aantal minuten al klaarkomen om vervolgens al te moeten stoppen met de seks.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Aanwijzing #2: Begrijpen hoe je controle kan nemen

Controle nemen begint bij jezelf. Het is belangrijk om te begrijpen op welke manier je controle kunt nemen en hier ook naar te handelen. Door controle te nemen houd je het heft in eigen handen en probeer je zelf te bepalen wanneer je klaarkomt.

Om het klaarkomen onder controle te krijgen is het van belang om beter naar je eigen lichaam te luisteren. Probeer te voelen wanneer je gaat klaarkomen en jezelf hierop aan te passen. Je krijgt na verloop van tijd in de gaten hoe je lichaam werkt en hoe je dit door een andere manier van seks of ademhaling kan gaan beïnvloeden.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Aanwijzing #3: Controle nemen

Voor het onder controle krijgen van het klaarkomen zijn soms ingrijpende maatregelen nodig. Begrijp echter dat je hier je hele leven profijt van kunt hebben tijdens de seks. Blijk je instaat om je lichaam beter te kunnen besturen en zelf te bepalen wanneer je gaat klaarkomen? Dan ga je deze komende tijd veel meer plezier aan seks beleven en kun je het een stuk langer volhouden.

Aanwijzing #4: Controle behouden

Het laatste deel is niet heel moeilijk. Het behouden van de controle gaat eigenlijk als vanzelf. Wanneer je weet hoe je lichaam werkt, kun je namelijk voor lange tijd weer heerlijk gaan genieten van de seks.

Om de controle te behouden is het echter belangrijk om op een verfrissende manier met seks om te blijven gaan. Probeer vaak nieuwe dingen uit of bedenk hoe je het voorspel bijvoorbeeld een hele andere wending kunt gaan geven.

Ik vind het belangrijk dat je hierin je eigen weg vindt en vooral niet teveel naar ‘algemene regels’ luistert. Met het begrip ‘verfrissende seks’ kun je op verschillende manieren omgaan en het is aan jou hoe je dit gaat doen.

Het behouden van de controle doe je op een manier die het best bij jou past. Laat je dus niets wijsmaken, wat het best bij je past is immers de oplossing die het best voor jou zal werken.

Tip: De ademhaling tot rust brengen

Om de ademhaling tot rust te brengen kun je op verschillende manieren een langzamere ademhaling ontwikkelen. Het is belangrijk je op een rustige manier te focussen en te proberen om langer uit te ademen dan in te ademen.

Je brengt de ademhaling tot rust door langzaam en beheerst in te ademen, de adem even vast te houden en vervolgens een aantal seconden uit te ademen. Je hoeft dit niet geforceerd te doen, het zal echter wel even wennen zijn. In het begin heb je het idee dat het moeilijk is om de ademhaling onder controle te krijgen en begrijp je niet hoe je de ademhaling tot rust kunt brengen.

Het is heel moeilijk om op een andere manier adem te gaan halen. We ademen elke dag en elk moment, het is moeilijk om dit opeens te veranderen. Wanneer het je niet lukt om de ademhaling blijvend te veranderen, is het aan te raden om vooral voor de seks ademhalingsoefeningen te doen. Breng je lichaam op deze manier verder tot rust en ervaar hoe je de spanning uit het lichaam kan laten verdwijnen.

Wil je de zaadlozing onder controle krijgen? Dan is de ademhaling dus heel belangrijk! Om verder met deze tips te gaan is het belangrijk zo snel mogelijk aan de slag te gaan. Wanneer je met deze tip aan de slag gaat zul je namelijk ervaren welk effect dit op je seksleven heeft en op welke manier je dit in de praktijk zal helpen.

Het naar beneden brengen van de ademhaling kan op verschillende manieren. Wanneer je rust zoekt voor de seks, kan dit ook een prima manier zijn om de ademhaling naar beneden te brengen. Lukt het je om de ademhaling op dit moment naar beneden te brengen? Dan zal je lichaam onder minder spanning komen te staan en merk je dat het gemakkelijker is om het klaarkomen uit te stellen.

Het onder controle krijgen van de zaadlozing is een proces en kun je niet direct veranderen. Neem de tijd voor het onder controle krijgen van de zaadlozing en de kans op effect al veel groter zijn.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *