shopify visitor statistics

Zaadlozing Tegenhouden: Aanrader of Afknapper?

De prestaties van mensen in bed zijn altijd relatief. Toch zijn er enkele zaken die bij veel mensen niet voor tevredenheid zullen zorgen. Te vroeg klaarkomen is daarvan een voorbeeld. Zowel voor de man zelf als voor de vrouwen kan dit erg vervelend zijn. Daardoor worden er verschillende tips gegeven op websites om dit te voorkomen.

Deze tips variëren enorm en gaan van masturberen tot medicatie en van oefeningen om de zaadlozing uit te stellen tot therapie. De vraag is wat het publiek van deze maatregelen vindt. Daarom is er een klein onderzoek uitgevoerd om te kijken naar wat de meeste mensen vinden van uitstelgedrag als het gaat om de zaadlozing bij mannen.

De verschillende methodes die hiervoor worden gebruikt zijn even buiten beschouwing gelaten, omdat het hierbij gaat om de mening die mensen er over hebben. Is een zaadlozing tegenhouden een aanrader of juist een afknapper voor de vrouwen? De belangrijkste resultaten van dit onderzoek worden hier gepresenteerd.

Allereerst positieve reacties

Uit ons kleinschalige onderzoek bleek dat het grootste deel van de mensen een positieve houding hadden ten opzichte van het tegenhouden van de zaadlozing. Daarbij wisten de meeste vrouwen te vertellen dat het ten behoeve van hun seksuele behoeftes was. Daarnaast werd er vooral ook begrip voor de situatie bij mannen aangetoond. Veel vrouwen gaven aan dat deze stoornis lag aan overspanning en stress.

Iemand zou hierbij bijna in alle gevallen een tweede kans verdienen. Dat is natuurlijk goed nieuws voor de mannen. De vrouwen zijn dus duidelijk te spreken over het uitstellen van de zaadlozing, om zo langer van de intieme en seksuele ervaring te kunnen genieten.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Op welke manier wordt tegenhouden het meest gewaardeerd?

Als we de vrouwen vroegen op welke manier dat het tegenhouden van het hoogtepunt het beste werd gewaardeerd, scoorden de kegel oefeningen en therapie hiervoor het hoogste. Deze oefeningen werden gewaardeerd, omdat deze oefeningen niet direct invloed had op het seksuele contact wat deze vrouwen zouden hebben met hun partners.

Medicijnen werden enigszins afgeraden en werden gezien als gevaarlijk. De vragen over masturberen werden met gemengde reacties ontvangen. Als het de seksuele prestaties van de man zouden verbeteren was men zeker voorstander, maar dit hoefde niet in het bijzijn van deze vrouwen te gebeuren. Dit werd over het algemeen als onaantrekkelijk beschouwd.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Enkele negatieve reacties

Naast de positieve reacties waren er ook enkele negatieve reacties over de verschillende manieren waarop de mannen hun zaadlozing proberen in te houden. Enkele vrouwen zagen het toch echt als een afknapper, omdat het voor hen geen of onvoldoende genot zou opleveren.

Deze vrouwen gaven aan dat zij het niet sexy vonden en dat ze hierdoor waarschijnlijk geen behoefte aan herhaling zouden hebben. Men wilde geen man die bij seksueel contact in de stress schoot. Het mooie hiervan is dat je als man aan je probleem kan werken. Het is namelijk een stoornis die door vele academici is onderzocht en waardoor er vele therapieën zijn ontwikkeld. Op deze manier is het probleem dus snel te verhelpen en hoef je het moment niet af te wachten.

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

  • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
  • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
  • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *