shopify visitor statistics

5 Blunders Waarmee Je Nooit Je Zaadlozing zal Uitstellen

orgasme uitstellen koppel

Een zaadlozing uitstellen is iets dat tegen de natuur lijkt in te gaan. Om een orgasme uit te stellen is het dus belangrijk om juist wel zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven. Je merkt dat het hierdoor nog steeds prettig is om seks te hebben en je de zaadlozing toch gemakkelijk kunt gaan uitstellen.

Wanneer je je je orgasme wil uitstellen is er en gemakkelijk manier om hiermee aan de slag te gaan. De meeste mannen halen veel voordeel uit deze manier en bereiken al snel het gewenste resultaat. Maar we beginnen eerst met een aantal grote blunders die je nooit zullen helpen om je zaadlozing uit te stellen. Daarna deel ik een aantal geniale trucs, waarmee je wél resultaat kunt halen!

Helaas nog veel taboe rond vroegtijdig klaarkomen

Veel mannen schamen zich onder de seks en durven niet meer spontaan seks te hebben. Ze zijn bang dat hun vriendin of bedpartner commentaar zal hebben op de seks en hebben hierdoor liever geen seks meer.

Het is belangrijk om je trots opzij te zetten. Probeer zoveel mogelijk seks te hebben, juist in de praktijk wordt het gemakkelijker om de penis beter onder controle te krijgen en je ejaculatie uit te stellen.

Het is niet nodig om je te schamen en niemand is hiermee geholpen. Jij bent degene die op een prettige manier met jezelf moet leven en het is niet de bedoeling om je continue druk te maken over je prestaties in bed.

Probeer aan de toekomst te denken. In de toekomst wordt het mogelijk om betere prestaties te leveren, wanneer je nu actie onderneemt. Er zijn verschillende manieren om de vroegtijdige zaadlozing te voorkomen, maar hiervoor moet je wel nu actie ondernemen. Door nu actie te ondernemen heb je over een aantal maanden een prettiger seksleven en wordt het gemakkelijker om te genieten van de seks.

Kom je snel klaar wanneer je seks hebt met een vrouw? En wil je hier iets aan doen? Dan kan dat! Je kunt de zaadlozing uitstellen door een aantal belangrijke tips te gaan toepassen. Wanneer je dit artikel leest begrijp je dat de zaadlozing iets is dat je kunt beïnvloeden. Ga je uiteindelijk aan de slag met het uitstellen van de zaadlozing en merk je dat dit werkt?

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Blunders die je niet zullen helpen om je zaadlozing uit te stellen!

Om dit artikel even te beginnen met alles wat je niet moet doen om je zaadlozing te beheersen, zet ik de meest gemaakte fouten even voor je op een rijtje:

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Blunder #1: Té snel beginnen met penetreren

Er is niks mis met een vluggertje, maar besef je dan wel dat je dan waarschijnlijk heel snel gaat klaarkomen. Als je dat beide kunt accepteren, kan een vluggertje op zijn tijd heel lekker zijn. Maar als je écht de tijd wilt nemen om te vrijen, dan wordt toch nog vaak de fout gemaakt om té snel te penetreren. Natuurlijk, je bent vreselijk geil en je wilt je partner voelen, maar dan ga je hoogstwaarschijnlijk véél te snel klaarkomen waarna het even uit is met de pret. Het geheim is om geduld te hebben. Geniet van elkaar. Heb elkaar lief in alle opzichten. Geniet van elkaars lichaam en aandacht, en denk minder aan de seks zelf. Dat komt vanzelf wel, maar nu nog even niet…

Blunder #2: Direct (hand/huid) contact met je penis

Een andere grote fout die veel stellen maken is te snel contact met de penis en het omliggende gebied. Niet alleen met je eigen handen of die van je partner, maar ook in het algemeen door huidcontact. Dit zal je direct méér opwinden, waardoor je heel snel klaar gaat komen en dus niet in staat bent om je zaadlozing uit te stellen. Nogmaals, geniet van elkaar en streel elkaar op alle plekjes, maar vermijd in het begin de geslachtsdelen. Niet alleen beter om je zaadlozing uit te stellen, maar zeker ook veel leuker en spannender!

Blunder #3: Op het laatste moment aan iets anders denken

Sommige mannen proberen de zaadlozing uit te stellen door op het laatste moment, dus vlak voor de zaadlozing, plotseling aan iets anders te denken, iets wat veel minder opwindend is. Niet alleen breekt dit het liefdesspel, maar is ook niet altijd effectief. Dit zou je heel goed moeten timen, want als je ‘the point of no return’ hebt bereikt, is er niks meer wat je kunt doen.

Blunder #4: Beginnen met vrijen als je jezelf al uren op zit te geilen

Je weet op een bepaald moment dat je vanavond lekker gaat vrijen. Waarschijnlijk is er niet over gesproken, of is er een afspraak gemaakt, maar je voelt het gewoon. Een veelgemaakte fout is dan dat je jezelf al uren voor die tijd op zit te geilen. Met andere woorden: Je bent eigenlijk al op je hoogtepunt van opgewondenheid als je nog met vrijen moet beginnen. Er hoeft dan maar iets heel kleins te gebeuren, zoals een aanraking van je partner, en je hebt al een zaadlozing. Niet alleen frustrerend voor jezelf, maar ook voor je partner. Deze was immers nog lang niet zover!

Blunder #5: Té veel stress en spanning in je lijf

Stress is een killer voor je hele lichaam, en zéker tijdens het vrijen. Niet alleen kan stress een probleem zijn voor het krijgen van een erectie, maar ook bij het klaarkomen. Door alle spanning in je lijf is de kans groot dat je een zaadlozing krijgt op het moment dat je dat niet wilt. Zorg dat je ontspannen bent voordat je gaat vrijen. Is toch veel leuker?

Natuurlijke oplossingen en trucs om je orgasme uit te stellen

Goed, we weten nu wat we niet moeten doen. Maar wat dan wél?

Truc #1: Plas spier trainen

Voor het uitstellen van de ejaculatie is het verstandig om te denken aan het trainen van de plas spier. Met het trainen van de plas spier kun je het orgasme gemakkelijker in controle krijgen en wordt het uitstellen van de zaadlozing een stuk gemakkelijker.

Het is niet moeilijk om de plasspier op de juiste manier te trainen. Sommige mannen hangen zelfs een gewichtje aan de plasspier om deze spier echt goed te kunnen trainen.

Gelukkig is dit niet nodig en kun je de plasspier ook trainen zonder er een gewichtje aan te hangen. Span de spier simpelweg aan zoals je ook de plas op zou houden.

Je merkt dat dit niet heel moeilijk is en nauwelijks kracht kost. Probeer de beweging een stuk of 10 keer te herhalen wanneer je even niets te doen hebt.

Door de plasspier dagelijks te trainen merk je dat je direct meer kracht ontwikkelt en de zaadlozing beter kunt uitstellen.

Truc #2: Meer masturberen

Met masturbatie wordt de penis gestimuleerd. Mannen die dagelijks masturberen hebben nauwelijks last met het uitstellen van de zaadlozing. De eikel zal bij deze mannen namelijk meer gestimuleerd worden.

Deze mannen zijn gewend aan het stimuleren van de penis en zullen hierdoor minder snel klaarkomen wanneer het gaat om seks.

Om de ejaculatie onder de seks uit te stellen is het dus verstandig iets vaker te masturberen. Ook kun je kiezen om langer te masturberen.

Stop wanneer je merkt dat je bijna klaarkomt en ga vervolgens weer verder. Wanneer je echt niet meer kunt ga je vervolgens bij klaarkomen.

Truc #3: Focus op genieten

Het vermijden van een zaadlozing kan veel stress opleveren. Door je te focussen op het genieten van de seks kun je jezelf heel veel stress besparen.

Veel mannen vinden het moeilijk om zich te focussen op het genieten en zijn eigenlijk alleen nog bezig met het proberen uit te stellen van de zaadlozing.

Natuurlijk gaat seks niet alleen om het hebben van een orgasme. De seks zelf kan al heel mooi en fijn zijn om te hebben. Probeer je dan ook meer toe te leggen op het hebben van een prettige tijd.

Na verloop van tijd zul je het orgasme steeds beter onder controle krijgen. Het orgasme uitstellen zul je steeds beter leren beheersen en maak je vanzelf eigen.

Truc #4: Minder spanning en stress in je lijf

Ben je lekker rustig en ontspannen? Dan maakt je lichaam weinig adrenaline aan en zit er veel minder spanning in je lichaam. Zorg ervoor dat deze spanning niet zomaar in het lichaam terugkomt.

Wanneer je rustig en ontspannen bent wordt het namelijk een stuk gemakkelijker om het klaarkomen uit te stellen. Zit er veel adrenaline in je lichaam? Dan kan het nog best eens lastig worden om het klaarkomen uit te gaan stellen.

Het uitstellen van de zaadlozing begint dus bij ontspanning, op deze manier ga je heel tijd winnen en kun je de seks langer gaan volhouden.

Spanning kun je op verschillende manier uit je lichaam laten verdwijnen. Het is verstandig om op verschillende manieren aan de slag te gaan om de spanning uit het lichaam te laten verdwijnen. Je krijgt op deze manier een beeld van wat er mogelijk is en hoe je dus definitief met de spanning in je lichaam kunt afrekenen.

 • Yoga en ademhalingsoefeningen: Veel mensen onderschatten de kracht van yoga en ademhalingsoefeningen. Wanneer je aan de slag gaat met yoga en ademhalingsoefeningen kun je echte zorgen dat je tot een diepere ontspanning komt en daardoor op een gemakkelijke manier die ejaculatie gaat uitstellen. Om dieper te ontspannen raad ik je aan eens verder te verdiepen in ademhalingsoefeningen en hier echt mee aan de slag te gaan. Je merkt dat je het hele lichaam zo gemakkelijker gaat ontspannen en het klaarkomen op deze manier een stuk gemakkelijker kunt uitstellen.
 • Sporten en in de natuur zijn: Sporten en in de natuur zijn kun je natuurlijk los van elkaar zien, maar ook prima combineren. Sporten is een fantastische manier om je te ontspannen en echt tot een diepere vorm van ontspanning te komen. Zorg je ook dat je actief wordt in de natuur en af en toe geniet van alles wat de natuur te bieden heeft? Dan gaat de spanning in je lichaam flink verminderen en wordt het op termijn gemakkelijker om de ejaculatie uit te stellen.
 • En meer: Je kunt waarschijnlijk zelf nog veel manieren bedenken om tot een diepere vorm van ontspanning te komen. Ga zo snel mogelijk aan de slag met je eigen ideeën om tot diepere rust te komen en echt te ontspannen. Het is echt niet zo moeilijk als vaak gedacht wordt, toch is het vinden van ontspanning heel belangrijk. Een diepere vorm van ontspanning kan je op verschillende manieren helpen en ook bij het uitstellen van de ejaculatie.

Lukt het je nog niet om de hele dag meer ontspannen te zijn? Dan is het verstandig om net voor de seks een oefening te doen waardoor je beter kunt gaan ontspannen. Je gaat begrijpen dat het helemaal niet moeilijk is om te ontspannen en het zelfs leuk zal zijn. Lukt het je om uiteindelijk goed te ontspannen? Dan zal de vroegtijdige ejaculatie als vanzelf verdwijnen.

Truc #5: Controleer je ademhaling

Ademhalingstechnieken om de zaadlozing uit te stellen zijn een ideale manier om jouw probleem op te lossen. Ademhalen doen we elke dag en continue, de ademhaling is heel belangrijk voor hoe we ons voelen en vaak wordt dat onderschat. De ademhaling heeft ook een grote invloed op of we wel of niet klaarkomen.

Wanneer een man opgewonden is zal de ademhaling een stuk sneller gaan. Waarschijnlijk heb je dit zelf niet eens meer in de gaten, maar wanneer je seks hebt met een vrouw ben je echt aan het hijgen.

Om meer te genieten van de seks, wil je het klaarkomen uitstellen. Met verschillende ademhalingstechnieken is het mogelijk om het klaarkomen uit te stellen en daardoor langer te genieten van de seks.

Je kunt nu direct al oefenen, om de ademhalingstechniek vervolgens onder het masturberen en de seks verder uit te voeren. Bij deze ademhalingstechniek gaat het erom dat je langzamer en dieper gaat ademhalen.

De techniek is niet moeilijk of ingewikkeld. De regels zijn simpel. Adem voor drie seconden in, laat de ademhaling drie seconden stil staan en adem drie seconden. Door op deze manier te ademhalen besteed je veel meer tijd aan de kwaliteit van een ademhaling en hoef je niet snel te hijgen.

Voel je je gejaagd tijdens de seks? Probeer deze ademhalingstechniek dan eens heel rustig uit te voeren. Dieper en rustiger inademen geeft niet alleen een prettige manier van ontspanning, je zal ook veel minder snel gaan klaarkomen. In het begin valt het misschien nog niet mee om deze oefening op de juiste manier uit te voeren. Blijf echter oefenen en geef niet te snel op. Wanneer je uiteindelijk weet hoe het werkt, wordt het mogelijk om elke keer wanneer je seks hebt voor deze techniek te kiezen en zul je veel meer plezier aan de seks gaan beleven.

Veel mannen hebben het idee dat de ademhaling en een te snelle zaadlozing niets met elkaar te hebben. Geloof hen niet, ga aan de slag met deze tip en ervaar zelf hoe je het op deze manier veel gemakkelijker in bed kan volhouden.

Ontdek de uitzonderlijke methode om het vanavond al langer uit te houden

Wil je tips en technieken om de zaadlozing uit te stellen? Ik verwijs je graag door naar de pagina van Chris Coster.

Chris Coster heeft al honderden mannen geholpen en vele jaren besteed om tot deze methode te komen die werkt voor iedere man om zijn ejaculatie onder controle te krijgen.

Hij heeft een ebook geschreven met zijn beste methode. In zijn ebook onthult hij zijn grootste geheimen om compleet de controle over je ejaculatie te krijgen.

 • Je zal je (seksuele) zelfvertrouwen herwinnen.
 • Je zal nooit bang hoeven te zijn over of ze wel bij je blijft en niet vreemdgaat
 • Je zal nooit onzeker hoeven te zijn over of je het wel lang genoeg volhoudt.
 • Je zal seks kunnen hebben als een echte pornoster.
 • Je zult je orgasme met 20 tot 40 minuten kunnen uitstellen.
 • En nog veel en veel meer.

Klik direct op de link hieronder voor meer info:

Unieke Aanpak om het Vanavond al 30 Minuten Langer uit te Houden

5 reacties op "5 Blunders Waarmee Je Nooit Je Zaadlozing zal Uitstellen"

 1. Diederik

  says:

  Beste Jonathan,

  Ik wilde even een reactie achterlaten om aan te geven hoe erg uw tips mij geholpen hebben. Ik was vroeger ontzettend onhandig in bed. Ik wist niet wat een vrouw van mij verlangde, hoe ik haar het best kon plezieren, en het ergste nog Рik kwam altijd te snel klaar. Hierdoor kreeg ik bijna een afkeer van seks, kunt u het zich voorstellen! Ik voelde me gewoon zo wanhopig. Tot ik uw website en ebook ontdekte. Ik zag langzaam in waar ik de mist in was gegaan en hoe ik mijn orgasme w̩l kon uitstellen. Ondertussen heb ik een nieuwe partner, en zij vertelde me onlangs dat ze de seks echt geweldig vond en dat ze nog nooit een man had gevonden die het zo lang kon volhouden in bed. Ik had nooit durven dromen dat iemand dat ooit tegen mij zou zeggen. Ontzettend bedankt dus!

  Vriendelijke groet,

  Diederik

  • Jonathan Johnson

   says:

   Wat fijn om te horen Diederik! Altijd goed om te weten dat onze producten mensen helpen bij het uitstellen van hun orgasme. Veel plezier met je nieuwe uithoudingsvermogen 😉

 2. Luke

  says:

  He, ik deed precies wat ik nu onder jouw kopje ‘blunders’ zie staan…. Niet gek dat ik telkens te snel klaarkwam!!

 3. mike

  says:

  maar wanneer is dan het goede moment om te beginnen met penetreren zonder mezelf te lang te zitten opgeilen zonder penetratie?

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *