Over Dr. Bert-Jan de Boer

Dr. Bert-Jan de BoerDr. Bert-Jan de Boer is mannenarts, medisch seksuoloog (FECSM AGB-code 84102432), huisarts (AGB-code 01006631) en oprichter van de “Mannenkliniek De Boer” in Bilthoven.

Sinds 1993 is hij lid van de nationale commissie “Seksuologie in de huisartsenzorg”. In 2004 is hij gepromoveerd aan de Universiteit Utrecht op het onderwerp “Erectiele dysfunctie in de huisartspraktijk”. In 2012 is hij gekwalificeerd als “Fellow of the European Committee on Sexual Medicine” (FECSM), een Europese kwalificatie.

De medische kliniek van Dr. Bert de Boer richt zich op de zogenoemde urogenitale gezondheidsklachten van de ouder wordende man. Door het ouder worden, krijgen mannen vaker last van van plasklachten, erectieproblemen of hormoontekorten.

In de kliniek worden met name problemen behandeld die te maken hebben met seksueel verlangen, erectiestoornissen, te snelle zaadlozing (of geen zaadlozing), pijn tijdens de seks, plasproblemen (te traag of te snel) en pijn bij het plassen of pijn in de bekkenbodem.

Voor een afspraak bel je naar 030 662 8327 of kijk je op de site dbmgz.nl.