6 Tips om het Ejaculeren met Minimaal 10 Minuten uit te Stellen

Vroegtijdig klaarkomen is een probleem dat zich bij veel mannen voordoet. Toch is de juiste oplossing vaak nog niet zo snel gevonden. Daarom blijven veel mannen met het probleem rondlopen. Dat hoeft zeker niet! Er zijn diverse methodes die je helpen om jouw ejaculatieprobleem te verhelpen en tegen te gaan. In dit artikel geef ik je 6 tips om jouw ejaculatie met minimaal 10 minuten uit te stellen.

Wat is vroegtijdig ejaculeren?

Wanneer je snel klaarkomt, wordt dit ook wel vroegtijdig ejaculeren genoemd. Het begrip ‘snel’ is echter relatief en daardoor vaak lastig te definiëren. Als we kijken naar wat algemene uitkomsten van onderzoeken, is een periode van 2 tot 3 minuten nadat de eerste penetratie plaatsvindt ‘snel’ te noemen. Dat betekent dus dat je na die 2 tot 3 minuten klaarkomt. Zelfs voor een ‘vluggertje’ is dit snel. Maar soms is er niet veel tijd om in de behoefte voorzien en wil je toch het gevoel van klaarkomen hebben. Daarom zetten we er liever geen meetbare tijd op.

We hebben het daarom liever over ‘vroegtijdig ejaculeren’ wanneer je zo snel klaarkomt dat het je beperkt in het genot dat je hebt rondom de seks. Je weet van jezelf of je met dit probleem loopt. Daarom is er in deze definitie ook gekozen voor de term ‘rondom’. Dit woord geeft namelijk zowel de periode om de seksuele handelingen heen aan als de handelingen op zichzelf.

Misschien is het zelfs wel zo dat de gedachte aan de seksuele handelingen al meetellen. In sommige gevallen kan deze gedachte namelijk voor een bepaalde opwinding zorgen met een ejaculatie als gevolg.

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

Waarom wil je jouw ejaculatie uitstellen?

Het feit dat je last hebt van vroegtijdig klaarkomen werkt door op je gevoel en op je hersenen. Vaak kun je je niet meer concentreren op het genot van seks, maar ben je meer bezig met het voorkomen dat je snel klaarkomt. Die angst kan ervoor zorgen dat je in een neerwaartse spiraal terechtkomt in je relatie. Je kunt je gedachten er niet meer bij houden, zeker niet wanneer er bepaalde seksuele prikkels bij komen kijken.

Je ervaart een gevoel van stress in je lichaam op dat moment. Problemen met of tijdens de seks kunnen een schadelijk gevolg hebben voor de relatie en kunnen er zelfs voor zorgen dat je je genoodzaakt voelt om uit elkaar te gaan. Zo ver hoeft het natuurlijk niet te komen.

De reden dat je je ejaculatie uit wilt stellen is voornamelijk omdat jij je gelukkig wilt voelen tijdens de seks. Seks is namelijk iets waarvan je moet kunnen genieten en waarbij je een bepaalde mate van vrijheid moet ondervinden. Als je last hebt van een ejaculatieprobleem, dan heb je dit gevoel niet.

Vrouw verveeld

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

6 tips om minder snel klaar te komen

Als je vaak te snel klaarkomt, is het een prettig idee om te weten dat je daar niet eeuwig mee rond hoeft te lopen. Er zijn tal van methoden die je kunt toepassen om te snel klaarkomen tegen te gaan. Veel van deze methoden zijn eenvoudig thuis uit te voeren, waardoor je ze alleen – of samen met je partner – kunt oefenenen.

Ik heb 6 tips voor je op een rij gezet die je kunt gebruiken om je ejaculatie uit te stellen.

Tip 1: gebruik een condoom

Een condoom is voor sommigen niet altijd een wenselijk voorbehoedsmiddel, maar het kan zeker ook positieve effecten hebben. Wanneer je een vaste sekspartner hebt en elkaar op die manier ook vertrouwt, zal je er niet snel voor kiezen om een condoom te gebruiken tijdens de seks. Op het moment dat je ‘de liefde bedrijft’ zonder condoom, zal je ook merken dat de gemeenschap intenser aanvoelt. Een condoom is echter niet alleen een voorbehoedsmiddel. Mensen zien het echter wel vaak enkel op die manier.

Doordat een condoom een bepaalde beschermlaag biedt, heb je vaak te maken met een iets minder gevoelige prikkel op de huid. Mensen die regelmatig met dezelfde persoon seks hebben vinden het fijner om een gevoelige prikkel te ondervinden. Wanneer je last hebt van het snelle klaarkomen, kan deze beschermlaag je juist een uitkomst bieden.

De seks voelt net iets minder gevoelig aan, waardoor je in staat bent om iets minder snel het gevoel te hebben dat je klaarkomt. Dat is niet alleen een gevoel, maar in veel gevallen ook een feit. Zo blijkt dat veel mensen die seksuele gemeenschap met condoom hebben juist aangeven langer seks te hebben. Daarom is een condoom zeker aan te raden wanneer je je enigszins onzeker voelt over het snelle klaarkomen.

Tip 2: zoek afleiding tijdens het vrijen

Dit is misschien niet de meest sociale uitkomst, maar het werkt wel. Wanneer je seks hebt, wil je met de volle aandacht met elkaar bezig zijn. Toch is het helemaal niet verkeerd om af en toe aan iets anders te denken terwijl je seks hebt. Dit zou niet voortdurend het geval moeten zijn, want de kans is aanwezig dat je partner dit gaat merken.

Wanneer je het echter enkele keren op een subtiele wijze toepast, zal je merken dat je het gevoel van seks onder controle gaat krijgen. Hierdoor krijg je meer vertrouwen dat je het langer volhoudt. Seks is voor een groot deel vertrouwen op elkaar en vooral ook op je eigen kwaliteiten.

Daarom werkt deze methode zeer goed. Als je eenmaal meer vertrouwen in jezelf hebt, zal je merken dat je het langzaamaan langer vol weet te houden. Je partner zal dit ook merken en wellicht zelfs opmerken. Daarom is het iets wat je op het goede spoor kan zetten.

kamasutra

Tip 3: kies het juiste standje

Het standje dat je kiest tijdens de seks en de mate waarin je afwisselt kunnen zeer bepalend zijn voor de duur van de seks. Er zijn enorm veel standjes om penetratie te laten plaatsvinden. Je zal er met je partner achterkomen welke het meest gevoelig zijn. Dit is ook een kwestie van veel doen.

Als je seks gaat hebben en je bent bang dat je snel gaat klaarkomen, dan is het niet verstandig om een standje te kiezen waarbij de vagina heel erg strak aanvoelt. Dit betekent namelijk dat de penis en met name de zwellichamen erg gevoelig zijn bij elke stoot. Je kunt daarom soms beter met een standje zoals ‘de missionaris’ beginnen.

Een voorbeeld van een standje waarbij de kans groter is op ejaculatie, is de ‘downward dog’ waarbij de vrouw op haar buik ligt en van achter genomen wordt. Dit heeft er met name mee te maken dat de bovenbenen op dat moment tegen elkaar gedrukt worden.

Dit geldt ook voor het bekende ‘doggy style’. Niet alleen voelt deze positie erg nauw aan, ook biedt het juist extra stimulans doordat je als man opgewonden raakt van een paar mooie billen. Je hebt immers een fantastisch uitzicht.

Het is dus wijs om veel standjes te proberen om zo aan te voelen welke standjes het meest gevoelig zijn voor jullie. Daarbij is afwisseling ook van belang. Wanneer je van standje wisselt, hebben de zwellichamen even rust. Enkele keren tijdens de seks van standje wisselen zorgt er daarmee ook voor dat je in staat bent om het langer vol te houden. Dit is dan ook een tip die je zeker mee zou moeten nemen.

Tip 4: masturbeer voordat je seks gaat hebben

Een manier waarop je eveneens kunt voorkomen dat je snel klaarkomt is door te masturberen voordat je seks gaat hebben. Dit is wel eens lastig, omdat je natuurlijk niet precies weet wanneer je seks gaat hebben. Als je masturbeert vlak voordat je seks hebt, is de kans aanwezig dat je geen erectie kunt krijgen. Wanneer er enkele uren tussen zitten, zal het zeker zijn vruchten afwerpen.

Je lichaam en met name de zwellichamen hebben de spanning dan al eens gehad. Daardoor ben je zelf wat meer ontspannen en is het bovendien zo dat de seks als iets minder gevoelig wordt ervaren. Dat hoeft helemaal niet negatief te zijn. Je bent dan nog prima in staat om voldoende van de seks te genieten en de kans is tevens groot dat je het langer vol weet te houden.

Tip 5: probeer de juiste spieren te trainen

Er zijn verschillende oefeningen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je ejaculatie wordt uitgesteld. Op deze site vind je een aantal van die oefeningen. De start-stopmethode is daarvan een voorbeeld. Door dit soort oefeningen goed en regelmatig uit te voeren, weet je jezelf tijdens de seks onder controle te krijgen.

Je krijgt met name controle over de spanningen die je zowel fysiek als psychologisch voelt op het moment dat je te maken krijgt met seksuele prikkels. Daarom is het goed om je in te lezen in de verschillende oefeningen die er zijn.

oefening voor vroeg klaarkomen

Tip 6: praat erover met je partner

Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is het een tip die zeker kan werken. Twee personen weten vaak meer dan één. Wellicht heeft je partner wel een aantal hele goede tips die kunnen werken. Bovendien verdwijnt er een bepaalde spanning wanneer je erover durft te praten.

Het is dus zeker wijs om dit te doen wanneer het probleem vaak voorkomt of wanneer het een bedreiging vormt voor je relatie. Je kunt sommige oefeningen ook samen doen. Door samen aan je seksleven te werken bouw je een geheel nieuwe band op en dit zorgt ook weer voor nieuwe intimiteiten.

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

  • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
  • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
  • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *