shopify visitor statistics

In 3 Stappen Volledig Je Orgasme Onder Controle

In dit artikel leer ik mannen het orgasme onder controle te krijgen. Wanneer je het orgasme onder controle krijgt wordt het prettiger om seks te hebben en kun je hier meer plezier aan beleven.

Het is belangrijk om eerst het probleem te begrijpen, dan naar oplossingen te zoeken om vervolgens in de praktijk aan de slag te gaan.

In dit artikel worden deze verschillende stappen doorlopen en kun je het orgasme onder controle krijgen.

Lees het artikel door en ga er zo snel mogelijk aan de slag. Je merkt binnen een mum van tijd de voordelen en leert seks veel beter waarderen.

Het probleem herkennen

Het niet in controle krijgen van je orgasme kan een probleem zijn. Wanneer je het orgasme onder controle wilt krijgen is het dan ook de bedoeling om manieren te vinden die je kunnen helpen aan een oplossing. Voor veel mannen is het niet gemakkelijk om het probleem te herkennen en komen ze daardoor niet tot een oplossing.

Wat is nu eigenlijk het probleem? Bij het niet onder controle hebben van het orgasme, gaat het erom dat je het orgasme niet kunt uitstellen tot het moment waarop je wilt klaarkomen. Het is belangrijk de focus te leggen op het onder controle krijgen van het orgasme zodat de seks langer en plezieriger kan verlopen.

Mannen zijn vaak continue de eikel aan het stimuleren en zorgen er op deze manier voor dat ze snel klaarkomen. Het is van belang om technieken toe te passen waardoor je de eikel minder stimuleert en zo minder snel klaarkomt.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Oplossingen vinden

Er zijn verschillende oplossingen voor het onder controle krijgen van het orgasme. Je kunt denken aan de onderstaande zaken:

  • Andere standjes
  • Medicijnen, zalfjes of andere hulpmiddelen
  • Mentale technieken
  • Minder focus op het orgasme

Andere standjes zijn een gemakkelijke manier om de seks beter onder controle te krijgen. Het is belangrijk om standjes te zoeken waarbij je een prettig penetratie kunt beleven, maar de eikel niet te intens stimuleert.

Medicijnen, zalfjes of andere hulpmiddelen zorgen vaak voor een mindere prikkeling van de eikel. Het wordt op deze manier gemakkelijker om seks te hebben en je kunt de ejaculatie beter uitstellen. Soms zit het te vroeg klaarkomen tussen je oren.

Probeer je niet vol in de seks te geven, maar het af en toe rustig aan te doen. Wanneer je minder focust op een orgasme, zal het gemakkelijker zijn om de ejaculatie uit te stellen en kun je langer plezier aan de seks beleven.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

In de praktijk aan de slag

Veel methodes zijn bij de masturbatie uit te proberen, maak hier gebruik van! Wanneer je de tips en technieken eigen hebt gemaakt, is het van belang om aan de slag te gaan met je vriendin of bedpartner. In de complete ejaculatie controle heb ik verschillende tips beschreven die het makkelijker maken om de ejaculatie onder controle te krijgen.

Probeer hiermee aan de slag te gaan en op deze manier snel vooruitgang te boeken. Klik op deze link en ontdek direct meer informatie.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *