Zo Voorkom je Snel Klaarkomen op de Gezonde Manier

Het hebben van seks speelt een belangrijke rol in het leven van veel mannen. De meeste mannen hebben, zeker op jonge leeftijd, graag seks omdat het lekker, opwindend en iets nieuws is.

Op latere leeftijd is seks nog steeds ontzettend lekker, maar creëert het ook een band tussen jou en je partner. Seks is tevens zeer belangrijk wanneer jij en je partner kinderen willen krijgen.

Daarnaast is het hebben van goede seks iets waar mannen graag over opscheppen. Veel mannen zullen dit misschien niet snel toegeven, maar ze pochen toch graag over hun seksleven waar hun vrienden of collega’s bij zijn.

Het moge duidelijk zijn dat het hebben van seks een belangrijke plek inneemt in het leven van een man. Goede seks hebben met je partner of een eenmalige liefde, geeft het zelfvertrouwen van veel mannen een boost. Maar wat als goede seks voor jou niet mogelijk is?

Premature ejaculatie, ook wel te snel klaarkomen genoemd, is een aandoening waar veel mannen last van hebben. Vroegtijdig klaarkomen houdt in dat je als man vlak voor of relatief snel na de penetratie al klaarkomt.

Wanneer je op frequente basis binnen één minuut klaarkomt, kun je spreken van te snel klaarkomen. Deze kwaal kan een serieuze weerslag hebben op jouw seksleven en zelfvertrouwen.

Het hebben van goede seks wordt namelijk vaak zeer bemoeilijkt wanneer je te snel ejaculeert.

Het belang van de erectie

Voor mannen is het hebben van een erectie essentieel om seks te kunnen hebben. Een slappe of niet volledig harde penis maakt het penetreren onmogelijk. Seks kun je dus wel vergeten wanneer je geen erectie hebt.

Een goede erectie is van belang om te kunnen genieten van een fijne vrijpartij. Het proces achter het krijgen van een erectie is vrij complex. Terwijl het lijkt alsof een man altijd en op elk moment van de dag een erectie op kan wekken, gaat er een behoorlijke keten aan interne, lichamelijke processen aan vooraf.

Om te voorkomen dat het verhaal achter het krijgen van een erectie onmiddellijk te technisch wordt, geeft het volgende figuur een overzichtelijk beeld van het verloop van een erectie. nog zon ding

Figuur 1

Zoals in het vorige figuur duidelijk is gemaakt, krijg je niet zomaar een erectie. Een samenwerking van verschillende factoren zorgt ervoor dat een man een gezonde en stevige erectie kan hebben.

Deze processen kunnen echter ook een aandeel hebben in het te erection explainedvroeg klaarkomen van een man.

Wanneer het proces van het krijgen van een erectie duidelijker en diepgaander wordt uitgelegd, geeft dit ook een beter inzicht in hoe deze factoren invloed kunnen hebben op premature ejaculatie.

Het belangrijkste is dat een beter inzicht in dit proces uitkomst kan bieden in het vinden van een oplossing tegen te snel klaarkomen.

Want wanneer het krijgen van een erectie en vroegtijdig klaarkomen verband met elkaar houden, kan de oplossing zijn om een bepaalde factor te elimineren die ervoor zorgt dat je te snel klaarkomt.

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

Van prikkel tot erectie, stap voor stap uitgelegd

Het opwekken van een erectie begint met een stimulans of prikkel. Deze kan door jezelf opgewekt worden, bijvoorbeeld door een opwindende gedachte. Deze stimulatie kan ook op gang worden gebracht door iemand anders.

Wanneer je partner je bijvoorbeeld streelt, kan dit voor opwinding zorgen. Een erectie is dan het gevolg. De tussenstappen van dit proces, die in beknopte vorm in het voorgaande figuur zijn te vinden, zullen in het volgende gedeelte uitgebreider besproken worden.

 • Een seksuele prikkel zorgt ervoor dat de hersenen een chemisch stofje aanmaken. Deze stof zenden de hersenen door naar de penis. Deze krijgt dan het signaal om stijf te worden.
 • In het zenuwstelstel wordt stikstofmonoxide aangemaakt en deze stof zorgt er op zijn beurt voor dat het lichaam cGMP aanmaakt.
 • De functie van cGMP is om de gladde spieren in de penis te laten ontspannen. Wanneer de spieren ontspannen zijn, is het mogelijk om meer bloed tot de penis toe te laten.
 • Door de cGMP zijn de gladde spieren in de penis in een ontspannen modus. De zwellichamen in de penis kunnen nu vollopen met bloed.
 • Het bloed wordt door deze processen en de opwinding inmiddels een stuk harder door het lichaam gepompt. Dit is de verklaring voor een vaak hogere hartslag en snellere ademhaling als je opgewonden bent.
 • Het bloed bereikt de penis en deze loopt nu vol. Een erectie is het resultaat. De druk van het bloed op de penis zorgt ervoor dat de erectie pas weer afneemt nadat de spieren weer samentrekken en het bloed de zwellichamen verlaat. Dit gebeurt vaak automatisch na het klaarkomen van een man.
Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Voorkom te snel klaarkomen

De erectie is een feit, tijd voor goede seks! Echter, als je een gezonde erectie hebt, kan je seksleven nog steeds gehinderd worden door premature ejaculatie.

Het is daardoor van belang om een proces te vinden uit het erectieproces dat geëlimineerd kan worden en zo vroegtijdig klaarkomen kan voorkomen. Want wat heb je aan een stevige erectie als je er amper seks mee kunt hebben?hartslag

Een van de processen die van groot belang is in het opwekken van een stevige erectie, is de verhoogde bloedcirculatie. Deze is nodig om ervoor te zorgen dat het bloed in voldoende mate bij de zwellichamen van de penis komt.

Een verhoogde hartslag zorgt dat het bloed sneller rondgepompt wordt en de zwellichamen volledig vol kunnen lopen. De erectie is nu een feit en seks is mogelijk.

Een verhoogde hartslag, de opwinding rondom het hebben van seks en de inspanningen die met seks gemoeid zijn, kunnen zorgen voor een versnelde ademhaling. Deze snelle ademhaling kan echter debet zijn aan te snel klaarkomen.

Het onder controle houden van deze ademhaling kan ervoor zorgen dat jij minder, of helemaal geen last meer zult hebben van vroegtijdig klaarkomen.

Wanneer je merkt dat je opgewonden wordt en dat je seks gaat hebben, weet je voortaan dat je hart harder zal gaan werken en dat je ademhaling kan versnellen.

Ga dit effect tegen en zorg ervoor dat deze versnelde ademhaling niet langer een slecht effect heeft op jouw seksleven.

Voorkom te snel klaarkomen op de gezonde manier

Wanneer je als man last hebt van te snel klaarkomen, dan is dit een serieuze aandoening. Premature ejaculatie is op verscheidene manieren te voorkomen. Zoals met zoveel aandoeningen kun je naar de medicijnen grijpen. Het grote probleem met medicijnen is dat deze vaak vervelende bijwerkingen kunnen hebben. Een volledig natuurlijke en gezonde oplossing is daardoor een veel betere keuze dan het gebruik van medicijnen. Daarnaast heb je voor de gezonde en natuurlijke wijze vaak alleen maar je eigen lichaam nodig. Terwijl er aan medicijnen een fors prijskaartje hangt, is de natuurlijke oplossing in veel gevallen volledig kosteloos. De kans op bijwerkingen en het vaak hoge prijskaartje van medicijnen tonen aan dat er maar één goede en kosteloze weg is om te snel klaarkomen te voorkomen: de natuurlijke weg.

Tips en tricks om je ademhaling te controleren

Zoals eerder al is benoemd, kan het opwekken van een erectie en het hebben van seks leiden tot een versnelde ademhaling.

Dit leidt weer tot een nog snellere hartslag, meer opwinding en een nog grotere kans op te snel klaarkomen. Het onder controle krijgen van deze ademhaling is dus van belang om premature ejaculatie voortaan te voorkomen.

Je ademhaling onder controle krijgen, het klinkt gemakkelijker dan dat het is. Wanneer je dit namelijk verkeerd toepast, zal het weinig effect hebben en zal je nog steeds te vroeg klaarkomen.

De volgende tips en tricks laten je zien hoe jij snel en doeltreffend je ademhaling onder controle krijgt.

 • Train je ademhaling. Doe ademhalingsoefeningen buiten de slaapkamer. Als je deze onder de knie hebt, kunnen ze toegepast worden tijdens de seks. Begin met enkele malen diep inademen. Houd uiteindelijk je adem een paar seconden in. Adem daarna lang uit. Doe dit een paar minuten, zo krijg je je ademhaling onder controle. Pas dit daarna toe tijdens de seks en je stelt het klaarkomen uit.
 • Train jezelf om op een rustige manier te ademen. Rustig en diep inademen zorgt ervoor dat je lichaam tot rust komt. Je vermindert de stress wanneer je weet hoe je goed en rustig moet inademen. De stress rondom het vroeg klaarkomen wordt door deze manier van ademhalen minder en zorgt ervoor dat je dit probleem voortaan de baas bent.

Een rustige ademhaling is slechts een van de vele natuurlijke technieken die ervoor kan zorgen dat te snel klaarkomen voor jou verleden tijd is. Vergeet dure medicatie en maak kennis met deze 100% gezonde en natuurlijke oplossing tegen premature ejaculatie

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

 • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
 • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *