Complete Ejaculatie Controle Chris Coster Abonnement Opzeggen?

Wil je het lidmaatschap opzeggen / stopzetten van de Complete Ejaculatie Controle van Chris Coster? Lees de informatie op deze pagina dan aandachtig door.

Bij aankoop van de Complete Ejaculatie Controle heb je het Voor Altijd Beheersing Programma van Chris Coster de eerste maand gratis gekregen (t.w.v. €19,97). In dit videoprogramma leer je de meest geavanceerde technieken om meer controle te krijgen over je ejaculatie.

Voor twaalf maanden krijg je de meest waardevolle theorievideo’s die je helpen om een zaadlozing compleet uit te bannen voor slechts €19,97 per maand. Na aankoop krijg je direct je inloggegevens van je automatisch gecreëerde account per mail toegestuurd om de video’s te bekijken.

De eerste 30 dagen van het Voor Altijd Beheersing Programma zijn gratis en kun je het videoprogramma risicovrij uitproberen. Zie dit als een proefabonnement want je kan binnen 30 dagen vrijblijvend en kosteloos afmelden voordat de eerste betalende maand wordt afgeschreven van €19,97. Daarna betaal je €19,97 per maand voor toegang tot het programma (wat ook opzegbaar is via hetzelfde afmeldformulier).

Op de verkooppagina, de bestelpagina (bovenaan staan duidelijke bulletpoints) en in de algemene voorwaarden staat duidelijk vermeld dat je gratis de eerste maand van het lidmaatschap kan krijgen. Hierbij werd aangegeven dat de eerste maand gratis is en dat je daarna €19,97 per maand betaald. Via het nieuwe SEPA incasso (e-mandate) is een handtekening daarbij niet nodig. De incasso’s worden gedaan door Stichting PayPro.nl.

Wil je het Complete Ejaculatie Controle abonnement van Chris Coster afmelden? Dat kan eenvoudig en snel via het afmeldformulier. Daarvoor hebben we het referentienummer nodig van je bestelling.

Het referentienummer (beginnend met hoofdletter ‘i’) staat vermeld onderaan de aankoop mail (met titel ‘Uw bestelling + download instructies’), op het factuur en in het geval van een afschrift als ‘Machtiging ID’ of ‘Kenmerk Machtiging’.

Om je referentienummer snel te vinden, zoek in je inbox op de term ‘referentienummer’ (zonder aanhalingstekens).

Via onderstaande link kun je de klantenservice bereiken en het Voor Altijd Beheersing Programma lidmaatschap opzeggen:

Contactformulier klantenservice Complete Ejaculatie Controle

Alleen de klantenservice kan in de bestelling kijken en je lidmaatschap stopzetten. Vul het afmeldformulier in en je lidmaatschap zal zo spoedig mogelijk worden stopgezet. Voor overige vragen kun je ook dit contactformulier gebruiken. Binnen 2 werkdagen krijg je een reactie van ons.