Werken Geneesmiddelen Tegen Vroegtijdig Klaarkomen?

Een vroegtijdig orgasme, ofwel pre ejaculatie, is een probleem dat misschien vaker voorkomt dan je denkt. Als je last hebt van vroegtijdige zaadlozingen, ben je niet de enige.

Het is goed mogelijk dat je je hiervoor schaamt en er niet over durft te praten. Praten over dit probleem met je partner lijkt een grote stap voor je. Toch is het slim om dit wel te doen als je van het probleem af wilt komen .

Wanneer je streeft naar een beter seksleven is goede communicatie met je partner een vereiste. Goede communicatie zorgt voor meer onderling vertrouwen, waardoor je minder prestatiedruk zult ervaren.

Dit probleem ken verschillende oorzaken, maar gelukkig ook genoeg oplossingen. Lees gauw verder om dit probleem aan te pakken!

Wanneer je je in dit probleem verdiept, zul je er achter komen dat er een hoop verschillende oorzaken kunnen zijn, maar gelukkig ook genoeg oplossingen!

Het is vooral belangrijk dat je de oorzaak achterhaalt, zodat je dit probleem gericht en effectief aan kunt pakken. Ongeacht wat de oorzaak is, communiceren met je partner over dit probleem is heel belangrijk. Als je dit niet doet, komt het jouw seksleven en relatie niet ten goede en dat is doodzonde.

Tijdelijke oplossingen

Er zijn altijd oplossingen te vinden voor je probleem. Let er wel op dat sommige oplossingen slechts de symptomen bestrijden en niet de daadwerkelijke kern aanpakken. Zo kun je bijvoorbeeld allerlei geneesmiddelen tegen vroegtijdig klaarkomen vinden. Toch zijn dit slechts tijdelijke oplossingen, want zodra je stopt met deze middelen, komt het probleem direct weer terug.

Denk bijvoorbeeld aan licht verdovende zalfjes; je smeert het op je geslachtsdeel en voor een paar uur zorgt de zalf ervoor dat de penis minder gevoelig is, waardoor je minder snel klaarkomt. Als het werkt, is dit slechts voor een paar uurtjes. Sommige mannen kiezen ervoor om gebruik te maken van antidepressiva. Dit is een heftig medicijn dat zorgt dat je minder adrenaline voelt, waardoor de spanning afneemt en het orgasme uitgesteld wordt. .

Zodra je besluit te stoppen met de antidepressiva, zal ook de vroegtijdige ejaculatie al snel terugkeren. Ook hier geldt: het is een tijdelijke maar nauwelijks effectieve oplossing! Dergelijke middelen werken dus alleen tijdelijk, dit betekent dat je de rest van je leven gebruik zou moeten maken van deze geneesmiddelen.

Dat is niet nodig, want je kunt ook permanent van je probleem afkomen, zonder het gebruik van medicatie! Natuurlijke middelen zijn een stuk toegankelijker en uiteraard minder schadelijk voor je lichaam. Het vergt wel wat oefening en discipline, maar dat resulteert in een blijvend resultaat.

Permanente oplossingen

Gelukkig zijn er, naast alle tijdelijke oplossingen, ook uitkomsten die je permanent helpen om van dit vervelende probleem af te komen. Je hebt zelf in de hand welke methodes en manieren je kiest.

Zoals al eerder benoemd, is de eerste en grootste stap het communiceren met je partner. Dit neemt al een groot deel van de onzekerheden weg en het maakt ook jullie vertrouwensband sterker. Het is ontzettend fijn om open over deze onderwerpen te kunnen praten. Samen kunnen jullie dit overwinnen.

Uiteraard zijn er ook genoeg dingen die je alleen kunt doen. Zo kun je oefeningen doen en jezelf trainen om het langer vol te houden door middel van masturbatie. Je kunt gebruik maken van de start en stop techniek. Hierbij leer je het bekende ‘point of no return’ moment herkennen, waardoor je bewuster om leert gaan met je lichaam en je jezelf voor een keuze kunt zetten.

Deze techniek pas je toe tijdens masturberen. Op het moment dat je denkt dat je klaar gaat komen, stop je met zelfbevrediging. Dit zal in het begin onnatuurlijk aanvoelen, maar het is een erg goede manier om het moment te leren herkennen. Als je hier moeite mee hebt, kun je eventueel de knijptechniek toepassen. Dit doe je, door vlak voor het orgasme in je geslachtsdeel te knijpen, net voor de eikel. Op deze manier voorkom je op een lichamelijke manier dat je zaadlozing zich terugtrekt.

Een andere fysieke manier is om zacht aan je balzak te trekken op het moment dat ze zich tegen je lichaam duwen. Dit gebeurt meestal vlak voor het orgasme. Oefen deze methodes zo vaak mogelijk. Alleen op die manier kun je jezelf trainen en kun je het ook toepassen tijdens penetratie.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Weg met de onzekerheid

Ten slotte kun je jezelf mentaal focussen op je orgasme. Dit kun je oefenen tijdens het masturberen of tijdens penetratie. Het is vaak de onzekerheid die opspeelt wanneer je seksueel geprikkeld wordt. Er komt dan angst om de hoek kijken die tegen jou zegt dat je het niet vol gaat houden.

Deze vervelende gedachtes komen wellicht onbewust, maar het is belangrijk om te weten dat je dit soort gedachtes kunt ombuigen naar iets positiefs. Wees bewust van de onzekerheid en zeg tegen jezelf dat je het wel kunt.

Laat je niet gelijk uit het veld slaan! Oefening baart kunst, en zo werkt het ook met je zelfvertrouwen.

Het resultaat

In de meeste gevallen zit het probleem tussen je oren. Het heeft dan een psychologische oorzaak en dit is vaak een kwestie van afleren en jezelf ‘herprogrammeren’. In dit geval kunnen de zojuist besproken technieken je goed helpen. Het is verstandig om hiermee te beginnen, alvorens je andere, externe hulpmiddelen gaat proberen.

De genoemde methodes kunnen namelijk nooit kwaad, wat de oorzaak ook is. Natuurlijk kan het zo zijn dat het bij jou wel een fysieke oorzaak heeft. Dan kun je het beste eens een bezoek brengen aan je huisarts. Probeer zoveel mogelijk geneesmiddelen te vermijden; zoek desnoods eerst hulp in natuurlijke producten. Zolang jij er in gelooft dat iets werkt, dan zal het dat waarschijnlijk ook doen.

Het belangrijkste is dat jij je zelfvertrouwen terug op gaat bouwen. Als je dat terug hebt, ben je tot veel meer in staat. Wees niet bang om een keer te falen. Het zal nooit in een keer allemaal vlekkeloos verlopen, maar van die momenten leer je.

En boven alles, blijf communiceren met je partner. Wanneer je je gesteund voelt, maakt dat een relatie sterker en jouw seksleven zal daar profijt van hebben.

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

  • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
  • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
  • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *