shopify visitor statistics

Langer Je Orgasme Uitstellen? 5 Effectieve Oefeningen

Langer een orgasme uitstellen kun je jouw lichaam toe zetten. Met de juiste oefeningen kun jij het klaarkomen minuten uitstellen. Jij bepaalt zelf hoe lang je kunt vrijen voordat je klaar gaat komen. The sky is the limit!

Een orgasme uitstellen zullen vooral mannen willen die van mening zijn dat ze te snel klaarkomen, maar ook als dat niet het geval is het aan te raden. Je partner zal niet weten wat haar overkomt als jij haar een orgasme kunt bezorgen tijdens het vrijen. Er zijn maar weinig mannen die dat kunnen! Er zijn een aantal trucjes om het vrijen net iets langer vol te houden, maar daar moet je geen genoegen mee nemen. Wij leren jou technieken waarmee je het verschil kunt maken.

Een orgasme uitstellen moet je gelijk goed aanpakken

Een orgasme uitstellen kun je op twee manieren aanpakken. Je kiest ervoor om even een paar snelle tips te lezen om het vrijen net een paar minuten langer vol te houden, of je kiest voor een duurzame oplossing. Het permanent oplossen kost je meer moeite, maar dat is het zeker waard. In dit artikel bieden wij jou beide. Wij geven jou een paar tips en trucs om net het kleine verschil te maken in bed. Vervolgens bespreken wij 3 oefeningen waar je nog veel meer profijt van kunt hebben.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Te vroeg klaarkomen is vaak aangeleerd gedrag

Op jonge leeftijd beginnen jongens met masturberen. Ze hebben maar één doel voor ogen, namelijk zo snel mogelijk klaarkomen. Voordat ze seksueel actief worden met een vrouw kan nog wel jaren duren. Jarenlang wordt het lichaam getraind om tempo te maken. Zodra ze in bed liggen met een vrouw, valt pas op dat ze het penetreren niet lang vol kunnen houden. Het orgasme uitstellen moet je zelf actie voor ondernemen. Gelukkig hoef je de oplossing niet zelf te bedenken. Deskundigen hebben dat al voor je gedaan.

Let op, om direct de tips waar ik het meest positief over ben te ontdekken, de tips die je helpen bij het uitstellen van je ejaculatie, raad ik je aan hier verder te lezen.

 

Orgasme uitstellen? Manieren die je gelijk kunt toepassen

Er zijn een aantal eenvoudige tips te geven om een orgasme seconden tot minuten uit te stellen. Wij geven jou graag deze tips, maar ze zullen niet de oplossing zijn voor het probleem. Dat wil nog niet zeggen dat je er geen baat bij kunt hebben. Later bespreken wij nog een aantal effectieve oefeningen, maar eerst een aantal treffende tips.

Manier #1: Gebruik een condoom bij het vrijen

Mannen die met een vaste partner vrijen zullen er niet vrijwillig voor kiezen om het met condoom te doen. Als een orgasme uitstellen je doel is, raden wij aan om het toch een keer te proberen. Doordat er rubber zit tussen de eikel en de vagina, zal de eikel tijdens het vrijen minder prikkels ontvangen. Dit zorgt er weer voor dat een orgasme langer op zich laat wachten. Er zijn ook speciale condooms te verkrijgen die als doel hebben om een orgasme uit te stellen. In deze zogenaamde delay condooms zit een middeltje dat ervoor zorgt dat de eikel gedeeltelijk wordt verdoofd. Hierover later meer.

Manier #2: Penetreer minder diep

Door minder diep te penetreren kun je een orgasme ook een korte periode uitstellen. Dit doe je door niet gelijk de gehele penis in te brengen. Naast de eikel ontvangt ook de penis seksuele prikkels. Als het lichaam minder wordt geprikkeld, is het logisch dat het langer gaat duren tot je klaarkomt. Minder diep penetreren gaat vanzelf bij bepaalde standjes. Een goed standje hiervoor is bijvoorbeeld “The close-up”. De vrouw gaat op haar zij liggen met de knieën opgetrokken. Jij gaat er achter liggen en gaat tegen haar rug aan liggen. Door lepeltje lepeltje te liggen kun je minder diep penetreren in vergelijking met veel andere standjes.

the close up

Manier #3: Ga niet gelijk op volle kracht

Zorg voor een rustige opbouw van het penetreren. Door gelijk voluit te gaan roep je eigenlijk jouw lichaam op om zo snel mogelijk klaar te komen. Ook voor de seksuele beleving is het beter om er een rustige opbouw in te houden. Dit verkleint de kans op een vroeg orgasme en het vergroot juist de kans op een orgasme bij de vrouw tijdens het penetreren. Op deze manier kun je eenvoudig een orgasme uitstellen met maximaal enkele minuten.

Manier #4: Smeer een verdovende crème op je eikel

Dit is wel een drempel waar je overheen moet, maar door je eikel te verdoven kun je een orgasme uitstellen. Je zult ook minder plezier beleven aan de seks, maar om je doel te bereiken kun je het een keer proberen. De bekendste crème is Emla crème. Het is een medicijn dat oorspronkelijk niet in de markt is gezet tegen het vroegtijdig klaarkomen. Het middel wordt gebruikt bij het verdoven van de huid bij het plaatsen van een tatoeage of om huid plaatselijk te verdoven. Het verdoofd dus ook de eikel. Een groot nadeel is dat je meer dan €60 moet betalen voor een tube.

Oefeningen die jou echt helpen om je orgasme uit te stellen

Je hebt middeltjes en maniertjes om een orgasme uit te stellen, maar je kunt het ook grondiger aanpakken. Door wetenswaardigheden onder de knie te hebben en door goed te oefenen, kun je stukken vooruit gaan in bed. De wijsheden hebben wij uit het ebook: Complete Ejaculatie Controle van Chris Coster. Voor een meer gedetailleerde uitleg, verwijzen wij jou naar het boek, maar wij kunnen alvast een paar oefeningen met jou delen.

Complete Ejaculatie Controle - 3

Oefening #1: Train je bekkenbodem spier

De bekkenbodem spier is ook wel bekend onder de naam pc spier. Het is de spier die je gebruikt om je plas op te houden. Deze spier heeft als extra taak om het orgasme te regelen. Dit is dus de spier die je onder controle moet krijgen. Het is mogelijk om volledig de baas te worden over deze spier door dagelijks meerdere keren per dag te oefenen. Het voelt vreemd om de spier te oefenen, maar de praktijk wijst het uit…… het werkt echt.

Je kunt de spier volgens een bepaalde patronen trainen. Toch is het niet een kwestie van willekeurig aanspannen en weer ontspannen. Je moet ervoor zorgen dat de belasting van de spier precies goed is.

Zodra je de spier onder controle hebt, kun je tijdens het vrijen de spier ontspannen. Een dreigend orgasme wordt vervolgens weggenomen en het lichaam moet opnieuw weer een orgasme opbouwen. Een goed getrainde pc spier maakt jou een meester in bed.

Oefening #2: De Stop & Go methode

Deze methode is erop gericht om een orgasme uit te stellen door tijdens het vrijen het moment van ejaculatie goed aan te voelen. Voordat het orgasme ontstaat moet je stoppen met het stimuleren van de zenuwen rondom de penis. Dit klinkt eenvoudig, maar in het begin is het lastig om het beste moment te kiezen. Je wilt het penetreren niet te vroeg onderbreken, maar je moet ook zeker niet te lang doorgaan. Als je het orgasme al voelt opkomen, ben je te laat. Door het vrijen kort te onderbreken, kun je met gemak een orgasme uitstellen met 2 minuten.

Oefening #3: Stressmanagement

Stress is slecht voor je seksleven. Door stress is jouw lichaam alert. Bij dreigend gevaar ontstaat er ook stress. In die gevallen ben je tot meer in staat dan in gevallen dat je geen stress voelt. Stress zorgt ervoor dat het lichaam alle acties sneller doet. Dit is niet goed voor het vrijen. Je zult niet alleen minder van seks genieten je zult ook eerder klaarkomen. Er zijn effectieve oefeningen waarmee je snel de stress weer kwijt kunt raken. In de oefeningen moet je even volledig tot rust komen en een paar minuten rust pakken. Deze oefeningen worden zeer uitgebreid besproken in het al eerder genoemde ebook.

Ontdek de uitzonderlijke methode om het vanavond al langer uit te houden

Als je meer wilt weten over een manier waarop je je orgasme op een natuurlijke en effectieve manier kunt uitstellen moet je bij Chris Coster zijn.

Chris Coster heeft al honderden mannen geholpen en vele jaren besteed om tot deze methode te komen die werkt voor iedere man om zijn ejaculatie onder controle te krijgen.

Hij heeft een ebook geschreven met zijn beste methodes. In zijn ebook onthult hij zijn grootste geheimen om compleet de controle over je ejaculatie te krijgen.

  •  Je zal je (seksuele) zelfvertrouwen herwinnen.
  • Je zal nooit bang hoeven te zijn over of ze wel bij je blijft en niet vreemdgaat
  • Je zal nooit onzeker hoeven te zijn over of je het wel lang genoeg volhoudt.
  • Je zal seks kunnen hebben als een echte pornoster.
  • Je zult je orgasme met 20 tot 40 minuten kunnen uitstellen.
  • En nog veel en veel meer.

Klik direct op de link hieronder voor meer info:

Unieke Aanpak om het Vanavond al 30 Minuten Langer uit te Houden

Drs. Chris Coster

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *