Werkt de Knijptechniek om je Ejaculatie uit te Stellen?

Het is eindelijk zover! Je partner en jij hebben de mogelijkheid om de nacht samen door te brengen. Je keek er al een tijd naar uit en nu is het moment daar, jullie gaan het bed delen. Je verheugt je op een perfecte nacht, maar helaas verlies je het van de opwinding. Je hebt een vroegtijdige zaadlozing. Echt een teleurstelling. Niet alleen voor jou, maar ook voor je partner. Je wil natuurlijk niet dat dit nog een keer gebeurt. Heb je wel eens gehoord van de knijptechniek? In deze blog leg ik uit wat deze techniek inhoudt.

De kracht van seks

Seks, je kunt er tegenwoordig niet maar aan voorbij. Je doet de tv aan, seks. Je slaat een magazine open, seks. Je doet de radio aan, seks. Seks is overal en niet voor niets. Wie tegenwoordig niet aan seks doet, valt eigenlijk buiten de boot. Hoewel seks natuurlijk een aangenaam tijdverdrijf is, kan het ook de nodige spanning met zich meebrengen.

Door de immense aandacht die uitgaat naar seks, kan het lastig zijn om zeker te zijn van je zaak. We zien zoveel voorbijkomen dat we door de bomen het bos niet meer zien. Seks hebben lijkt niet meer simpel te zijn. Nee, er komt van alles bij kijken. Verschillende standjes, verschillende speeltjes en verschillende plekken. Je zou haast gaan denken dat seks thuis in bed er niet meer bij is.

Ook krijg je als man vaak het idee dat je het uren vol moet houden. Alsof je als een waar beest indruk moet maken op je partner, zodat hij of zij kan zeggen dat jij daadwerkelijk die macho bent die haar oneindig vaak klaar weet te maken. Alsof dat geen druk is. Het resultaat? Ejaculaties die sneller gaan dan gewoonlijk.

Vroegtijdig klaarkomen: een nachtmerrie voor iedere man

Te snel klaarkomen komt bij iedere man wel eens voor. Het is dus zeker niet iets om je druk over te maken. Merk je echter dat je regelmatig te snel klaarkomt én dat je partner hier niet vrolijk van wordt? Dan is het tijd om in te grijpen. Hoewel een zaadlozing voor jezelf heel fijn aanvoelt – het ultieme hoogtepunt van een vrijpartij – kan het voor je partner enorm vervelend zijn. Niet iedereen komt immers binnen een paar minuten klaar.

Om eerst een duidelijk beeld te schetsen van te snel klaarkomen, is het belangrijk om te weten wat te snel klaarkomen nu daadwerkelijk is. Wanneer kom je te snel klaar? Wanneer kun jij jezelf onder de noemer Te Snel Klaarkomen scharen?

Een gemiddelde penetratie duurt ongeveer 7 à 8 minuten. Ben je langer bezig, dan ben je dus langzamer dan gemiddeld, iets dat vrouwen overigens helemaal niet erg vinden. Kom je klaar na minder dan 2 minuten penetreren? Dan kun je wel zeggen dat er sprake is van een vroegtijdige zaadlozing. Zeker als je hier vaker last van hebt en je eigenlijk altijd binnen een paar minuten klaarkomt.

Er zijn talloze manieren om je zaadlozing uit te stellen. Sommige daarvan werken wel, anderen niet. Het is daarom altijd belangrijk om alle ins en outs te lezen, zodat je goed begrijpt waar de methode/het middel om gaat. Zoals vermeld, ga ik deze blog in op de knijpmethode, een veelgebruikte methode om je zaadlozing uit te stellen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Wat is de knijptechniek?

De knijptechniek is een veelgebruikte methode om je zaadlozing uit te stellen. Het is een ook een techniek die – als je hem goed onder de knie hebt – je helpt om je seksleven te verbeteren. Je partner zal je hier zeker dankbaar voor zijn. Deze methode heeft bewezen resultaten en zal dan ook zeker bijdragen aan een langere vrijpartij.

De techniek is redelijk gecompliceerd, maar zodra jij (en je partner) het doorhebben, zal je er veel plezier van hebben. Een vroegtijdige zaadlozing voelt vaak wat meer verzwakt en ook is de orgastische beleving minder intens. Bij de knijptechniek geef je het bij je partner aan als je een zaadlozing voelt aankomen. Hij of zij knijpt dan op een bepaalde manier stevig in de penis.

Het knijpen in de penis lijkt simpel, maar dient wel op een goede manier uitgevoerd te worden. Simpelweg ergens knijpen doet het niet voor je. Ik zal je uitleggen waar je op moet letten bij deze techniek.

Het is belangrijk dat dit met vaste hand gedaan wordt en dat deze hand niet beweegt. Je orgasme verdwijnt en je penis wordt slapper. Het is wel zaak dat je dit goed oefent voordat je het gaat toepassen tijdens de seks. Mocht je toch ejaculeren tijdens de oefening, laat dan los. Ook is het mogelijk om deze techniek in je eentje uit te voeren en te oefenen. Het gaat erom dat je steeds meer controle krijgt over jouw opwinding. Doordat de zaadlozing wordt uitgesteld, zal je ook meer gaan genieten van het orgasme.

Man denken

De knijptechniek in 4 stappen met je partner

Met de volgende vier stappen kun je de knijptechniek oefenen. Oefen zeker stap 1 minimaal één keer per week gedurende 3 maanden. Het zal je de controle geven om uiteindelijk in alle seksuele activiteiten de zaadlozing uit te stellen.

 1. Vraag je partner om je penis met droge hand te stimuleren terwijl je zelf op je rug ligt, met ogen dicht, concentrerend op je lichamelijke sensaties. Zodra je het gevoel hebt dat er een orgasme komt, vraag je jouw partner om 15 tot 20 seconden stevig in je penis te knijpen. Dit gebeurt met twee vingers en de duim van dezelfde hand. Hierbij zijn twee vingers aan de voorkant om de basis van de eikel, de duim eronder. De vingers liggen aan de overkant van de duim en zo kan er geknepen worden. De hand moet tijdens deze stap stil blijven.
 2. Als het goed is, wordt de penis nu slap. Stel de zaadlozing minimaal een kwartier uit. Hierna kan je partner je weer gaan prikkelen, doe dit 2 tot 3 keer voordat je het orgasme laat komen. Ga pas verder met stap 2 als dit 3 keer is gelukt.
 3. Herhaal stap 1, maar deze keer met glijmiddel. Dit zorgt ervoor dat de opwinding toeneemt. Als je een orgasme voelt opkomen, vraag je je partner weer de knijptechniek toe te passen en volgen jullie de rest van stap 1.
 4. Als dit is gelukt, is het tijd om gemeenschap te proberen. Penetreer bij je partner en beweeg hierna niet. Wacht op het moment dat je een orgasme voelt aankomen. Zorg ervoor dat je je partner op tijd waarschuwt. Nu kan de knijpgreep weer toegepast worden. Herhaal dit nog minimaal 3 keer voordat je toegeeft aan je orgasme.
 5. Als het tot nu toe allemaal meerdere keren is gelukt, kun je de volgende keer tijdens de gemeenschap voorzichtig bewegen. Zorg er wel voor dat je partner snel van je af kan om weer de knijpgreep toe te passen. Binnen een paar weken zal je de gemeenschap minimaal 15 minuten moeten kunnen volhouden.

In bed

De knijptechniek alleen

Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om een dergelijke techniek uit te proberen met een partner. Daarom vind je hieronder in het kort nog 3 stappen om deze techniek in je eentje te oefenen.

 1. Streel met je handen je penis. Voordat je denkt klaar te komen, knijp je hard in de top van de penis. Weer met twee vingers om de voorkant en basis van de eikel en de duim aan de achterkant eronder. Houd dit 3 tot 5 seconden vast en laat daarna snel los.
 2. Wanneer na ongeveer 30 seconden de penis slapper is geworden en je gevoel van ejaculatie verdwenen is, begin je weer opnieuw met strelen. Dit doe je 4 keer voordat je jezelf toestaat om een orgasme te hebben.
 3. Ook hier geldt: komt er toch een ejaculatie, blijf niet knijpen. Het gaat erom dat je meer controle krijgt!
 4. Herhaal dit minimaal 1 keer per week gedurende 3 maanden. Je zal merken dat het lukt om steeds langer van seks te kunnen genieten. Ook hier kunnen stap 1 en 2 herhaald worden met glijmiddel zodat de oefening moeilijker wordt.

Werkt de knijptechniek echt?

Behalve deze knijptechniek zijn er nog veel meer verschillende manieren bedacht om een zaadlozing uit te stellen. Helaas werken niet alle methoden voor het terugkrijgen van controle over je eigen opwinding. Masters en Johnson hebben deze knijptechniek ontwikkeld en kregen een succespercentage van 97%. Het is dus wetenschappelijk bewezen dat deze techniek zeker voor meer controle over je opwinding kan zorgen.

Met deze kennis op zak is het mogelijk om je zaadlozing uit te stellen. Niet zomaar uitstellen, maar echt een paar minuten langer uit te stellen. Doordat je op een gegeven moment de techniek goed kent, is controle in zicht.

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

 • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
 • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *