10 Geheimen om Langer, Harder en Beter te Neuken

Als je een penis hebt, weet je dat hij van tijd tot tijd een beetje chagrijnig is. Als hij zijn hardheid probeert te behouden tijdens seksuele activiteit, wordt hij zacht. En als het toch lukt om een erectie te behouden, ejaculeer je te snel. Het is bij vele mannen wel eens of zelfs vaker voorgekomen. De penis kan een zeer frustrerende bron van genot zijn, maar door beter te leren omgaan met je seksuele energie en je gezondheid, is de kans groot dat je een zeer bevredigend seksleven tegemoet gaat.

En zelfs als je al een vrij bevredigend seksleven hebt, is het normaal om het beter te willen doen – over seks valt immers altijd iets te leren. Misschien ben je onlangs in een sleur geraakt in je liefdesleven, en wil je meer mind-blowing seks en betere seksuele expressie met je partner die eindigt in een tenenkrommend orgasme. Dan is de kans groot dat de zaken in dit artikel je zullen aanspreken. Hier zijn een paar tips voor langere, hardere en betere seks, van essentieel belang voor mannen, maar veel tips zijn ook zeker niet onbelangrijk voor vrouwen!

1. Neem de tijd

Haast je niet door de ervaring heen. Neem in plaats daarvan de tijd om van alle sensaties te genieten. De tijd nemen tijdens de geslachtsgemeenschap is om een paar redenen belangrijk. Ten eerste voelen beide partners zich dan meer op hun gemak en ontspannen, waardoor ongemak of angst voor de prestatie afneemt.

Ten tweede helpt de tijd nemen om passie, opwinding en verbondenheid tussen beide partners op te bouwen. Langzame en ontspannen geslachtsgemeenschap kan meer mogelijkheden geven om elkaars lichaam te verkennen en het plezier van lichamelijke intimiteit te ervaren. Ten slotte kan tijdloze seks voor beide partners de kans op een orgasme vergroten door de toegenomen stimulatie.

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

2. Let op je gezondheid

Voor geweldige seks is het niet geheel onbelangrijk om goed op je gezondheid te letten. Doorbloeding is allereerst de sleutel tot een gezonde erectie, en niets bevordert de doorbloeding beter dan voldoende lichaamsbeweging. Het houdt je niet alleen in vorm, het bouwt ook stikstofmonoxide op, dat helpt bij het behouden van een erectie.

Let ook op wat je eet. Over het algemeen geldt dat voedsel dat slecht is voor het hart, ook slecht voor de penis. Dit is goed om te weten, omdat een goede hart- en penisfunctie afhankelijk is van de bloedstroom. Een mediterraan dieet met fruit, volle granen, hart-gezonde vetten zoals noten en olijfolie, rode wijn en groenten is een goede plek om te beginnen.

Rook je? Probeer dan te stoppen met roken. Rokers hebben een hoger risico op het ontwikkelen van erectiestoornissen dan andere mensen met een penis. Ook is aangetoond dat roken de kracht en de grootte van erecties kan beïnvloeden. Roken kan niet alleen de bloedvaten beschadigen, maar ook het penisweefsel zelf, dat minder elastisch wordt en minder goed kan uitrekken.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

3. Oefen ontspanningstechnieken

Door ervoor te zorgen dat je ontspannen bent, kun je het langer volhouden en intenser genieten. Stress kan een negatieve invloed hebben op een gezonde geslachtsgemeenschap. Spanning, angst en stress kunnen leiden tot een verminderd verlangen en moeite om opgewonden te blijven, en tot lichamelijke problemen zoals spanning en benauwdheid in het lichaam.

Stress kan het ook moeilijk maken om tijdens de seks aanwezig te blijven en kan de angst omtrent prestaties doen toenemen. Bovendien kan stress leiden tot schuld- of schaamtegevoelens die het plezier en de verbondenheid tijdens de geslachtsgemeenschap kunnen beïnvloeden. Ten slotte kan stress resulteren in relatieproblemen zoals communicatiestoornissen of gebrek aan vertrouwen, die beide het vermogen om van seks te genieten, kunnen belemmeren.

Meditatie kan op een aantal manieren gunstig zijn voor betere geslachtsgemeenschap. Ten eerste helpt meditatie bij het verminderen van stress en angst, die beide grote obstakels kunnen zijn waardoor mensen niet van seks kunnen genieten. Meditatie kan ook bijdragen aan een groter bewustzijn van het eigen lichaam en dat van de partner, waardoor een betere fysieke verbinding tijdens de geslachtsgemeenschap mogelijk wordt.

“Seks is een effectieve stressverlichter, maar het kan moeilijk zijn om in de stemming te komen als je opgewonden bent. Studies hebben aangetoond dat mindfulness-meditatie zowel mannen als vrouwen helpt om meer afgestemd te raken op hun lichaam tijdens de seks.”

Daarnaast kan meditatie helpen de focus en helderheid te vergroten, waardoor partners beter bij elkaar kunnen blijven en meer aandacht hebben voor de behoeften van hun partner voor, tijdens en na de seks. Meditatie is een disciplinematige vorm van het bevorderen van ontspanning en kan je een gevoel van innerlijke rust geven dat garant staat voor meer plezier tijdens de seks.

4. Doe Kegeloefeningen

Bekkenbodemspieren spelen een belangrijke rol bij seksuele activiteit: het samentrekken van de bekkenbodemspieren (bekend als Kegeloefeningen) helpt de druk en de hardheid van de penis te verhogen. Door Kegeloefeningen te doen en de bekkenbodemspieren samen te laten trekken en te ontspannen, kun je jouw erectie helpen versterken. De spieren en zenuwen zijn immers zeer belangrijk zijn voor de erectiele functie.

5. Leer zelfbeheersing en controle door minder te masturberen

Masturbatie kan een gezond onderdeel zijn van seksuele exploratie en zelfexpressie, maar er zijn ook enkele potentiële nadelen die moeten worden overwogen. Overmatige masturbatie kan leiden tot gevoelens van schuld, schaamte en zelfbewustzijn. Het kan ook het normale seksuele functioneren verstoren en relaties verstoren, en leiden tot lichamelijke symptomen zoals hoofdpijn of vermoeidheid. Bovendien kan het de kans op dwangmatig gedrag vergroten doordat het de afgifte van dopamine in de hersenen stimuleert, wat erg verslavend kan zijn. Om deze redenen is het belangrijk om met mate te masturberen.

Afzien van masturberen kan stress en angst verminderen, focus en productiviteit verhogen, en zelfs leiden tot een verbeterde relatiedynamiek. Bovendien kan het vermijden van overmatige masturbatie je helpen meer afgestemd te raken op de natuurlijke opwindingscycli van je lichaam, waardoor een betere seksuele expressie met partners mogelijk wordt.

Jezelf onthouden van masturbatie kan daarnaast je zelfbeheersing op verschillende manieren vergroten. Zonder regelmatige seksuele stimulatie kan het makkelijker zijn om verleidingen te weerstaan die geassocieerd worden met impulsiviteit, zoals ongezond eten of te veel gokken. Deze toegenomen discipline kan zich ook uitstrekken tot andere aspecten van het leven, zoals kiezen voor gezondere gewoonten (regelmatig sporten en voldoende slapen). Het bijgevolg van onthouding is dus dat je je algemene zelfbeheersing kan verbeteren, wat een grotere persoonlijke verantwoordelijkheid aanmoedigt!

6. Laat je volledig opgaan in het voorspel

Voorspel kan anticipatie en opwinding opbouwen, waardoor de geslachtsgemeenschap zelf nog aangenamer wordt. Voorspel is een essentieel onderdeel van langere, hardere en betere seks, omdat het helpt een gevoel van verbondenheid, opwinding en plezier te creëren. Voorspel kan helpen om anticipatie op te bouwen, vertrouwen tussen partners te kweken en seks over het algemeen aangenamer te maken.

Helemaal opgaan in voorspel, helpt om beide partners te ontspannen en hen mentaal en fysiek voor te bereiden op seksuele passie. Bovendien kan voorspel helpen om het vaginaal vocht bij vrouwen te verhogen en mannen in staat stellen het langer vol te houden tijdens de geslachtsgemeenschap.

7. Praat met je partner

Communicatie is de sleutel als het gaat om seks, dus zorg ervoor dat je openlijk met je partner praat over je wensen, behoeften en verlangens. Het helpt ook om vertrouwen en intimiteit op te bouwen, die beide belangrijk zijn voor een bevredigend seksleven. Communicatie kan ook helpen misverstanden of miscommunicatie te voorkomen, zodat beide partners tevreden en gelukkig zijn met de ervaring.

Hier zijn een paar tips om te communiceren tijdens de geslachtsgemeenschap:

 • Stel grenzen – Zorg ervoor dat je grenzen en verwachtingen bespreekt voordat je aan seksuele activiteit begint.
 • Wees open en eerlijk – Deel je gedachten, gevoelens, behoeften en verlangens met je partner.
 • Luister goed – Zorg ervoor dat je goed luistert naar wat je partner zegt, zodat je zijn of haar perspectief kunt begrijpen.
 • Respecteer elkaars grenzen – Als een grens wordt overschreden of geschonden, pak dit dan onmiddellijk en respectvol aan.
 • Wees niet bang om direct te zijn – Als iets niet werkt voor jou of als je je ongemakkelijk voelt, aarzel dan niet om je zorgen te uiten of te vragen om veranderingen.

Laat ook de vieze praatjes los. Wil je weten of je partner van vieze praatjes houdt? Zeg dan zoiets als “Je maakt me wild”, “Wat kan ik doen zodat je je goed voelt?” en “Ik wil je zo graag voelen klaarkomen”. Er zijn tal van manieren om te zeggen wat je wilt en de ander opwindt. Het is beter om eerst een beetje te testen, dan om meteen te beginnen met de diepste en meest perverse vuile woorden.

8.    Masturbeer samen

Wil je de romantiek hoger doen laten oplopen in bed? Probeer dan eens samen te masturberen. De introductie van “wederzijdse masturbatie,” waarbij je masturbeert met je partner, is niet alleen fantastisch om samen tot een hoogtepunt te komen, maar het zal je ook een beter idee geven van hoe je partner zichzelf streelt. Op die manier kun je de volgende keer dat je seks hebt met je partner, hem/haar aanraken zoals hij/zij dat wil.

“Wederzijdse masturbatie is intiem. Omdat wederzijdse masturbatie kwetsbaar kan voelen, verbindt het jou en je partner op een steeds dieper niveau.”

9.    Probeer verschillende standjes

Als je je seksleven pikanter wilt maken, dan is het misschien tijd om af te wijken van de gebruikelijke seksstandjes Probeer eenvoudige manieren om je missionaris- of cowgirlpositie op te leuken. En als je je avontuurlijk voelt, probeer dan eens seksstandjes die jullie beiden zullen verassen.

Leuke nieuwe standjes zijn een gemakkelijke manier om je langer en beter onder te dompelen in de seksuele ervaring. Probeer enkele van de avontuurlijke posities die je kunt vinden op het internet en experimenteer samen met je partner. Dit verhoogt de creativiteit en verbinding tussen jou en je partner.

9. Gebruik glijmiddel

Naast vertrouwen op jullie natuurlijke glijmiddelen, kan extra lubricatie helpen de wrijving te verminderen en de ervaring voor beide partners aangenamer te maken. Meer lubricatie is belangrijk voor een goede geslachtsgemeenschap, omdat het de wrijving helpt verminderen, waardoor de penetratie comfortabeler en aangenamer wordt.

Het helpt ook om de seks langer te laten duren. Bovendien kan glijmiddel de sensatie verhogen en zorgen voor een soepeler gevoel tijdens de seks. Met andere woorden, glijmiddel is de sleutel voor het verhogen van het genot, door de opwinding te versterken en beide partners een intenser orgasme te bezorgen.

Een uitstekend natuurlijk glijmiddel voor massages en seksuele gemeenschap is kokosolie. Kokosolie kan worden gebruikt voor geslachtsgemeenschap. Bovendien is het klinisch bewezen dat het een veilige en effectieve vorm van vochtinbrenging is. De hydraterende eigenschappen kunnen het product tot een effectief glijmiddel maken en zorgen voor langduriger geslachtsgemeenschap.

Let er wel op dat kokosolie niet wordt aanbevolen voor gebruik met latex condooms, omdat de olie deze kan verzwakken en beschadigen. Met condooms is het beste om een glijmiddel op water- of siliconenbasis te gebruiken. Kokosolie kan een zachte, langdurige basis vormen voor andere glijmiddelen en kan nuttig zijn bij het verlichten van vaginale droogheid. Het kan echter nodig zijn om het tijdens de seks vaker opnieuw aan te brengen.

10. Ruige seks opvoeren

Willen jullie bevredigende en ruige sekssessies, dan zijn er verschillende manieren zijn om een meer “ruwe behandeling” te omarmen. Bijt op elkaars lippen, trek aan het haar, knijp of krab het lichaam, behandel elkaar wat ruwer dan normaal. Als je het besproken hebt, wees dan niet bang om een beetje pijn te doen.

Combineer billenkoek met ruwe, harde en snelle penetratie. Doe het in een doggy-positie, houd de ander vast bij de nek en laat de spieren in het lichaam samentrekken om het plezier van beiden te vergroten. Je kunt elkaar op het bed duwen, elkaar bevelen geven, elkaars handen vastbinden of elkaar “dwingen” tot orale seks. Zolang je denkt aan de grenzen die jullie vooraf hebben gesteld, kan een ruige houding een fantastische manier zijn om langer, harder en beter te neuken!

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

 • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
 • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

1 reactie op "10 Geheimen om Langer, Harder en Beter te Neuken"

 1. ?

  says:

  Waarom noem je het 'neuken' haha

  Is dit serieus?

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *