shopify visitor statistics

Waarom het Langer Volhouden in Bed Niet Lastig Is

In dit artikel gaat het over het langer volhouden in bed. Iedere man wil het graag langer volhouden in bed, maar wat is hier de reden nu eigenlijk van? Graag laat ik je in dit artikel zien waarom veel mannen en het langer willen volhouden in bed en van waaruit deze behoefte vaak ontstaat.

Oudere mannen zijn vaak veel gemakkelijker instaat om het lang vol te houden in bed. Wanneer mannen nog jong zijn weten ze niet precies ze moeten doen en kennen ze eigenlijk nog niet de juiste technieken om het langer te gaan volhouden onder de dekens.

Echter is dit niet helemaal waar! Oudere mannen hebben ook minder potentie en worden daardoor minder opgewonden van seks.

Tips om het langer vol te houden

Wanneer je het langer in bed wilt volhouden, geef ik je graag verschillende tips waardoor het veel gemakkelijker wordt om het klaarkomen langer uit t stellen en langer seks te hebben met je vriendin of vrouw. Wanneer je met deze tips aan de slag gaat kun je op verbetering rekenen binnen enkele dage en ben je binnen enkele maanden misschien helemaal van je probleem af.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tot rust komen

Om het langer vol te houden kun je in eerste instantie het best aandacht besteden aan het tot rust laten komen van het lichaam. Wanneer je het lichaam tot rust laat komen wordt het mogelijk om gemakkelijker te ontspannen en kun je daardoor het klaarkomen minder snel laten gaan.

Tot rust komen kun je heel letterlijk nemen. De ene man komt misschien tot rust wanneer hij gaat sporten, terwijl de andere man beter tot rust kan komen wanneer deze aan de slag gaat met yoga of massage.

Een rustige massage voor de seks kan een mooie manier zijn om tot rus te komen. Je kunt elkaar rustig masseren en vervolgens langzaam naar de penetratie toewerken. Merk je dat je allebei uiteindelijk lekker ontspannen bent? Dan is het misschien al tijd om aan de penetratie te beginnen en merk je dat je dit veel langer gaat volhouden.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Gebruik een condoom

Merk je dat dit nog niet helemaal werkt? Stap dan eens over op de condoom. Wanneer je een condoom gebruikt zal de eikel minder snel geprikkeld zijn en wordt het gemakkelijker om nog ontspannen te blijven.

Om het langer in bed vol te houden kan het gebruik van een condoom een hele verstandige manier zijn om het langer vol te houden. Je bent het misschien niet gewend meer om een condoom te gebruiken, uiteindelijk is dit de manier om de eikel minder onder druk te zetten en kun je het daardoor langer volhouden.

Merk je dat een condoom nog niet echt het gewenste effect voor je bereikt? Dan kun je ook op andere manieren aan de slag om de ejaculatie langer uit te stellen. Soms is het toepassen van verschillende oplossingen uiteindelijk wel de oplossing. Wanneer het niet werkt, weet je dat in ieder geval. Probeer dan ook zoveel mogelijk uit om het te vroeg klaarkomen uit je leven te bannen.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

5 reacties op "Waarom het Langer Volhouden in Bed Niet Lastig Is"

 1. Frans

  says:

  Beste,

  Heeft u nog meer tips om de ejaculatie uit te stellen? Ik zou graag meer informatie ontvangen.

  In afwachting van uw antwoord,

  Frans de Groot

 2. Kees

  says:

  Ja, aan deze tips heb ik dus niet zo veel…

  Gebruik een condoom, alsof ik dat eerst nog niet deed? Ik wil toch zeker geen soa! Natuurlijk helpt een condoom me om het iets langer vol te houden, maar iets meer dan 30 seconden is dat ook niet. Rustig blijven, wat een vage tip. Hoe je jezelf precies kunt kalmeren tijdens de seks wordt dan niet uitgelegd. Makkelijker gezegd dan gedaan…

  Hebben jullie niet ook échte tips, waar ik wel iets mee kan? Dit kan een kind van 5 ook wel bedenken. Zo word ik ook niet echt geprikkeld om jullie ebook te kopen. Terwijl ik wel heel graag mijn orgasme wil leren uitstellen. Help me dus!!

  • Chris Coster

   says:

   We hebben nog veel meer tips om je orgasme op natuurlijke wijze uit te stellen. In mijn ebook “Complete Ejaculatie Controle” kun je er alles over lezen! Daar staan ook tips die je nooit had kunnen bedenken 😉

   Kijk hier maar: https://completeejaculatiecontrole.nl/?pn=tsk

   • Kees

    says:

    Oké, ik kom op mijn reactie terug. Ik heb uw boek gekocht en gelezen en daar staan wel echt een boel nuttige tips in. Ik ben 2 weken bezig maar merk al dat ik het langer volhoud. Dank u zeer!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *