Categorie: Algemeen

Zo houd je het vanavond al 30 minuten langer uit in bed!

Ik heb een unieke aanpak ontwikkeld welke te snel klaarkomen bij de kern aanpakt en jou een langer uithoudingsvermogen oplevert.

Start direct met mijn baanbrekende methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

 

Klik hier om verder te lezen »

8 Tips Om Het Langer Vol Te Houden In Bed

Als jij met je partner tussen de lakens duikt, is het belangrijkste dat jullie het leuk hebben. Tijd is niet de belangrijkste factor in de magie, maar het kan een groot verschil maken. De seks wordt er niet beter van als jij het elke keer niet langer dan een minuut, of zelfs korter dan dat, volhoudt.

“Een goede vrijpartij is een geweldige ervaring, daarom wil je het zo lang mogelijk volhouden!”

Veel mannen hebben het idee dat zij een heel kort uithoudingsvermogen hebben in bed. Hier willen we natuurlijk iets aan doen! Daarom lees je hier 8 tips om het langer vol te houden in bed! De tips die je hier leest, zijn heel gevarieerd. Ik ga het onder andere hebben over drukpunten, gezondheid, medicatie en psychologie.

Tip 1: druk uitoefenen op andere punten

Om het langer vol te houden in bed, kan het helpen om de druk op de penis te verminderen. De reden dat jij het niet lang volhoudt is namelijk waarschijnlijk dat jij je orgasme niet kan controleren. Dit kan je doen door de spanning op de penis te verplaatsen naar een ander punt. Twee punten waar je druk op kunt uit oefenen zijn de balzak en het perineum.

De balzak

Het orgasme kan vertraagd worden door druk uit te oefenen op de balzak. Dit doe je door je duim en wijsvinger als een ring om de balzak boven de ballen te plaatsen en dan naar beneden te trekken. Houd dit vol tot het gevoel van het aankomende orgasme verdwijnt.

Dit werkt alleen nét voordat je het gevoel hebt dat je klaarkomt. Deze tip is dus minder handig voor mannen die hun orgasme echt niet voelen aankomen. Het grootste voordeel: je partner kan dit ook voor je doen om de spanning erin te houden.

Je kunt ook overwegen om een cockring over de balzak te dragen. Hierover lees je straks meer!

Het perineum

Het perineum is het stukje tussen de balzak en de anus. Het perineum wordt ook wel de bilnaad genoemd. Het perineum is een erogene zone, je kunt het perineum dus bevredigen. Daardoor kan het worden ingezet om de stimulans van je penis te verplaatsen en het orgasme te vertragen. Oefen zachtjes druk uit op het perineum tot de drang om klaar te komen afneemt.

Tip 2: de cockring

Zoals ik net al zei, kan een cockring ingezet worden om het langer vol te houden in bed. Een cockring heeft meerdere functies. Het kan je erectie verbeteren of je seks spannender maken, maar het kan er ook voor zorgen dat jij het langer volhoudt in bed. Maar hoe dan?

Hoe werkt een cockring?

Omdat de cockring je penis afknelt, kan het zijn dat jij meer controle krijgt over je orgasme en het dus langer volhoudt in bed. Een goede erectie is beter te onder controle te houden waardoor jij beter je orgasme aan voelt komen en het orgasme makkelijker kan uitstellen. Bovendien kun je de cockring even afdoen als je het gevoel hebt dat je bijna klaarkomt. De penis zal tijdelijk verslappen en daarna kun je weer door.

Je kunt de cockring dus je penis heen doen of, zoals ik net noemde, om je ballen. Maar hoe doe je hem om? Met glijmiddel! De meeste cockrings doe je om als je penis nog niet stijf is. Verstelbare of oprekbare penisringen kun je ook met een stijve penis omdoen. Zeker als je de cockring om je balzak heen doet, is het verstandig om een verstelbare of oprekbare cockring te kopen.

Cockrings kunnen heel goed helpen als je het langer wilt volhouden in bed. Maar pas op: er zijn een aantal risico’s als je de cockring te lang of te vaak draagt. Wil je hier meer over weten? Lees dan onze blog over cockrings + alternatieven!

Tip 3: voeding

Goede voeding kan jou een heel eind op weg helpen als je het langer wil volhouden in bed.

“Je gezondheid wordt voor een groot deel bepaald door je voeding, dus het is niet gek dat je het langer volhoudt in bed als je gezond eet!”

Daarom heb ik een aantal tips voor wat jij wel en niet in je dieet moet hebben om het langer vol te houden in bed.

Langer volhouden: dit moet je eten!

Wat moet je eten voor een langdurige vrijpartij? Alles wat gezond is! Zorg ervoor dat je genoeg groente en fruit eet, en vooral gezonde vetten zoals olijfolie, avocado’s en vis binnenkrijgt! Al deze voedingsstoffen zorgen er namelijk voor dat jouw BMI op peil blijft en je bloedsomloop gezond blijft, en daardoor werken je hormonen optimaal!

Een mediterraan dieet is ideaal voor mannen die het langer willen volhouden in bed! Het dieet bestaat namelijk uit veel fruit, groenten, noten, volle granen, vis en rode wijn!

Langer volhouden: dit moet je NIET eten!

De lijst van wat je niet moet eten, is helaas langer dan de lijst van dingen die je wel moet eten. Er is nou eenmaal veel voeding die niet goed voor je is! Ik ga je hier geen opleiding tot diëtist geven, maar ik zal je wel leren wat je absoluut niet moet eten om het langer vol te houden in bed!

Slechte vetten zijn heel slecht voor de gezondheid. Met name het hart en de bloedvaten worden getroffen door het eten van teveel slechte vetten! Om harde erecties te krijgen, moet je hart- en vaatziekte uit de weg gaan! Transvetten zijn onverzadigde vetten die nog slechter voor je zijn dan verzadigd vet! Je krijgt transvet binnen van eten uit de fabriek waar veel vet in zit, zoals hard frituurvet, gebak, koek, chips en friet. Van nature komt transvet voor in het vlees en de melk van herkauwers.

Suiker

Naast dat suiker leidt tot overgewicht, waardoor je hormoonhuishouding in de war raakt, zorgt een suikerdip ook voor een verlaagde sekslust. Als je veel suiker eet, krijg je hier een kortstondige energieboost van, die daarna weer verdwijnt. Bovendien blijkt dat je testosterongehalte met wel 25% daalt tijdens een suikerdip! Testosteron is cruciaal voor je uithoudingsvermogen. Vermijd daarom suiker als je het lang wilt volhouden in bed!

Zout

Veel zout is heel slecht voor je lichaam. Je kunt last krijgen van nierproblemen, maar ook van een te hoge bloeddruk! Een hoge bloeddruk is slecht voor jouw bedprestaties!

Sojabonen

Sojabonen zijn slecht voor jouw lange vrijpartij! Sojabonen hebben namelijk een slechte invloed op jouw testosterongehalte. Om het langer vol te houden in bed laat je daarom de sojamelk links liggen en drink je een andere zuivelvervanger, bijvoorbeeld rijstmelk!

Tip 4: medicatie

Hoewel er geen officiële medicijnen zijn voor mannen die het niet lang volhouden in bed, zijn er wel middelen die een positieve werking kunnen hebben op jouw prestaties. Het is hierbij wel belangrijk om te onthouden dat medicijnen altijd bijwerkingen hebben die ook negatief kunnen uitpakken op hoe lang jij het volhoudt. Bovendien wordt het gebruik van medicatie om het langer vol te houden in bed afgeraden voor mannen onder de 25. Neem daarom contact op met de huisarts als je hier gebruik van wilt maken.

Paroxetine en Sertraline

Paroxetine en sertraline zijn medicijnen tegen depressie en stress. Dit helpt dus bij de premature ejaculatie en bij eventuele emotionele problemen die je hierdoor ervaart. Deze stoffen maakt het lichaam zelf ook aan, maar soms onvoldoende. Paroxetine en sertraline zijn dus eigenlijk supplementen.

Eén van de bijwerkingen van deze medicijnen is dat je minder snel klaarkomt. Paroxetine en Sertraline worden twee maanden lang dagelijks geslikt. Daarna kun je het gebruik van dit medicijn in overleg met de huisarts afbouwen.

Dapoxetine

Dapoxetine vertraagt het orgasme ongeveer 30 tot 60 seconden. Dit middel is veel sterker dan paroxetine of sertraline en kan dus ook niet elke dag worden gebruikt. Je slikt het middel één tot drie uur voor je tussen de lakens duikt. Dit is een groot nadeel; je kunt dus niet spontaan seks hebben als je dapoxetine gebruikt om het langer vol te houden in bed.

Bijwerkingen van Paroxetine, sertraline en dapoxetine

Antidepressiva kunnen behoorlijke bijwerkingen hebben, die niet altijd prettig zijn. Bovendien werken antidepressiva niet altijd om het langer vol te houden in bed. De mogelijke bijwerkingen zijn:

 • Duizeligheid
 • Een droge mond
 • Slaperigheid óf slapeloosheid
 • Hartkloppingen
 • Transpiratie
 • Verstopping
 • Gewichtstoename
 • Misselijkheid
 • Duizeligheid
 • Flauwvallen
 • Verlaagd libido (het laatste wat je wilt als je het langer wil volhouden in bed!)
 • Diarree
 • Hoofdpijn
 • Sufheid (zeker in combinatie met alcohol of andere medicatie)

Tip 5: speciale condooms

Ook de condoomindustrie past zich aan. Mannen die het langer willen volhouden in bed kunnen hiervoor speciale condooms kopen. Hiervan heb je twee soorten:

 • Dikkere condooms
 • Condooms met een verdovende crème

Dikkere condooms: Billy Boy Endurance

Dit condoom heeft een dikkere ring vlak achter de eikel en is net iets dikker dan gewone condooms. Hierdoor wordt de stimulatie van de eikel een beetje verminderd, waardoor jij het langer volhoudt in bed!

Condooms met een verdovende crème

De Durex Performa-condooms werken op basis van benzocaïne, een verdovende crème. De concentratie benzacoïne is slechts 5%. De kans op bijwerkingen is dus heel klein. In het topje van het condoom zit een beetje benzocaïne, dit verdooft de eikel een beetje. Daardoor houd jij het langer vol in bed!

Tip 6: maak je niet teveel zorgen

Als jij het nooit lang volhoudt in bed kan dat heel frustrerend zijn. Je wilt seks leuk maken, voor jou en je partners! Het grote probleem is dat stress er alleen maar voor zorgt dat je het minder lang volhoudt in bed. Wil je het langer volhouden in bed? Maak je dan niet teveel zorgen over je prestaties!

Stress en depressieve gevoelens hebben namelijk een negatief effect op je hormoonhuishouding, waardoor je bedprestaties verslechteren! 

Hoe zorg je ervoor dat je geen stress hebt? Praat over je zorgen! Laat aan je partner dat jij het niet heel lang volhoudt in bed. Paradoxaal genoeg zal je het daardoor waarschijnlijk al langer volhouden! Als jij en je partner elkaar echt leuk vinden, zal zij het begrijpen en je proberen te helpen. Je zult je hierdoor al snel minder zenuwachtig voelen en het langer volhouden in bed!

Heb je nou echt last van stress of depressieve klachten? Neem dan contact op met de huisarts en de psycholoog! Zij kunnen je verder helpen. Dat is goed voor je hoofd en ook voor hoe lang je het volhoudt in bed. Bovendien kennen deskundigen het probleem! Wees dus niet bang om hulp te zoeken als je het langer wil volhouden in bed.

Tip 7: regelmaat

Eén van de dingen die ervoor zorgen dat jij het niet lang volhoudt in bed, is dat je penis niet gewend is aan de prikkels! Hier kun je gelukkig wat aan doen; je moet simpelweg vaker seks hebben! Heb je een partner? Dan is dit natuurlijk niet zo moeilijk!

Als je geen partner hebt, kun je natuurlijk op zoek gaan naar een partner of naar onenightstands. Het probleem met onenightstandsis wel dat deze vaak spannender zijn dan als je seks hebt met iemand die je door en door kent en vertrouwt.

Als je seks hebt, experimenteer dan ook met standjes. Sommige standjes zullen voor jou gevoeliger zijn dan andere. Leer je lichaam kennen!

Je kunt ook met jezelf experimenteren. Masturberen is een goede manier om je lichaam te verkennen en te leren wat ervoor zorgt dat jij het langer volhoudt. Het is slim om glijmiddel te gebruiken als je jezelf aftrekt. Masturberen met glijmiddel voelt namelijk meer zoals seks dan droog masturberen!

Tip 8: Draag je voorhuid naar achteren

Indien je een voorhuid hebt, kun je ervoor kiezen deze overdag naar achteren te doen. Hierdoor wrijft je eikel tegen je onderbroek aan, waardoor hij iets minder gevoelig wordt. Het zorgt er ook voor dat je gewend raakt aan prikkeling op je eikel. Dit zorgt ervoor dat je het langer volhoudt in bed. Blijft je voorhuid niet naar achteren? Gebruik dan een pleistertje, niemand ziet het!

Klik hier om verder te lezen »

7 Beste Seksstandjes Voor Vroegtijdig Klaarkomen

Af en toe vroegtijdig klaarkomen is de normaalste zaak van de wereld. Menig man dealt ermee; het is vervelend, maar niet zozeer problematisch. Wanneer je echter regelmatig of zelfs zeer vaak last hebt van een vroegtijdige ejaculatie zal je je er onzeker door voelen. Het geeft je het gevoel dat je geen echte man bent en het zorgt voor ongemakkelijke momenten in de slaapkamer.

Als je op het internet zoekt naar oplossingen voor vroegtijdig klaarkomen, zal je ongetwijfeld een lijst aan medicinale mogelijkheden vinden. Dit zijn echter niet altijd veilige en juiste oplossingen voor iedereen. In dit artikel zullen we je alle informatie geven over een natuurlijke manier om dit probleem op te lossen.

In dit artikel geven we je de allerbeste seksstandjes voor vroegtijdig klaarkomen, zodat jij en je seksuele partner weer kunnen genieten van seks!

Klik hier om verder te lezen »

Ultieme Stappenplan Om Vroegtijdig Klaarkomen te Voorkomen

Iedereen die ooit te snel is klaargekomen, weet dat dat niet bepaald een pretje is. Als een wilde vrijpartij ineens wordt afgebroken omdat jij je orgasme niet langer kan uitstellen, dan is dat natuurlijk een gênante en ongemakkelijke situatie. Als dit vaker gebeurt, dan kan zelfs een enorm negatief effect op je seksleven en je zelfvertrouwen hebben.

Klik hier om verder te lezen »

Condooms Gebruiken om te Snel Klaarkomen Te Stoppen

Het enkele feit dat jij dit artikel hebt aangeklikt, maakt dat er een goede kans is dat jij last hebt van vroegtijdig klaarkomen. Dat is op zich niks om je voor te schamen, maar wel een heel vervelend probleem. Ik snap dan ook maar al te goed dat je op zoek bent naar een oplossing voor je vroegtijdige ejaculatie. Op internet zijn echter tal van mogelijke oplossingen te vinden, waardoor het moeilijk te bepalen is welke goed werken en welke niet.

Klik hier om verder te lezen »

6 Magische Tips Om je Ejaculatie Uit Te Stellen

Vroegtijdig klaarkomen is een probleem waar helaas veel mannen mee te maken krijgen tijdens hun leven. Er is niets zo vervelend als een hete vrijpartij die vroegtijdig wordt afgekapt omdat je je orgasme niet langer kan tegenhouden. Vroegtijdig klaarkomen heeft meestal een desastreus effect op je seksleven, om van de effecten op je zelfbeeld nog maar te zwijgen! Veel mannen voelen zich minder mannelijk als ze hun partner niet kunnen bevredigen.

Klik hier om verder te lezen »

Orgasme Controleren? 6 Trucjes Om Het Langer Vol Te Houden

Er zijn weinig dingen zo vervelend en teleurstellend als te snel klaarkomen. Als jij met iemand bezig bent tussen de lakens, en je hebt ingesteld op een lange vrijpartij, dan is het bijzonder irritant als een vroegtijdig orgasme ineens roet in het eten gooit. Bovendien kan het erg slecht zijn voor je zelfvertrouwen, omdat het natuurlijk geen goed gevoel geeft om je sekspartner niet goed te kunnen bevredigen. Redenen genoeg dus om dit probleem serieus aan te willen pakken.

Klik hier om verder te lezen »

Wat Moet je Wel/Niet Zeggen na Vroegtijdig Klaarkomen? 8 Tips voor Hem/Haar

Vroegtijdig klaarkomen is natuurlijk al heel vervelend, enkel en alleen door het effect wat het heeft op je seksleven. Daarnaast kan het voor flink ongemakkelijke situaties zorgen. Als je allebei geil bent, en je hebt ingesteld op een wilde vrijpartij, is het ongemakkelijk als één van jullie ineens klaarkomt.

Ik snap heel goed als je niet weet wat je moet zeggen in zo’n situatie. Zowel voor de man in kwestie als voor zijn partner zijn er een hoop dingen die je zou kunnen zeggen die de situatie alleen maar ongemakkelijker maken. Zwijgen is echter ook geen optie, want dan blijf je achter met een ongemakkelijke stilte. Dit is waar ik je in dit artikel mee zal helpen, aan de hand van de volgende punten:

 • Wat moet ik zeggen als ik te vroeg klaarkom? 4 tips
 • Wat zeg ik als mijn partner vroegtijdig klaarkomt? 4 tips voor partners
Klik hier om verder te lezen »

Helpt Aftrekken Tegen Vroegtijdig Klaarkomen? 3 Alternatieven

Na erectiestoornissen is vroegtijdig klaarkomen waarschijnlijk wel het meest vervelende seksuele probleem dat je als man kan hebben. Niets is zo teleurstellend als een hete, geile vrijpartij die na enkele minuten of zelfs seconden alweer voorbij is, omdat jij je orgasme niet kon tegenhouden. Veel mannen zijn dan ook bereid om elke mogelijke oplossing voor dit probleem aan te grijpen, en dat snap ik persoonlijk zeer goed.

Klik hier om verder te lezen »

4 Nadelen van Medicatie bij te Snel Klaarkomen + 3 Alternatieven

Als je dit artikel hebt aangeklikt, dan zal ik je waarschijnlijk niet hoeven vertellen dat te snel klaarkomen een ontzettend vervelend probleem is. Het kan het seksleven van zowel jou als je partner een stuk minder bevredigend maken, en bovendien leiden tot gevoelens van schaamte en lage eigenwaarde. Niet bepaald een pretje dus!

Klik hier om verder te lezen »