4 Slechte Technieken om je Orgasme Uit te Stellen

Van mannen wordt vaak gezegd dat ze meer met hun geslachtsdeel denken dan met hun hersenen. Dit is natuurlijk zeer stereotyperend en in veel gevallen onjuist. Het is echter wel zo dat voor de man het hebben van seks een belangrijk onderdeel is van zijn leven.

Seks is fijn, spannend, opwindend, creëert een band met een partner en is de manier om je voort te kunnen planten. De penis van de man heeft een belangrijke rol in dit geheel. Het is daardoor niet vreemd dat een man vaak zeer gesteld is op zijn geslachtsdeel.

Met die gedachte in het achterhoofd is het niet verwonderlijk dat het voor een man ontzettend vervelend is wanneer het hebben van seks niet gaat zoals het moet. Er zijn verschillende aandoeningen die het hebben van seks kunnen bemoeilijken. Bij mannen zijn er twee kwalen die het veruit het meeste voorkomen.

Erectiele disfunctie, oftewel erectieproblemen, en premature ejaculatie, beter bekend als te snel klaarkomen, zijn verschijnselen waar bijna iedere man in zijn leven wel een keer mee te maken krijgt. Deze problemen kunnen een grote weerslag hebben op het seksleven van een man. Voor het te snel klaarkomen probleem zijn tal van oplossingen en tips. Echter, veel van deze tips werken averechts of juist helemaal niet. Vergeet deze dan ook snel en kies voor de goed werkende en volledig natuurlijke oplossing.

Wat is premature ejaculatie?

Zoals gezegd, is te snel klaarkomen een veelvoorkomend probleem bij mannen. Dit probleem is niet leeftijdsgebonden. Jongeren die voor het eerst seks hebben, kunnen last hebben van te snel klaarkomen omdat ze door spanning en opwinding hun ejaculatie niet tegen kunnen houden. Volwassen mannen met meer seksuele ervaring zijn over het algemeen een stuk beter in bed, weten beter hoe seks ‘werkt’ en kunnen hun ejaculatie dan vaak ook langer uitstellen. Echter, wanneer je als man van jongs af aan al last heb van vroegtijdig klaarkomen, kun je hier ook nog op latere leeftijd last van blijven houden.

Het is dus belangrijk om te weten wat je hier aan kunt doen. De vraag waarop je als eerste een antwoord moet zoeken is: wat is te snel klaarkomen precies? Er zijn enkele factoren die een premature ejaculatie typeren:

 • Ongecontroleerd klaarkomen vlak voor of snel tijdens de daad.
 • Minimale seksuele stimulatie is vereist.
 • Je hebt op frequente basis last van te snel klaarkomen.

Daarnaast is het handig om te weten waardoor dit snelle klaarkomen veroorzaakt wordt. Er is niet een duidelijke reden achter te snel klaarkomen, er zijn wel verschillende factoren die kunnen bijdragen aan te snel klaarkomen.

 • Een nieuwe liefde maak het hebben van seks spannend en opwindend, misschien zelfs stressvol. Deze stress en opwinding kunnen zorgen voor premature ejaculatie.
 • Het kan gebeuren als je al lange tijd geen seks meer hebt gehad.
 • Psychische klachten kunnen vroegtijdig klaarkomen veroorzaken. Stress, angst en depressie zijn klachten die de oorzaak van dit probleem kunnen zijn.
 • Lichamelijke of medische factoren kunnen ervoor zorgen dat een man sneller klaarkomt.Grandma Swag

Over te snel klaarkomen kan vaak lacherig gedaan worden. Het is echter een serieuze aandoening die een slecht effect heeft op het seksleven en het zelfvertrouwen van een man. Daardoor is het een klacht die te allen tijde serieus genomen dient te worden. Wanneer je als man merkt dat je op frequente basis last hebt van te snel klaarkomen, is het van belang dat dit snel verholpen wordt.

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

4 tips waar je helaas niet zo veel aan hebt

Iedere man wil zo snel mogelijk van zijn probleem afkomen. Wanneer jij merkt dat jouw seksleven en relatie lijden onder het snelle klaarkomen, ga je waarschijnlijk direct op zoek naar de oplossing.

Een veelgemaakte fout van mannen is dat ze niet naar een dokter of huisarts gaan, maar hun heil zoeken op het internet. Op het internet barst het van de tips en trucs om van jouw premature ejaculatie probleem af te komen. Het is op het internet echter altijd zeer de vraag of deze tips daadwerkelijk werken. Wanneer je op zoek bent naar een snelle oplossing, is de kans vrij groot dat je de volgende 4 tips tegenkomt.

Het probleem met deze tips is dat ze niet helpen en dat je dit zeker niet moet toepassen als je regelmatig te snel klaarkomt. De volgende tips moet je goed onthouden en daarna vooral niet toepassen.

Tabel H: dingen die je vooral niet moet doen.

# Tip Want
1 Denk je aan oma Het leidt je af van je probleem
2 Gebruik verdovende crèmes Minder prikkels = minder snel klaarkomen
3 Slik medicijnen Remmen het klaarkomen
4 In gedachten bezig zijn met het probleem Zo leer je het probleem te beheersen
Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Niet doen!

Deze tips lijken op het eerste gezicht vrij logisch. Het probleem is echter dat ze niet werken of juist een averechts effect hebben. In de volgende opsomming zijn de nadelen van de zojuist gegeven tips beschreven:

 • Tip 1: het kan in sommige gevallen effectief zijn om niet aan het klaarkomen te denken. Aan je oma denken zou dan een optie zijn. Echter, het is goed voor te stellen dat het denken aan je oma je juist uit de mood voor seks haalt. Wat voor een lieve oma jij ook hebt, je denkt liever niet aan haar terwijl je seks hebt.
 • Tip 2: de crèmes verminderen de prikkels door de zenuwen in de eikel van de penis te verdoven. Hier kleven verscheidene nadelen aan. Zo kan het voorkomen dat ook de vagina van de vrouw last ondervindt van deze crème. Daarnaast zorgt deze verdoving er ook voor dat de seks beduidend minder wordt.
 • Tip 3: medicijnen kunnen een tijdelijke oplossing bieden. Het grote nadeel van medicijnen is echter dat ze vaak bijwerkingen hebben. Zo wordt het ene probleem misschien opgelost, maar blijf je zitten met een ander. Het prijskaartje van medicijnen is ook een goede reden om hier niet aan te beginnen.
 • Tip 4: nadenken en praten over het probleem is goed. Doe dit echter met een huisarts of met iemand die er verstand van heeft. Tijdens de seks aan je problemen denken zal juist voor een tegengesteld effect zorgen. In plaats van het langer volhouden, zal je waarschijnlijk nog sneller klaarkomen. Je maakt zo het probleem alleen maar erger.

De natuurlijke manier die werkt

De zojuist beschreven tips beloven veel, maar helpen weinig. Wat helpt dan wel? De vraag op dit antwoord is niet moeilijk: de natuurlijke weg volgen. Door 100% natuurlijke en volledig gezonde technieken toe te passen, kom je snel van jouw te snel klaarkomen probleem af. Als je voor natuurlijke producten kiest, houd je je lichaam gezond en is er geen kans op bijwerkingen. Daarnaast scheelt het een hoop in de kosten. Medicijnen zijn ontzettend duur, maar deze technieken zijn helemaal gratis! Twijfel dan ook niet langer: laat dure medicijnen links liggen, vermijd crèmes en denk vooral niet aan je oma. Kies voor de natuurlijke oplossing en zorg ervoor dat te snel klaarkomen voor jou snel verleden tijd is.

Het nut van stressmanagement

Een van de belangrijkste factoren van te snel klaarkomen, is het hebben van stress. Door stress zit je niet goed in je vel. Dit kan ervoor zorgen dat je gespannen bent als je seks gaat hebben. Kan ik wel een erectie krijgen als ik zo gestrest ben? Door deze twijfels kun je het hebben van seks gaan overhaasten. Je bent blij dat je een erectie hebt en daardoor wil je niet dat je penis weer slap wordt. Je kan de seks dan (onbewust) af gaan raffelen. Op deze manier behoud je een erectie, kom je snel klaar en lijkt er niets aan de hand. Echter, wanneer je altijd snel klaar blijft komen, heb je wel degelijk een probleem.

Het is van groot belang om de stress onder controle te krijgen. Stressmanagement is hiervoor de perfecte oplossing. Dit klinkt misschien duur, maar je kunt het helemaal zelf doen. Stressmanagement bestaat uit verschillende onderdelen. Een belangrijk onderdeel is het toepassen van ontspanningsoefeningen en het doen van dingen waar jij ontspannen van wordt. Deze oefeningen en inspanningen helpen je met het ontspannen van lichaam en geest. Op deze manier wordt de stress in je hoofd en lichaam aanzienlijk minder. Er zijn verscheidene technieken, oefeningen en activiteiten die je kunt ondernemen om van je stress af te komen.

 • Sporten
 • Ademhalingsoefeningen
 • Rekken en strekken
 • Yoga
 • Meditatie

Je hoeft natuurlijk niet al deze dingen tegelijk te doen. Zoek uit waarbij jij je het fijnste voelt en wat in jouw ogen het beste werkt. Het effect van deze oefeningen en activiteiten is namelijk hetzelfde: je ontspant je lichaam en geest. Door te sporten maak je bijvoorbeeld de stof endorfine aan in je lichaam. Deze stof zorgt ervoor dat je jezelf gelukkig en fijn voelt. Sporten kan dus heerlijk ontspannend werken. Daarnaast is sporten ook nog eens hartstikke gezond! Je wordt fit, je lichaam blijft in vorm en je geest ontspant. Het mooiste van dit alles is misschien nog wel dat je hiermee te snel klaarkomen ook kunt voorkomen. Combineer sporten met enkele andere stressmanagementstechnieken en je komt op een volledig natuurlijke en gezonde manier van jouw premature ejaculatie probleem af.

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

 • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
 • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

2 reacties op "4 Slechte Technieken om je Orgasme Uit te Stellen"

 1. peter bruintjes

  says:

  tips voor poepsex pls

 2. peter bruintjes

  says:

  daar hou met mijn vriend

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *