5 Manieren om je Orgasme / Ejaculatie uit te Stellen met Voorspel

De penis wordt tijdens seks gestimuleerd, dat tot gevolg een orgasme heeft. Hoe zit het dan met het voorspel? Waarom is dat eigenlijk nodig? Het meest vergeten onderdeel van seks is voorspel. Tegelijkertijd is dit wellicht het meest intieme gedeelte van de gehele daad.

Bij voorspel hoort uiteraard zoenen, strelen en knuffelen. Heb je last van vroegtijdige ejaculatie? Dan is voorspel je nieuwe beste vriend. Het voordeel van een lang voorspel is dat het orgasme voor zowel de man als de vrouw intenser wordt. Neem je tijd, even snel opwarmen voor de seks is niet langer een optie! Als je seks als spelletje gaat zien, dan is het belangrijk om aandacht te besteden aan de aanloop naar de daadwerkelijke activiteit.

Zie je het voorspel slechts als een warming-up, dan verhoog je de kans op een vroegtijdige zaadlozing. Er is te weinig tijd om je lichaam te kalmeren. Stop met haasten en begin te genieten van hem, van haar en natuurlijk van elkaar. Mannen denken bij seks meteen aan een ding: penetreren. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat penetratie van de partner wordt gezien als hoogtepunt, en tevens het doel van seks. Afsluiten doe je met een knaller, namelijk klaarkomen. Het is zonde als het voorspel vergeten wordt. Een goed voorspel is niet alleen belangrijk op fysiek niveau, maar ook op emotioneel vlak. Wist je dat je zonder voorspel veel sneller klaarkomt? Dit heeft te maken met fysieke en emotionele gewenning – of juist het gebrek eraan.

Voorspel: wennen aan elkaar

Seksueel contact hebben met iemand is een intieme klus voor jouw lichaam en geest. Tijdens het voorspel geef je met name het lichaam de kans om te wennen aan het seksueel getinte contact met een ander lichaam. Een lichaam moet zich namelijk aanpassen aan dit type aanraking. De erogene zones worden alleen aangewakkerd op het moment van seks. Het lichaam reageert op deze aanrakingen en moet daar even aan wennen. Bij een vluggertje of tijdens het bewust overslaan van het voorspel geef je je body niet de kans om te wennen. Dit heeft een snellere zaadlozing tot gevolg. Seks is een samenspel, geen wedstrijd. Door elkaar tijdens het voorspel te liefkozen, kun je wennen aan deze emotionele staat. De prestatiedrang zal dan ook afnemen, waardoor je het langer uit kunt houden zonder klaar te komen.

Veel mensen denken dat het niet geoorloofd is om klaar te komen tijdens het voorspel. Terwijl dit meestal niet het geval is. Je mag klaarkomen tijdens de eerste fase van seks, maar je kunt er ook voor kiezen om je geliefde eerst naar een hoogtepunt te brengen. Kom je zelf vroegtijdig klaar tijdens het voorspel, dan is het voordeel hiervan dat je het tijdens de seks langer volhoudt. Besteed bij het voorspel genoeg aandacht aan je partner; het zal je in dank afgenomen worden.

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

Het geheim van het beste voorspel is ontrafeld

Voorspel is belangrijk om elkaar, en met name de vrouw, te behagen. Seks is namelijk een spelletje van geven en nemen. Een vrouw heeft langer de tijd nodig om in stemming te komen. Zodra zij opgehitst is, kan naar een orgasme toegewerkt worden. Voor een man is het een stuk makkelijker: hij heeft stoute gedachtes en krijgt spontaan een erectie. Bij vrouwen ligt het dus allemaal ietwat ingewikkelder. Waarom dit is? Om te beginnen is een orgasme van een vrouw even gecompliceerd als het oplossen van een Rubiks kubus.

2480967256_07764592b6

De organen die betrokken zijn bij een vrouwelijk orgasme spelen graag verstoppertje. Hierdoor vergt het wat moeite om erachter te komen waar alles zit en wat een vrouw fijn vindt. Er is natuurlijk niet één manier mogelijk om een vrouw te plezieren. Nu wordt het nog iets ingewikkelder: het verschil tussen genot bij vrouwen is onderling groot. Tien procent van de vrouwen heeft nooit een orgasme gehad tijdens penetratie, terwijl andere vrouwen meerdere keren per sekssessie klaarkomen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Het nut van een vrouwelijk orgasme

We duiken in de mysterieuze wereld van de vagina. Het vrouwelijk orgasme is bijna een wetenschap die zowel mannen als vrouwen bezighoudt. De vraag blijft: waarom krijgen vrouwen eigenlijk een orgasme? Voor een man is het noodzakelijk om te ejaculeren, dit kan voor bevruchting van een eicel zorgen. Het doel van klaarkomen, is de voortplanting. Een vrouw daarentegen heeft geen orgasme nodig om voor nageslacht te zorgen. Wat is dan wel het doel van de genotsexplosie? Een hoogtepunt bereiken is niet noodzakelijk voor het nageslacht, ook komt tien procent van de vrouwen nooit klaar en daar komt nog bij dat de meeste vrouwen geen orgasme krijgen door penetratie maar door stimulatie van de clitoris.

Er zijn veel theorieën over het vrouwelijk orgasme in de omloop. Toch is er voor geen theorie doorslaggevend wetenschappelijk bewijs. Dit zijn de meest interessante:

 • Verbintenis met elkaar Een vrouw komt over het algemeen makkelijker klaar bij een vaste partner. Hij weet de juiste knopjes te raken om haar tot een hoogtepunt te brengen. Evolutionair gezien vergroot dit verbond tussen twee mensen de kans op nageslacht.
 • Het is simpelweg leuk!

Seks is leuk. Als een vrouw het liefkozende spelletje geil vindt, dan blijft zij er zin in houden. Dat de voortplanting weer ten goede komt. Ook smoesjes als hoofdpijn worden dan niet gebruikt.

 • Ik kies jou

Een man die een vrouw tot een hoogtepunt kan brengen, is evolutionair gezien de maatstaaf voor partnerselectie. Het vinden van de juiste partner gebeurt door een selectie van een man die de vrouw orgasmes kan bezorgen. Het kunnen verwennen van een vrouw zou zorgen voor sterke en gezonde nakomelingen.

5 manieren om vroegtijdige klaarkomen tijdens het voorspel te vermijden

Nu je weet hoe het vrouwelijk geslachtsorgaan werkt, kunnen we terug naar het voorspel. Het voorspel is de perfecte vermomming voor mannen die te vroeg klaarkomen. Kom je tijdens het voorspel klaar, dan kun je tijdens de penetratiefase langer door. Toch is vroegtijdig klaarkomen voor menig man een reden voor schaamte. Te snel ejaculeren is een onderschat probleem. Sommige mannen komen binnen een minuut klaar waardoor een goed seksleven erop nahouden een zware opgave wordt. Daarbij komt dat maar negen procent van de mannelijke bevolking hulp zoekt bij deze aandoening. Dit zijn de vijf manieren, voor mannen en vrouwen, waarop je het voorspel plezierig maakt en vroegtijdig klaarkomen vermijdt.

 1. Laat hem jouw schoonheid absorberen (voor de vrouw)

Verras je man in eerste instantie door in je lingerie op bed te gaan liggen of ga naakt koken. Kijk wel uit met hete pannen, je wilt je billen niet branden. Rek het moment dat je voor hem staat zo lang mogelijk uit. Durf je een stapje verder te gaan, geef hem dan een korte lapdance. Om alvast in de sfeer te komen. Daarna gebruik je je mond om hem in lichterlaaie te zetten. Een erogene zone van de man is bijvoorbeeld de binnenkant van zijn dijen. Zo wordt het moment suprême uitgesteld en kunnen jullie genieten van een lang voorspel en een nog langer durend seksspel.

 1. Voorzichtige aanpak? Nee, dank je.

Je hoeft elkaar niet te behandelen als porseleinen poppen. Natuurlijk kun je de technieken proberen van Christian Grey (je weet wel, die gast uit Fifty Shades of Grey waar alle vrouwen warm van worden), maar een softe benadering is niet noodzakelijk. Tijdens het voorspel mag je elkaar best wat steviger aanpakken. Zorg wel dat je van tevoren regels hebt bepaald.

 1. Speel het spelletje (voor de vrouw)

Seks is een spelletje van lust. Je hunkert naar elkaar, toch is de uitdaging om elkaar niet meteen te bespringen. Draai om hem heen, geef hem iets om naar te verlangen. Je kunt het ook een beetje spannender maken in de slaapkamer door je vriend of man te blinddoeken. Komt de man klaar door de spanning, dan is het niet erg. Hierdoor kan hij langer doorgaan.

 1. Zet een timer

Oké, erg romantisch is deze tip niet, maar dat betekent niet dat het niet werkt. Pak je telefoon en zet de stopwatch aan. Je partner en jij gaan nu aan een voorspel doen van 30 minuten. Er is maar één spelregel aan verbonden: penetratie is ten strengste verboden. Zo word je als het ware gedwongen om met creatieve oplossingen te komen binnen dit tijdsbestek.

 1. Speel met jezelf (voor de vrouw)

Dit is voor de vrouwen: door met jezelf te spelen tijdens het voorspel, gun je niet alleen hem een showtje, maar bevredig je jezelf tegelijkertijd. Dit zorgt ervoor dat de man in kwestie opgewonden raakt en niet in aanraking komt met jouw goodies. Hierdoor kan een vroegtijdige ejaculatie voorkomen worden. Kreunen is voor veel mannen een pluspunt, maar laat het overdreven gekreun en geschreeuw achterwege.

8721962009_38745acecc_o

Hoe zorgt voorspel ervoor dat je niet te snel klaarkomt?

De meeste mannen kennen gradaties in hun erectie. Het is niet zo dat tijdens het gehele voorspel en de daad zelf, de erectie fier overeind blijft staan. Je kunt niet verwachten dat jouw grote kleine vriend een uur of langer een erectie heeft. Het is daardoor ook volkomen normaal als de stijfheid met tussenpozen plaatsvindt. Een verzwakking van de erectie kan op verschillende tijdstippen optreden. Dit kan het geval zijn na enkele minuten of pas na tientallen minuten. Het verschilt per man. Op het moment dat de erectie tijdens het voorspel wat afzakt, kun je stellen dat een man tijdelijk minder opgewonden is.

Voor het rekken van de zaadlozing bij de man is het eigenlijk de bedoeling om egoïstisch te zijn. Het is misschien moeilijk om de focus niet op je partner te leggen, maar het is van belang om de aandacht op het eigen gevoel en het eigen lijf te richten. Dit is het geval voor zowel mannen als vrouwen. In de seksuologie wordt dit aangeduid met de term solo-fase. Het geeft dus niet om tijdelijk met jezelf en je eigen fantasie bezig te zijn, zolang je elkaar niet vergeet. Maak van voorspel een mooie ervaring zodat vroegtijdige zaadlozing niet of nauwelijks meer voorkomt.

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

 • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
 • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *