7 Beste Seksstandjes Voor Langere Seks / Orgasmes Uitstellen

Vroegtijdig klaarkomen is een erg vervelend probleem, waar veel mannen in Nederland mee te maken hebben. Dit is natuurlijk al erg vervelend omdat seks er een stuk korter door duurt, waardoor je er minder lang van kan genieten. Hierdoor gaat het seksleven van zowel jij als je partner er flink op achteruit. Dit is echter niet het enige nadeel van vroegtijdig klaarkomen.

Vroegtijdig klaarkomen brengt namelijk ook vaak een hoop schaamte met zich mee. Veel mannen zien hun seksuele prestaties als een teken van hun mannelijkheid. Als daar vervolgens iets mis mee blijkt te zijn, voelen ze zich minder man. Dit is natuurlijk onzin, maar toch wil je graag je orgasme uitstellen. Dat kan onder andere door deze standjes voor langere seks toe te passen!

Wat daar wel iets aan kan veranderen, is zoeken naar manieren om je orgasme uit te stellen, zodat je het langer volhoudt in bed. Eén van de manieren waarop je dit kan doen, is door het gebruiken van de juiste seksstandjes.

In dit artikel zal ik je uitleggen welke standjes het beste zijn voor het uitstellen van je orgasme, en hoe die standjes precies werken. Ik zal de volgende posities bespreken in het artikel:

  • Orale seks
  • 69
  • Cowgirl
  • Zij aan zij
  • Lepeltje-lepeltje
  • De “cross-legged sit down”
  • Wissel het af

“Standje” 1: Orale seks

standje1Oké, misschien kun je dit niet echt een standje noemen. Het is toch zeker het vermelden waard dat orale seks een heel goede manier is om je orgasme uit te stellen en de seks langer te laten duren.

Door het voorspel wat langer te laten duren, ben je natuurlijk sowieso al langer bezig met de seks. Maar uit onderzoek is ook gebleken dat je het tijdens penetratie langer volhoudt als je langer aan voorspel hebt gedaan.

Orale seks is erg geschikt hiervoor, omdat mannen doorgaans veel minder snel klaarkomen als ze gepijpt worden dan wanneer ze aan masturbatie of penetratie doen. Als je aan een vorm van voorspel doet, is orale seks dus het meest geschikt voor mannen die te snel klaarkomen. Het risico is daarbij het kleinst dat hij toch te vroeg klaarkomt.

Daarnaast kun je ook gewoon even bijkomen en wat verder van je orgasme af raken door je even op je partner te richten. De meeste vrouwen vinden het heerlijk om gebeft te worden, en het geeft jou even de tijd om “af te koelen”, zodat het daarna weer langer duurt voor je klaarkomt. Dit maakt de seks dus beter voor zowel jou als je partner.

Orale seks helpt je niet alleen met je ejaculatieproblemen, het is ook gewoon heel lekker.

Orale seks helpt je dus op een heleboel verschillende manieren om je orgasme uit te stellen. Reden genoeg dus om hier meer tijd aan te besteden de volgende keer dat je seks hebt.

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

Standje 2: 69

Dit is een standje dat je waarschijnlijk wel zal kennen, maar ik zal voor de zekerheid toch even uitleggen hoe dit werkt. Bij het standje 69, ook wel bekend als soixante-neuf, gaat de één op zijn rug liggen. De ander gaat over hem of haar heen liggen of zitten, op zo’n manier dat je met je gezicht bij elkaars geslachtsdelen kan. Vanuit die positie kun je elkaar vervolgens oraal bevredigen (lees: pijpen en beffen).

Zoals ik net al heb uitgelegd, kunnen de meeste mannen veel moeilijker klaarkomen door orale seks dan door penetratie. Op deze manier combineer je dus de intimiteit van penetratie met de voordelen van gepijpt worden. Je bent echt intiem met zijn tweeën bezig, maar je hoeft niet bang te zijn dat je ineens klaarkomt en dat het dan allemaal voorbij is.

standje2

Dit standje combineert al het goede van penetratie en orale seks.

Een ander voordeel van dit standje, is dat je je partner op verschillende manieren kan bevredigen. Je gebruikt natuurlijk je mond, maar je kan daarnaast natuurlijk ook je vingers gebruiken om het voor haar allemaal nog net wat lekkerder te maken. Voor veel vrouwen is stimulering van de clitoris de enige manier waarop ze klaar kunnen komen.

Wanneer je het goed doet, dan komt zij misschien nog wel eerder klaar dan jij!

Als het je toch even te heftig wordt in dit standje, dan kun je ook makkelijk even tegen haar zeggen om te stoppen. Je kunt haar dan even beffen zonder dat ze jou pijpt. Wanneer je vervolgens weer wat verder van je orgasme af zit, kun je haar gewoon vragen om weer te beginnen. Op deze manier kun je even stoppen, zonder de sfeer meteen te verpesten.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Standje 3: Cowgirl

standje3Aan de hand van het plaatje en de naam heb je waarschijnlijk meteen wel door hoe dit standje ongeveer werkt. Bij de cowgirl gaat de man op zijn rug liggen, en de vrouw gaat van bovenaf als het ware op zijn penis zitten. Dit kan in een gehurkte houding of met haar gewicht op jou (wat je zelf het fijnst vindt).

Vervolgens gaat zij op en neer bewegen, of heen en weer; ook dit hangt er helemaal van af wat jullie het fijnst vinden.

Dit standje zorgt ervoor dat jij niet actief stotende bewegingen hoeft te maken tijdens de seks, omdat de vrouw degene is die de bewegingen maakt. Dit maakt dat jij iets minder heftig gestimuleerd wordt. Hierdoor kis het makkelijker om het langer vol te houden tot je uiteindelijk klaarkomt. Zo kunnen jullie allebei langer van de seks genieten.

Een ander voordeel van het feit dat de vrouw de controle heeft, is dat zij in dit standje optimaal geniet van de seks, omdat zij precies weet wat ze zelf lekker vindt. Je houdt het dus niet alleen langer vol door dit standje, maar je partner zal uiteindelijk ook meer bevredigd zijn.

Daar zal jij waarschijnlijk ook wel blij mee zijn: jouw ejaculatieprobleem heeft geen negatieve invloed op haar seksleven.

Minder heftige stimulatie voor jou betekent heftigere stimulatie voor haar: een win-win dus.

Als het alsnog te heftig wordt om het vol te houden, dan kun je haar ook gewoon vragen om iets langzamer te gaan. Voor vrouwen is snelheid een stuk minder belangrijk dan mannen, dus waarschijnlijk zal ze dit helemaal niet zo erg vinden. Bovendien kan ze zichzelf in deze positie ook met haar handen stimuleren.

Standje 4: Zij aan zij

standje4Als je houdt van intieme seksstandjes, die je ook nog eens helpen om minder snel klaar te komen, dan is zij aan zij de positie voor jou. Hierbij ga je naast elkaar liggen, met je gezicht naar elkaar toe, en penetreer je haar met je heupen net iets lager dan die van haar. Als dit moeilijk gaat, kan het helpen om haar haar benen om je heen te laten slaan.

Zoals je misschien wel kan bedenken, kun je haar niet heel diep penetreren vanuit deze positie, en als je last hebt van vroegtijdig klaarkomen is dit ideaal. Door maar een stukje naar binnen te gaan, maak je de seksuele prikkels die jij ervaart wat minder. Vervolgens is het veel makkelijker om het langer vol te houden tot je klaarkomt.

Er is niets zo romantisch als elkaar recht in de ogen kunnen aankijken tijdens de seks.

Daarnaast heb je in deze positie weinig bewegingsvrijheid, en in dit geval is dat iets positiefs. Het zorgt er namelijk voor dat je niet heel hard en snel kan stoten, waardoor je je penis niet ineens te heftig kan stimuleren. Je hoeft minder bang te zijn dat je ineens klaarkomt terwijl je dat nog helemaal niet wil.

Een nadeel van dit standje is wel dat ook je partner een stuk minder voelt in deze positie. Voor haar is dat natuurlijk minder positief, omdat zij wel gewoon wil genieten van de seks. De meeste vrouwen genieten in dit standje nog steeds wel van seks. Als dit niet zo is, kun je je handen gebruiken om haar extra te stimuleren.

Standje 5: Lepeltje-lepeltje

standje5Ook dit is een standje dat bij de meeste mensen wel bekend zal zijn, maar vooruit, ik zal ook dit standje nog even kort uitleggen. De vrouw gaat bij lepeltje-lepeltje op haar zij liggen, en de man gaat achter haar liggen in dezelfde positie. Vervolgens penetreert hij haar.

Dit standje is als het ware een omgekeerde versie van het vorige standje, waarbij je niet tegen haar buik, maar tegen haar rug aanligt.

Veel van de voordelen die voor het vorige standje golden, gelden hier nog steeds. Je kan niet heel diep penetreren, dus zal je niet te veel gestimuleerd worden en het lang vol kunnen houden. Ook is heel snel stoten moeilijk vanuit deze positie. Dit standje is dus ook uitermate geschikt voor het uitstellen van je orgasme en het langer laten duren van seks.

Dit is het ideale standje als je vroegtijdig klaarkomt: jij wordt minder gestimuleerd, maar je kan je partner wel stimuleren.

Voor de vrouw is dit echter een veel fijner standje dan zij aan zij. In deze houding heb jij namelijk veel makkelijker de mogelijkheid om haar met je handen te stimuleren. Waar het voor jou niet zoveel zal uitmaken, kun je voor haar dus beter dit standje kiezen dan het vorige.

Standje 6: De “cross-legged sit down”

Voor dit standje bestaat niet echt een goede Nederlandse vertaling, dus ik heb de Engelse term maar gewoon gebruikt: de cross-legged sit down. Hierbij ga je, zoals de naam suggereert, met je benen gekruist zitten. Je laat de vrouw vervolgens met haar benen om je heen op jouw benen zitten. Vervolgens beweegt zij op en neer, dus bepaalt zij het tempo.

Zoals ik bij de cowgirl al heb uitgelegd, is het voor jou een stuk minder heftig als zij het tempo bepaalt. Bovendien zorgt dit er dus voor dat zij meer controle heeft over hoe zij geprikkeld wordt, waardoor ook zij meer van de seks zal genieten.

Minder gevoel voor jou betekent niet altijd minder gevoel voor haar, en dit standje is daar een voorbeeld van.

Daarnaast kun je in dit standje niet heel diep penetreren, en zal de druk dus vooral bovenaan de penis gelokaliseerd zijn. Dit is nog een manier waarop dit standje ervoor zorgt dat je het langer volhoudt. Ook dit standje is dus een echte win-win: zowel jij als je partner kunnen langer en meer van de seks genieten.

“Standje” 7: Wissel het af

Oké, ook dit is niet écht een standje, maar als je het hebt over standjes die je helpen om je orgasme uit te stellen, dan kan de volgende tip niet ontbreken. Als je het langer vol wil houden in bed, dan moet je niet de hele tijd hetzelfde standje gebruiken. Wanneer je af en toe even wisselt van standje, zul je merken dat je het veel langer volhoudt tot je klaarkomt.

Door je penis op verschillende manieren te stimuleren, hou je het langer vol.

standje7Is er dus een standje dat je erg fijn vindt, maar waar je snel door klaarkomt? Dan kun je dat standje best even gebruiken, maar zorg gewoon dat je het vervolgens afwisselt met een ander standje. Je kan ook eindigen met dit standje. Dan begin je er pas aan als je al langer bezig bent, en je het wel tijd vindt om klaar te komen.

Als je de standjes in dit artikel gebruikt, zal het je zeker moeten lukken om je orgasme flink uit te stellen. Je hoeft daarvoor eigenlijk geen aanpassingen te maken waardoor je minder van seks geniet.

Mannen die vroegtijdig klaarkomen kunnen een heel bevredigend seksleven hebben, maar ze moeten gewoon weten welke standjes ze kunnen gebruiken om hun orgasme uit te stellen. Vanaf nu ben jij gewapend met die kennis.

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

  • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
  • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
  • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *