Waarom Jij Last Hebt van Vroegtijdige Zaadlozing + Tips en de Oplossing

Wil je af van vroegtijdige zaadlozing? Dan zit je bij dit artikel op de juiste plaats. Ik probeer in dit artikel het probleem van de vroegtijdige zaadlozing duidelijk te schetsen en te laten zien hoe je van de vroegtijdige zaadlozing af kunt komen.

Veel jonge mannen komen te vroeg klaar waardoor hun seksleven belemmert wordt. Het is heel vervelend om te maken te hebben met een dergelijk probleem en je seksleven wordt er absoluut door geblokkeerd.

Het is in dit soort gevallen echter verstandig om niet stil te blijven zitten, maar een manier te zoeken waarop je dit probleem kunt oplossen.

In dit artikel wil ik hier de eerste aanzet toe geven en laat je precies zien hoe het probleem van de vroegtijdige zaadlozing gestopt kan worden.

De oorzaak van vroegtijdige zaadlozing

Er zijn verschillende oorzaken van vroegtijdige zaadlozing. Onder dit kopje probeer ik er een aantal met je te doorlopen. Weet je waar het probleem van de vroegtijdige zaadlozing vandaan komt?

Dan wordt het al snel een stuk gemakkelijk om het probleem met beide handen aan te pakken en een oplossing te vinden die bij je past.

In de puberteit zijn bijna alle jongens dagelijks bezig met masturbatie. Ze hebben veel seksuele lust en zijn er elke dag op gefocust om een keer klaar te komen. Natuurlijk is dit prettig, maar later kun je hier problemen mee kregen. Onder de masturbatie ligt de focus vaak namelijk volledig op het klaarkomen en wordt er niet gekeken naar het genot hiervoor.

Bij seks ben je minder gefocust op klaarkomen en stel je dit het liefst wat langer uit. Je wilt het ondertussen namelijk fijn hebben met je vriendin en niet direct gestopt worden doordat je klaarkomt. Om niet meer te denken aan klaarkomen zijn er verschillende manieren die je een oplossing kunnen bieden. Het wordt op deze manier mogelijk om je niet meer volledig te focussen op de zaadlozing, maar ook hiervoor al plezier met je vriendin te hebben.

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

Alles voor de zaadlozing

Het proces voor de zaadlozing, is het proces dat je het liefst zo lang mogelijk wilt uitstellen. Uiteindelijk beleef je hierdoor langer plezier aan de seks en kun je een intenser en prettiger orgasme beleven.

Het is van belang niet teveel te denken aan het stimuleren van de eikel. Probeer de seks langer te laten duren door vooral de aandacht te richten op het voorspel. Het voorspel is een moment waarop je kunt denken aan orale seks of bijvoorbeeld massage. Voorspel is eigenlijk al onderdeel van de seks en zorgt ervoor dat je uiteindelijk langer kunt genieten met je vriendin.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Het voorspel met je vriendin

Het voorspel is een belangrijk onderdeel van de seks. Om te kunnen genieten van het voorspel heb ik verschillende manieren waardoor dit mogelijk wordt.  Je kunt het voorspel bijvoorbeeld de gehele dag laten duren en in de ochtend als seksuele spanning opbouwen om in de avond pas seks te hebben.

Voorspel van een dag

Probeer in het begin van de dag al seksueel getinte opmerkingen te maken en aanrakingen te doen. Je kunt hier het best heel subtiel in zijn voor het beste resultaat. Je vriendin zal deze signalen namelijk altijd opvangen en steeds liever seks met je willen hebben. Het is belangrijk heel subtiel te zijn in je opmerkingen en aanrakingen, op deze manier zorg je ervoor dat het niet direct escaleert. Probeer je in de beginfase dus echt in te houden en in de avond pas te beginnen met orale seks en penetratie.

Natuurlijk kun je overdag al wel beginnen met zoenen en massage. Je vriendin zal hierdoor alleen maar meer seksueel opgewonden raken en je gaat op deze manier veel meer genieten van de seks. De seksuele spanning die je de hele dag gevoeld hebt, maakt het onbelangrijk wat er uiteindelijk bij de penetratie gebeurt. Kom je snel klaar? Dan heb je misschien korte penetratie gehad, maar wel enorm lang kunnen genieten van de seks.

Het uitstellen van de penetratie is helaas een oplossing waar je niet oneindig mee uit de voeten kunt. Uiteindelijk wil je een oplossing waarmee je langer uit de voeten kunt en waarbij je ook de penetratie langer kunt laten verlopen.

Langer genieten van de penetratie

De penetratie is een belangrijk onderdeel bij de seks. Mannen vinden het belangrijk om de penetratie zo lang mogelijk te laten duren en willen hier optimaal van genieten. Veel mannen hebben het er moeilijk mee als ze op dit moment al snel klaarkomen.

In het begin is het dus misschien prettig om het probleem te verdoezelen met het uitstellen van de seks, later wil je langer kunnen penetreren. Om minder moeilijkheden te hebben met het uitstellen van het orgasme moet je de focus minder leggen op het intens stimuleren van de eikel.

Het is van belang om technieken te vinden waarmee de eikel minder gestimuleerd wordt en het dus makkelijker is om de vroegtijdige zaadlozing uiteindelijk te voorkomen. Manieren om de eikel minder te prikkelen is het gebruik van een condoom of andere standjes. Uiteindelijk wil je geen gebruik maken van extra hulmiddelen en heb je het liefst een oplossing waar je voor eens en altijd mee uit de voeten kunt.

Er zijn echter ook technieken waarbij je niet van standje hoeft te veranderen en op het oog dezelfde seks kan hebben, maar toch de vroegtijdige zaadlozing kunt voorkomen. Focus je op de manier waarop je dit kunt bewerkstelligen en je vriendin heeft niet eens door dat je bezig bent met deze methodes en technieken! Uiteindelijk verbeterd je seksleven wat ook je relatie enorm te goede kan komen.

Om langer te kunnen genieten van penetratie zijn er tips en technieken nodig die je hierbij helpen. De complete ejaculatie controle gaat op meer zaken in als alleen het verlengen van het voorspel. De complete ejaculatie controle legt je ook verschillende manieren uit waardoor de penetratie verlengt kan worden en je ook daar langer van zult genieten.

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

  • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
  • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
  • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *