Orgasme uitstellen met homeopathie? 10 Oplossingen

‘’Ehm, dat… was het?’’ Je hoort de stem van je partner ergens naast je, maar je weigert je partner aan te kijken. Met je hoofd in je handen begraven wens je vurig dat je ieder moment in rook op kunt gaan. En jij dacht dat het al gênant was toen je moeder je ooit betrapte terwijl je jezelf zat te plezieren. Maar dat was nog niets vergeleken met de intense schaamte die je op dit moment ervaart.

Te vroeg klaarkomen – hoe kan dit jou nu weer overkomen? Je wilt gewoon een gezellig avondje met je partner, eens even helemaal in elkaar opgaan. En oké, je was goed opgewonden, maar je had liever gehad dat je orgasme wat later kwam. Gelukkig bestaan er oplossingen voor jouw erectieproblemen. In dit artikel vind je er 10 van de homeopathische variant.

Waarom het helemaal niet erg is als je te vroeg klaarkomt

Twee voorname redenen:

 1. Je bent écht, écht niet de enige
 2. Je lichaam werkt nu eenmaal op een bepaalde manier, en tegen biologie kun je niet op – maar je kunt er wel mee leren omgaan.

Misschien heb je de indruk dat jij de enige stakker bent die erectieproblemen ervaart, waardoor je jezelf het liefst de rest van je leven in een hoekje wilt verstoppen. Maar dat is absoluut nergens voor nodig. Erectieproblemen zijn veel normaler dan je denkt.

Het is zelfs zo normaal, dat je zou kunnen stellen dat het een onderdeel is van het leven van iedere man – het zal ieder een keer overkomen.

Daarbij komt, dat je vaak nu eenmaal niet altijd controle hebt over je lichamelijke functioneren. De een heeft dyslexie, de ander is kleurenblind, en jij, ja jij hebt erectieproblemen. En dan kun je je hele leven wel op hold zetten, omdat je de schaamte niet aankunt en niet wilt accepteren dat je lichaam nu eenmaal zo werkt – uiteindelijk kun je er maar het beste mee leren dealen, en het oplossen.

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

Hoe komt het dat jij te vroeg klaarkomt?

Nu mogen erectieproblemen natuurlijk ook weer niet gebagatelliseerd worden – de problemen kunnen ook een signaal zijn van een veel groter probleem.

Maar voordat je begint te panikeren, probeer eerst eens rustig te kijken welke van de volgende oorzaken mogelijk op jouw situatie van toepassing kan of kunnen zijn. Want pas als je weet waar de problemen door veroorzaakt worden, kun je ze oplossen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Fysieke oorzaken van te vroeg klaarkomen

 • Je bent jong, waardoor je onervaren en zenuwachtig bent, of je bent ouder, waardoor je eerder fysieke gezondheidsproblemen ervaart.
 • Je hebt al eerder seksuele problemen ervaren, zoals te snel klaarkomen of helemaal geen orgasme kunnen krijgen.
 • Je drinkt of rookt zwaar, of gebruikt alcohol of drugs om jezelf moed in te spreken (liquid courage) of om de seks intenser te kunnen beleven. Alcohol leidt tot een slomer reactievermogen of een verminderde reactie van je zenuwen. Roken kan de bloedtoevoer naar je penis beperken.
 • Je kunt niet opgewonden genoeg raken, of je vindt je seksleven weinig stimulerend of zelfs saai.
 • Je hebt andere gezondheidsproblemen. Denk aan fysieke problemen als hartziekte, diabetes en obesitas. Niet hard kunnen worden of blijven kan een teken zijn dat je hart niet gezond is, omdat de bloedvaten die bloed naar je penis aanvoeren, verstopt zitten.
 • Je hebt te weinig testosteron. Dit is het voornaamste mannelijke sekshormoon, en speelt een sleutelrol in je seksdrive. Merk je ineens een vermindering hiervan, kan dit komen door onnatuurlijke hormoonveranderingen. Dit kan erectieproblemen veroorzaken.
 • Sommige medicatie of bijwerkingen voor/van andere mentale of fysieke aandoeningen kunnen tijdelijke of permanente erectieproblemen teweegbrengen.
 • Je bent moe, gestrest of uitgeput, waardoor je te snel klaarkomt.

Mentale oorzaken van te snel klaarkomen

 • Je bevindt je in een nieuwe relatie, en je wilt met man en macht je nieuwe partner laten zien – of nou ja, voelen – wat jij allemaal in huis hebt. Of je bent ‘gewoon’ zo opgewonden, dat je je niet in kunt houden.
 • Je hebt nog nooit seks gehad of al langere tijd geen seks gehad.
 • Je hebt een slecht lichaamsbeeld; je maakt je bijvoorbeeld zorgen over de grootte van je penis, of het feit dat je wel vaker te vroeg klaarkomt.
 • Je maakt je druk over je geslacht of seksualiteit.
 • Je hebt in het verleden seksueel misbruik, geweld binnen de familie of een relatie of verwaarlozing
 • Je bent bang dat je een partner kwijtraakt.
 • Je bent bang dat je partner niet kan genieten van de seks, doordat hij/zij zelf seksuele problemen ervaart.
 • Je bent bang dat je je partner pijn doet, bijvoorbeeld als hij/zij een blessure heeft.
 • Je partner en jij hebben relatieproblemen, zoals jaloezie of ruzie.
 • Je voelt je schuldig, bijvoorbeeld omdat je vreemdgaat – bij zowel je partner als de persoon waarmee jij vreemdgaat.
 • Je bent bang dat anderen achter je seksuele problemen komen en dat je er gepest door zult worden.
 • Je bent bang dat je niet ‘mans’ genoeg bent voor een partner, of iets of iemand anders plant deze gedachte in je hoofd.
 • Je hebt een gebrekkige kennis van seks, waardoor je niet zo goed weet wat nu wel en niet normaal is.
 • Je bent opgegroeid in een bepaalde cultuur of gemeenschap, waar neergekeken werd op seks of zelfs masturbatie (‘’niet voor het huwelijk!’’) of waar seks niet bespreekbaar werd gemaakt.
 • Je hebt onrealistische verwachtingen over seks. Bijvoorbeeld, je hebt al seks gehad met een prima erectie, maar drukt jouw situatie direct het label ‘erectiestoornis’ op als je een paar uur later nog steeds niet opnieuw goed hard kan worden.
 • Je hebt vanuit films, tijdschriften e.d. een verkeerd beeld meegekregen, namelijk dat een vrijpartij altijd bestaat uit ellenlange orgasmen waar je sterren voor je ogen van gaat zien.
 • Je hebt bepaalde fetishes, verlangens of voorkeuren die je niet met je partner durft te bespreken of te exploreren.

Homeopathische oplossingen om orgasme langer uit te stellen

Als je eenmaal hebt achterhaald wat de oorzaak is van jouw erectieproblemen, kun je dus op zoek gaan naar een geschikte oplossing. Een mogelijkheid is het gebruik van homeopathische middelen.

Waarom zou je kiezen voor homeopathische middelen?

Maar zou je eigenlijk de keuze maken voor zo’n natuurlijk geneesmiddel? Daar bestaan een aantal goede redenen voor:

 • Ze leveren een natuurlijke prestatieverhoging. Bijvoorbeeld met de kracht van kruiden als Ashwagandha, Damiana, monnikspeper, Caladium, Titanium, etc. Deze bevatten stoffen die fungeren als natuurlijke stimulantia voor je seksdrive.
 • Homeopathische geneesmiddelen voor seksuele welzijn staan bekend op hun gunstige effect op het gebied van seksualiteit, waarbij tegelijkertijd factoren als angst, depressie en vermoeidheid worden behandeld.
 • Homeopathie werkt in op de verouderende effecten van weefsel, stimuleert ontgiftende cellulaire mechanismen en herstelt de werkzaamheid van albuminemoleculen (die zorgen voor het vervoer van stoffen in het bloed).
 • Ze ondersteunen zowel het mannelijk als vrouwelijk verlangen en vitaliteit, op een non-hormonale, veilige en effectieve manier – zonder bijwerkingen.
 • Homeopathie werkt hardnekkig aan het aan verhelpen van psychische problemen, zoals depressie, stress of faalangst, die kunnen leiden tot te snel klaarkomen.
 • De middelen bestrijden op een effectieve manier de slechte effecten van seksueel gedrag door middel van de effectieve, farmacologische werking van de ingrediënten.
 • De belangrijkste werking van homeopathische middelen is een soort natuurlijk afrodisiacum, wat ingezet wordt om de seksdrive te stimuleren. Bepaalde bereidingen kunnen suikervrij zijn en daarom ook geschikt voor diabetici.

Homeopathische middelen als bestrijders van erectieproblemen

Het moge dus duidelijk zijn dat homeopathische geneesmiddelen een zeer geschikte keuze kunnen vormen om je vroegtijdige ejaculaties mee aan te pakken. Wie weet kun jij binnen no-time weer je orgasme uitstellen door het gebruik van homeopathische middelen.

Dan rest natuurlijk nog wel de vraag: Over welke middeltjes praten we dan precies? Daarom vind je hierna een lijstje van homeopathische oplossingen voor erectieproblemen.

Oplossing #1: Agnus castus (monnikspeper)

Deze remedie kan nuttig zijn als problemen met impotentie of gebrek aan seksuele verlangens optreden nadat je jarenlang een leven heeft geleid van intense en frequente seksuele activiteit. Het geeft je een boost en helpt je om het langer vol te houden in bed.

Dit medicijn wordt gebruik als de genitaliën erg (te) ontspannen en koud zijn. Mensen die deze remedie nodig hebben, zijn vaak erg bezorgd over hun gezondheid en verlies van vaardigheden, en kunnen problemen hebben met geheugen en concentratie. Zak je compleet in elkaar na te veel alcohol, drugs of seks, kan dit ook vragen om monnikspeper.

Oplossing #2: Argentum nitricum

Argentum nitricum kan een oplossing zijn als je erectie mislukt op het moment dat je probeert geslachtsgemeenschap te hebben, vooral als het denken aan het probleem het erger maakt. Het helpt dus ook om faalangst bij de seks te verminderen, wat een belangrijke oorzaak is van te snel klaarkomen.

Oplossing #3: Caladium

Dit middeltje zou een uitweg kunnen bieden als je geslachtsorganen volledig slap zijn, ondanks het feit dat je wel zin hebt in seks. Je kunt ’s nachts klaarkomen zonder dat je hier een erectie voor nodig hebt, zelfs als dromen niet gerelateerd zijn aan seks. Iemand die deze remedie nodig heeft, heeft vaak trek in tabak.

Oplossing #4: Causticum

Causticum kan erg geschikt zijn voor jou als je lichamelijk genot tijdens de seks is afgenomen en je seksuele driften zijn verminderd. Bij weinig energie kun je ook te snel klaarkomen, omdat je minder controle over je orgasme hebt. Je voelt je moe en zwak, en kan geheugenverlies ervaren, met een dwangmatige noodzaak om dingen te controleren (om te zien dat deuren zijn vergrendeld, enz.).

Oplossing #5: Lycopodium

Mensen die deze remedie nodig hebben, kunnen vanwege onrust problemen hebben met erecties en kunnen ook last hebben van geheugenverlies. Ze hebben vaak geen zelfvertrouwen – hoewel sommigen overcompenseren door egoïstisch te handelen.

Mensen die het homeopathisch middel Lycopodium nodig hebben, hebben vaak problemen met de spijsvertering (gas en een opgeblazen gevoel), en ervaren een daling in hun energie in de late middag en avond.

Oplossing #6: Panax ginseng

Panax Ginseng wordt ook wel beschouwd als de kruidenvariant van Viagra. Er is veel onderzoek dat bewijs levert voor de werking van dit homeopathische geneesmiddel. Hieruit kwam eveneens naar voren dat de aangeraden hoeveelheid 600 tot 1000 milligram, driemaal per dag bedraagt.

De werking van Panax ginseng lijkt het meest effectief voor mensen met hoge lipiden (soort vetachtige stoffen) in hun bloed en het metabool syndroom. Panax ginseng staat erom bekend dat het een ontstekingsremmende werking heeft, de longfunctie verbetert en de bloedstroom verbetert bij andere ziekten – stuk voor stuk factoren die erectieproblemen zouden kunnen verhelpen.

Oplossing #7: Selenium metallicum

Selenium is een voedingsstof waar mensen kleine hoeveelheden van nodig hebben. Het komt in de natuur veel voor, bijvoorbeeld in:

 • Braziliaanse noten
 • Zeevruchten
 • Gist
 • Volle granen

Dit homeopathische middel tegen te snel klaarkomen is erg krachtig, en kan gebruikt worden voor de genezing van stoornissen als:

 • Impotentie
 • Het chronisch vermoeidheidssyndroom
 • Onvruchtbaarheid
 • Depressie

Selenium is voornamelijk nuttig voor mannen met verminderde seksuele vaardigheden, vooral als het probleem na een koorts of een uitputtende ziekte begint. Hij voelt zich dan zwak en uitgeput, maar de zin in seks is meestal nog steeds aanwezig.

Daarnaast is de erectie traag, onvoldoende, zwak en ervaart de man onwillekeurige ejaculaties. Kortom: je bent fysiek minder in staat om je erecties en je orgasmes onder controle te houden. Ongewenst haarverlies (lichaamshaar of wenkbrauwen) kan ook wijzen op een behoefte aan Selenium.

Oplossing #8: Staphisagria

Staphisagria is een homeopathisch middel dat wordt gemaakt van de zaden van de Delphinium Staphisagria. Deze paarsblauwe bloem is normaal gesproken erg giftig is, en wordt van oudsher gebruikt om ongedierte te doden.

De homeopathische variant is door de voorbereiding niet langer giftig, maar nog steeds erg krachtig.

Staphisagria wordt vaak voorgeschreven in het geval dat er sprake is van een geschiedenis van misbruik. Dit kan fysiek, seksueel of emotioneel misbruik van macht zijn, waarbij het slachtoffer over het algemeen niet het vermogen heeft om terug te vechten – om welke reden dan ook.

Voor zachte, stille mannen met diepe emoties is dit medicijn een goede optie. Problemen met impotentie komen vaak voor uit verlegenheid of verlegenheid. Mensen die deze remedie nodig hebben, hebben vaak een geschiedenis van emotionele onderdrukking en zeer gevoelige gevoelens. Dit kan zich uiten in te snel klaarkomen tijdens de seks.

Oplossing #9: Yohimbe

Dit homeopathisch middeltje wordt gewonnen uit de bast van de Afrikaanse yohimbeboom. Sommige onderzoeken hebben ondersteunende resultaten gevonden op de aanwezigheid van positieve effecten op de seksuele prestaties door yohimbe.

Toch bevelen professionals yohimbe niet aan als een behandeling voor erectieproblemen. Dit komt omdat er niet veel bewijs is dat het inderdaad zo goed werkt. Daarbij kunnen de bijwerkingen (verhoogde bloeddruk en hartslag, prikkelbaarheid en tremor) schadelijk zijn voor de gezondheid. Wil je yohimba toch graag een kans geven, zorg er dan voor dat je eerst even langsgaat bij je dokter.

Oplossing #10: Acupunctuur

Ondanks het feit dat er nog geen consensus over bestaat binnen studies naar de effectiviteit ervan, worden er veel positieve resultaten gevonden van acupunctuur als behandeling voor te snel klaarkomen. Daarbij moet de acupunctuurbehandeling wel uitgevoerd door een erkende acupuncturist.

Voor verdere uitspraken over de effectiviteit van acupunctuur als manier om het mannelijk orgasme langer uit te stellen, is echter meer onderzoek nodig.

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

 • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
 • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *