Extreem Klaarkomen? 6 Tips Voor Maximale Stimulatie

Het genot van een orgasme is met maar weinig dingen te vergelijken. Ondanks het feit dat deze ervaring zeer prettig is, wordt het orgasme van de man vaak niet in detail besproken. Het feit is dat het mannelijke orgasme sterk in intensiteit kan variëren, en het is veilig om te zeggen dat elke man wel een meer intens en plezierig orgasme zou willen hebben. Stel je voor dat je een orgasme kon krijgen waardoor je de sensaties over je hele lichaam voelt!

Daar hebben we de oplossing voor gevonden. Er zijn namelijk een aantal seksuele trucs die je kunt toepassen tijdens het masturberen en tijdens seks die je kunnen helpen je orgasme naar een hoger niveau te tillen. We hebben 6 eenvoudige manieren om je orgasme van goed naar fantastisch te transformeren!

Hoe werkt het mannelijke orgasme eigenlijk?

Hoewel het misschien eenvoudig lijkt, is het mannelijk orgasme eigenlijk een complex proces. Het orgasme van een man wordt bereikt via een reeks stappen waarbij een aantal organen, hormonen, bloedvaten en zenuwen samenwerken tot het hoogtepunt. Het typische resultaat is de ejaculatie van vocht dat vrijwel altijd sperma zal bevatten door intense spiersamentrekkingen.

De waardevolle brandstof voor dit proces is testosteron, een hormoon dat voortdurend door de testikels wordt geleverd. Daarnaast produceren de testikels miljoenen spermacellen per dag, die vervolgens rijpen en zich vermengen met witte, eiwitrijke vloeistof. Deze vloeistof helpt het sperma te voeden en ondersteunen, zodat het na de ejaculatie nog een beperkte tijd kan overleven.

Om meer te weten te komen over het intenser maken van het orgasme, is het handig kennis te maken met de stappen die leiden tot een succesvol mannelijk orgasme. Het begint allemaal bij seksuele opwinding, de sensatie die ervoor zorgt dat de hersenen signalen sturen via het ruggenmerg naar de geslachtsorganen, waardoor een erectie ontstaat.

Tijdens dit moment worden de aderen in de penis, die normaal bloed naar buiten transporteren, samengetrokken. Hierdoor blijft er meer bloed in de penis waardoor de erectie verhardt. Het scrotum trekt tegen zich het lichaam en de spieren in het hele lichaam spannen zich aan.

Wanneer seksuele opwinding voldoende is opgebouwd door stimulatie, ontstaat de piekfase. Tijdens deze fase bereidt het mannelijk lichaam zich voor op een orgasme, dat gewoonlijk tussen de 20 seconden en 2 minuten kan duren. Hierdoor neemt de spierspanning verder toe en beginnen onwillekeurige lichaamsbewegingen, vooral van het bekken, het lichaam te overheersen. Tegelijkertijd wordt de hartslag verhoogd tot 150-175 slagen per minuut.

Op het moment van het orgasme vindt de zaadlozing plaats. De ejaculatie, het ‘point of no return’, gebeurt door snelle samentrekkingen van de spieren rond de basis van de penis en de anus. De zenuwen die de spiersamentrekkingen veroorzaken, sturen plezierboodschappen naar de hersenen van de man, wat resulteert in ongeëvenaard genot.

Na de ejaculatie begint de penis zijn erecte staat te verliezen. De spierspanning vermindert en de man zal zich vaak ontspannen of slaperig voelen. Meestal gaan mannen door een herstelperiode waarin ze er niet in slagen om direct weer een erectie te krijgen. De gemiddelde duur van de herstelperiode is ongeveer een half uur. Laten we nu eens gaan kijken naar de manieren die dit gehele proces intenser en plezieriger kunnen maken.

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

1. Hartstochtelijke liefde voor je partner

De waarheid is dat wij mannen net zoveel liefde, acceptatie en intimiteit zoeken in seks als vrouwen. Op het moment van het orgasme zijn deze verlangens waarschijnlijk het meest uitgesproken, en de intensiteit van het gevoel van liefde voor je partner speelt een vitale rol in de mate van genot bij het orgasme.

Hoewel het gevoel van intensiteit tijdens de seks afhangt van het soort seks dat je hebt, de betekenis die je aan seks geeft en wie je bent, gaat het bereiken van de sterkste orgasmes vaak gepaard met liefde en toewijding voor je partner. Het liefhebben van je seksuele partner is een combinatie van meer emoties en een grotere verbondenheid door een chemische band die twee partners hebben, wat de seks over het algemeen lichamelijk aangenamer zal maken.

Wanneer zowel mannen als vrouwen liefde ervaren, kunnen ze zich seksueel mondiger voelen. Niet alleen omdat ze hun partner vertrouwen, maar ook omdat ze geloven dat het normaal is om seks te hebben als er liefde is. Seks als een uiting van liefde zal ervoor zorgen dat je samen de intensiteit verhoogt en het orgasme beter zal worden ervaren.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

2. Stimulatie van je perineum (de mannelijke G-spot)

Uiteraard is het ook mogelijk om je orgasme tijdens casual seks te maximaliseren. Naast de mentale stimulatie van het liefhebben van je partner, zijn er ook een aantal lichamelijke manieren van stimulatie om je orgasme naar nieuwe hoogtes te brengen. Eén daarvan is het stimuleren van het perineum, de strook huid tussen je ballen en billen, één van de vele zeer gevoelige gebieden van het mannelijke lichaam die goed reageren op seksuele stimulatie.

Dit komt doordat dit gebied vol zit met zenuwuiteinden, wat het erg gevoelig maakt. Het wordt daarom ook wel de “mannelijke G-spot.” genoemd. Er zijn zelfs mannen die stellen dat ze door stimulatie van dit gebied meerdere orgasmes kunnen krijgen, hoogstwaarschijnlijk omdat je je prostaat via het perineum uitwendig kunt stimuleren. Tijdens zowel de seks als masturbatie kan jij of je partner een vinger drukken op dit gebied tot de druk goed voelt.

“Het strelen of likken van het hele gebied tussen je ballen en billen kan heel goed aanvoelen.”

Wat de techniek betreft, kan jijzelf of je partner beginnen met een lichte drukmassage rond de anus, overgaand in krachtige strijkbewegingen heen en weer over het perineum. Begin dus met zachte aanrakingen en ga dan over op hardere aanrakingen om de intensiteit te verhogen. Voor een nog beter resultaat combineer je het met andere, meer directe stimulatie van de penis. In het ideale geval is het een combinatie van beide.

3. Aan de slag met edging

Hoewel uitgestelde bevrediging moeilijk onder de knie te krijgen kan zijn, kan het helemaal de moeite waard zijn om je focus erop te leggen. Om hierin je weg te vinden, kan je beginnen met “edging”, ofwel het opzettelijk uitstellen van het orgasme, om een nog intenser hoogtepunt te bereiken. Het is zelfs wetenschappelijk aangetoond dat wanneer mannen vlak voor het punt van het orgasme pauzeerden en vervolgens verder gingen, ze uiteindelijk intensere orgasmes hadden.

Dit is een gemakkelijke manier om je orgasme zowel tijdens de seks als tijdens masturbatie te verbeteren. Daarnaast is het een uitstekende oefening om je te helpen bij vroegtijdige zaadlozing, omdat je bewust bezig bent met het verlengen van de seksuele stimulatie.

Breng jezelf dus naar de ‘rand’ van een orgasme, vertraag, pauzeer en begin dan weer opnieuw. We raden je aan om dit twee of drie keer te doen voordat je ontspant en je orgasme vrij laat komen.

4. Zorg voor een orgasmevriendelijk dieet

Wanneer je in vorm weet te blijven, dan komt dit vrijwel alle aspecten van je seksleven ten goede. Een vitaal onderdeel hiervan is het implementeren van een beter dieet. Er zijn diverse voedingsmiddelen die goed zijn voor zowel het hart als de slagaders, wat zal helpen om het bloed naar alle juiste plekken te laten stromen.

Er is zelfs een naam voor voeding die je kan helpen bij het verbeteren van je seksuele ervaringen: afrodisiaca (enkelvoud: afrodisiacum). Als je dus echt je weg naar een beter orgasme wilt eten, probeer dan een stapje verder te gaan met voedingsmiddelen die onder de noemer afrodisiacum vallen.

Wat maakt een voedingsmiddel eigenlijk een afrodisiacum? Voeding die als afrodisiacum wordt beschouwd, heeft als doel om de liefdeszintuigen te stimuleren (zicht, reuk, smaak en tastzin). Denk bijvoorbeeld aan het consumeren van vis zoals zalm en tonijn, wat een hoge concentratie aan omega-3 vetzuren heeft. Het consumeren van dergelijke voedingsmiddelen zal helpen om de hoeveelheid dopamine in je lichaam te verhogen, hetzelfde hormoon dat vrijkomt wanneer een orgasme wordt ervaren.

Een andere goede manier is om bladgroenten op een dagelijkse basis aan je dieet toe te voegen. Zo kan spinazie helpen bij het verwijden van de bloedvaten, waardoor de bloedstroom naar de genitaliën kan toenemen. Een heilzaam fruit dat helpt het bloed te laten stromen naar alle juiste plekken, is avocado’s. Andere groene groenten zoals (boeren)kool en snijbiet zijn uitstekende bronnen van foliumzuur, een element dat de reproductieve gezondheid kan bevorderen.

Zorg er ook voor dat je regelmatig een eitje eet. Eieren zijn namelijk rijk aan B-vitamines, die kunnen bijdragen aan het verlichten van stress en bovendien belangrijk zijn voor een gezonde geslachtsdrift, wat bijna een synoniem is voor het bereiken van betere orgasmes. En wat dacht je van een havermoutontbijt? Haver en volle granen zijn één van de weinige natuurlijke manieren om de hoeveelheid testosteron in het bloed te verhogen, en meer testosteron betekent sterkere orgasmes!

Probeer ook voeding die rijk is aan zink, zoals amandelen. Deze noten zitten niet alleen boordevol zink, maar beschikken ook over gezonde hoeveelheden selenium en vitamine E. Producten die rijk zijn aan zink kunnen je helpen om je seksuele verlangen en libido te verhogen, wat je bij de eindstreep zal helpen om dat orgasme nog intenser te maken!

5. Boost je testosteron

Het boosten van het hormoon testosteron is één van de beste manieren om jouw kansen op een intenser orgasme te verhogen. Het verhogen van testosteron doe je niet alleen aan de hand van een gezond dieet, maar ook met voldoende lichaamsbeweging. Uit verschillende studies is gebleken dat als je meer testosteron in je bloed hebt, je meer kans hebt op een beter orgasme, en met een ruime marge.

Sterker nog, van testosteron is aangetoond dat het verschillende aspecten van het seksueel functioneren definitief verbetert. Testosteron verbetert onder meer de geslachtsdrift, de seksuele opwinding, en de kans op betere orgasmes, wat uiteindelijk zal zorgen voor meer plezier en sensitiviteit. Wil je actief werken aan het maximaliseren van je orgasmes, ga dan aan de slag met testosteronverhogende activiteiten.

Alle vormen van lichaamsbeweging tellen. Zo kunnen duurtraining en weerstandstraining, zoals hardlopen en gewichtheffen, helpen om het testosterongehalte kortstondig verhogen. Het is echter gebleken dat gewichtheffen of een andere vorm van krachttraining een groter effect heeft op testosteron. Het is wel belangrijk om te onthouden dat deze testosteronboost van tijdelijke aard is, dus is het aan te raden om actief te zijn op de dag dat je van plan bent om een ongeëvenaard orgasme te bereiken!

6. Maak kennis met tantrische seks

Het controleren van je ademhaling is een fantastische manier om je orgasme te intensiveren. Dit concept komt van tantrische seks, een oude Hindoe-praktijk die al meer dan 5000 jaar(!) bestaat, en ‘het weven en uitbreiden van energie’ betekent. Het is belangrijk om te weten dat tantrische seks een langzame vorm van seks is, wat dus perfect samengaat met de edgingtechniek van tip 3!

Over tantrische seks wordt gezegd dat het de intimiteit verhoogt en een speciale geest-lichaamverbinding creëert die kan leiden tot krachtigere orgasmes. Je kunt er dus van uitgaan dat meer kennis over tantrische seks ervoor zal zorgen dat je een diepere relatie ontwikkelt met je seksualiteit. Het kan heel veel waard zijn om je in te lezen over wat tantrische seks precies kan betekenen voor jouw intimiteit en het intensiveren van je orgasmes.

“Tantrische technieken kunnen daarnaast ook helpen bij seksuele complicaties zoals voortijdige zaadlozing, erectiestoornissen of anorgasmie.”

Eén van de manieren waarop je Tantra kan toepassen is met behulp van de volgende ademhalingsoefening. Begin met concentreren op je ademhaling en probeer die te vertragen totdat die synchroon loopt met je bewegingen. Als je het orgasme nadert, zul je merken dat je hartslag en ademhaling van nature beginnen te versnellen, maar als je de ademhaling net wat langzamer en dieper houdt, zal het de stroom van zuurstof en bloed naar je genitaliën vergroten, waardoor je orgasme krachtiger wordt.

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

  • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
  • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
  • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *