shopify visitor statistics

Orgasme Uitstellen? 3 Tips om Langer Seks te Hebben

orgasme uitstellenHet uitstellen van het orgasme is niet gemakkelijk. In dit artikel leer ik je hoe je het orgasme kunt uitstellen en direct meer kunt genieten van het hebben van seks.

Wanneer je dit artikel leest heb je problemen met het uitstellen van het orgasme. Het is moeilijk om goed met dit probleem om te gaan. Veel mannen weten niet wat ze moeten doen om het seksleven te kunnen verbeteren en het orgasme langer uit te stellen.

Het is belangrijk om meer aandacht te besteden aan het uitstellen van het orgasme wanneer je een prettiger seksleven wilt. Ik heb 3 tips verzameld die je hier direct bij kunnen helpen.

Stop en start methode

De bekendste methode voor het uitstellen van het orgasme is de stop en start methode. Met de stop en start methode kan het orgasme sneller worden uitgesteld en kun je het langer in bed volhouden.

Bij de start en stop methode zul je de eikel het ene moment wel moeten stimuleren en het andere moment niet. Het is de kunst om hierin de juiste balans te vinden. Wanneer je uiteindelijk door hebt wanneer je moet starten en stoppen wordt het uitstellen van de ejaculatie een stuk gemakkelijker.

Het uitstellen van het orgasme is een kwestie van oefening baart kunst. Je kunt de start en stop methode het best eerst uitproberen wanneer je niet met een vrouw naar bed gaat, maar wanneer je aan het masturberen bent.

Onder de masturbatie kun je jezelf het gemakkelijkst concentreren en wordt het makkelijker om je op de juiste manier te focussen.

Stop niet met het stimuleren van de eikel wanneer je bijna een orgasme bereikt. Op dit moment ben je eigenlijk al te laat. Je kunt beter stoppen met het stimuleren van de eikel wanneer het orgasme nog ongeveer 60 tot 90 seconden zou kunnen duren.

Probeer dit moment aan te gaan voelen en te stoppen met de stimulatie wanneer je dit moment bereikt hebt. Is de eikel niet meer intens gestimuleerd? Dan kun je weer verder gaan met het stimuleren van de eikel en het orgasme beleven. Je merkt dat het uitstellen van een ejaculatie een stuk gemakkelijk wordt en je meer zult genieten van de seks.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Ontspan jezelf

Door de zenuwen zijn mannen vaak niet instaat om de ejaculatie op het juiste moment te timen. Het is een kwestie van gevoel om dit wel te doen. Om je goed te kunnen concentreren is ontspanning heel belangrijk.

Ontspanningsoefeningen of yoga kunnen hier uitstekend bij helpen. Op internet zijn verschillende ontspanningstips te vinden die uitstekend zijn te gebruiken voor het uitstellen van het orgasme. Haal hier je voordeel uit!

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Ontdek de uitzonderlijke methode om het vanavond al langer uit te houden in bed

Wil je meer tips en technieken voor het uitstellen van je orgasme?

Dan raad ik je aan het eBoek van Chris Coster te lezen. Hierin staat het stappenplan om voorgoed af te komen van het vervelende probleem van het uitstellen van je orgasme. Hij heeft al honderden mannen geholpen.

Mijn laatste tip is eigenlijk een beetje zelfpromotie. Ik heb namelijk een boek geschreven waarin nog veel meer tips en technieken zijn te vinden voor het uitstellen van de ejaculatie.

Door op de link te klikken kun je hier direct meer over te weten komen en ontdekken hoe ook jij de ejaculatie langer kunt uitstellen en langer kunt genieten van de seks:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *