Zo Houd je het Vanavond al 30 Minuten Langer Uit in Bed!

cec ebook

Ik heb een unieke aanpak ontwikkeld welke te snel klaarkomen bij de kern aanpakt en jou een langer uithoudingsvermogen oplevert.

Start direct met mijn baanbrekende methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Klik hier om verder te lezen »

7 Beste Seksstandjes Voor Langere Seks / Orgasmes uitstellen

standje-uitgelicht

Vroegtijdig klaarkomen is een erg vervelend probleem, waar veel mannen in Nederland mee te maken hebben. Dit is natuurlijk al erg vervelend omdat seks er een stuk korter door duurt, waardoor je er minder lang van kan genieten. Hierdoor gaat het seksleven van zowel jij als je partner er flink op achteruit. Dit is echter niet het enige nadeel van vroegtijdig klaarkomen.

Vroegtijdig klaarkomen brengt namelijk ook vaak een hoop schaamte met zich mee. Veel mannen zien hun seksuele prestaties als een teken van hun mannelijkheid. Als daar vervolgens iets mis mee blijkt te zijn, voelen ze zich minder man. Dit is natuurlijk onzin, maar toch wil je graag je orgasme uitstellen. Dat kan onder andere door deze standjes voor langere seks toe te passen!

Klik hier om verder te lezen »

Erectieproblemen Oplossen Zonder Medicatie? 4 Tips

zonder-medicijnen1

Erectieproblemen; er zijn in Nederland en wereldwijd erg veel mannen die ermee te maken hebben. Volgens sommige cijfers heeft maar liefst 14 procent van alle Nederlandse mannen last van een erectiestoornis; dat zijn er dus al bijna 2,5 miljoen. Aangezien je op dit artikel hebt geklikt, is de kans groot dat jij één van die mannen bent.

Geen erectie kunnen krijgen brengt natuurlijk een heleboel vervelende problemen met zich mee. Allereerst kun je natuurlijk geen seks hebben, wat op zich al goed rot is, maar bovendien schamen heel veel mannen zich ervoor. Zij wenden zich dan tot medicatie om erectieproblemen op te lossen. Dat kun je beter niet doen: met deze 4 tips kun je juist je erectieproblemen oplossen zonder medicatie.

Klik hier om verder te lezen »

Te Snel Klaarkomen Oplossing? 12 Tips voor Meer Controle

oplossing-uitgelicht

Te snel klaarkomen is het meest voorkomende seksuele probleem onder mannen. De cijfers willen nog weleens verschillen, maar zo’n 10 tot 30% van de mannen heeft regelmatig last van premature ejaculatie. Dat komt doordat veel mannen niet weten waaróm ze eigenlijk te snel klaarkomen, en denken dat het niet op te lossen is.

Er zijn wel degelijk oplossingen voor te snel klaarkomen! In dit artikel leg ik je 12 tips uit om meer controle te krijgen over je orgasme, zodat je niet meer te snel klaarkomt. Deze technieken zijn allemaal veilig, natuurlijk, en vereisen geen vervelende medicijnen of iets dergelijks.

Klik hier om verder te lezen »

PC Spier Trainen? 3 Oefeningen voor Snelle Controle + 4 Tips

pc-spier-uitgelicht

Vroegtijdig klaarkomen is een probleem waar veel mannen last van hebben, en dat ingrijpende gevolgen kan hebben voor niet alleen hun seksleven, maar ook hun eigenwaarde. Niet alleen duurt seks veel korter, waardoor deze mannen hun bedpartners vaak niet kunnen bevredigen, maar het brengt ook een hoop schaamte met zich mee.

Het is dan ook niet gek dat deze mannen vaak wanhopig op zoek zijn naar een oplossing, en gelukkig zijn er relatief makkelijke manieren om hieraan te werken. Eén van deze manieren is het trainen van de pc-spier. Dat doe je door middel van pc-spieroefeningen!

Klik hier om verder te lezen »

Met Premature Ejaculatie naar de Huisarts? 4 Behandelingen

huisarts-uitgelicht

Te snel klaarkomen, premature ejaculatie, vroegtijdige orgasmes – het zijn allemaal benamingen voor hetzelfde probleem. Je komt te snel klaar tijdens de seks en wilt het langer volhouden. Maar heb je er ooit bij stilgestaan hoe vaak premature ejaculatie voorkomt bij mannen? Het komt zelfs zo vaak voor dat het de meest voorkomende seksuele stoornis bij mannen is.

En een stoornis, dat hoort natuurlijk niet. Ik kan me er iets bij voorstellen dat je je afvraagt of je met premature ejaculatie naar de huisarts moet. Op die vraag geef ik je in dit artikel antwoord. Daarnaast leg ik nog veel meer uit over vroegtijdig klaarkomen en bespreek ik 4 behandelingen voor dit vervelende probleem.

Klik hier om verder te lezen »

Ejaculatie Uitstellen? Begin Nooit aan Benzocaïne Medicijnen

man en vrouw zoenen

Je partner is weer terug van vakantie. Wekenlang heb je alleen moeten slapen en dat betekent ook dat er van seks niet veel terecht is gekomen. Maar nu ben je niet meer alleen en je hebt een perfecte avond voor jullie tweeën gepland. De kaarsen staan aan, er staat een romantisch muziekje op en de lichten zijn gedimd. Je orgasme komt eerder dan je wilde. Nu je erover nadenkt, komt dit vaker voor en je wilt er iets aan doen. Op internet heb je ergens iets voorbij zien komen over benzocaïne.

Klik hier om verder te lezen »

4 Gouden Tips om het 10 Minuten Langer Vol te Houden in Bed

Langer volhouden in bed

Al maandenlang kijk je naar dat mooie meisje dat bij jou in de buurt woont. Je hebt er tegenop gekeken om haar aan te spreken, maar na een aantal mislukte pogingen ben je toch met haar in gesprek geraakt. Na 3 dates weet jij het zeker, vanavond gaat het gebeuren! Je bent uiteindelijk zo opgewonden dat je het niet lang volhoudt. Een enorme teleurstelling voor jou, maar zeker ook voor haar. Zij had deze vrijpartij veel langer en intiemer voorgesteld. Ik bied je 4 tips om het minimaal 10 minuten langer vol te houden in bed.

Klik hier om verder te lezen »

De Ultieme Gids voor Klaarkomen zonder Zaadlozing / Ejaculatie

feet-224680_960_720

Langer van seks genieten is de ultieme (natte) droom. Het ideale scenario, maar helaas gooit een vroegtijdige zaadlozing bij mannen vaak roet in het eten. Zonde, want al het vuur, al de spanning is dan binnen een fractie van een seconde gedaan. Dit zorgt niet alleen voor teleurstelling bij je partner, maar ook bij jezelf. Jij wil het natuurlijk ook zo lang mogelijk volhouden. Het klaarkomen tegenhouden kan de oplossing zijn.

Klik hier om verder te lezen »

Ejaculatie Uitstellen? Kijk uit met Paroxetine, Dapoxetine & Tryptofaan

pexels-photo

De ejaculatie uitstellen is voor veel mannen een ultieme droom. Onophoudelijk kunnen vrijen, zonder een veel te snel orgasme dat de seks abrupt afbreekt en zodoende roet in het eten gooit. Vaak is het echter zo dat de man veel eerder klaarkomt. Zonde voor de partner, die daardoor niet klaarkomt, maar ook zonde voor jezelf. Veel mannen grijpen als oplossing naar medicatie als Paroxetine, Dapoxetine en Tryptofaan, om hun partner langer te plezieren en de vrijpartij te verlengen. In dit artikel leg ik je uit waarom je dit NIET moet doen.

Klik hier om verder te lezen »

5 Tips om het Tijdens Penetratie zo Lang Mogelijk uit te Houden

Romantische vrijpartij

Hoewel voorspel en naspel onlosmakelijk verbonden zijn met een fantastische vrijpartij, is penetratie de absolute climax. Het hoogtepunt van stomende seks, hetgeen waar het voorspel naartoe leidt. Tijdens het voorspel worden jij en je partner opgewonden, om tijdens de penetratie alle remmen los te kunnen gooien. Laat die opwinding nou net het probleem zijn, als je een lange vrijpartij in gedachten had.

Klik hier om verder te lezen »