Praktische tips welke je helpen het langer uit te houden in bed

Ik heb een aanpak ontwikkeld welke te snel klaarkomen bij de kern aanpakt en jou een langer uithoudingsvermogen oplevert.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken.

Start direct met mijn methode of probeer hem eerst uit.

 

Klik hier om verder te lezen »

10 tips om te snel klaar komen te verhelpen + 3 misverstanden

Te snel klaarkomen is een niet te onderschatten probleem binnen een liefdesrelatie. Gelukkig zijn er voldoende manieren om er iets tegen te doen.

Wij helpen jou graag met de 10 meest effectieve tips die je vanavond al kunt toepassen.

Sommige tips zullen wel wat meer oefeningen vergen, maar stapje voor stapje zullen wij jou meenemen naar een seksleven zonder het probleem van te snel klaarkomen.

Klik hier om verder te lezen »

Te snel klaarkomen oplossing? 12 tips voor betere controle

Te snel klaarkomen is een veel voorkomende seksueel probleem onder mannen. De cijfers willen nog weleens verschillen, maar zo’n 10 tot 30% van de mannen heeft regelmatig last van premature ejaculatie (1).

Dat komt doordat veel mannen niet weten waarom ze eigenlijk te snel klaarkomen, en denken dat het niet op te lossen is.

Er zijn wel degelijk oplossingen voor te snel klaarkomen! In dit artikel leg ik je 12 tips uit om meer controle te krijgen over je orgasme, zodat de kans groter is dat je niet meer te snel klaarkomt.

Deze technieken zijn allemaal veilig, natuurlijk, en vereisen geen medicijnen of iets dergelijks.

Klik hier om verder te lezen »

8 Goede tips om het langer vol te houden in bed

Er is een grote groep mannen die last heeft van te snel klaarkomen tijdens het voorspel of de penetratie.

Bedenk daarbij dat de meeste vrouwen veel langer de tijd nodig hebben om een orgasme te bereiken, en je begrijpt dat dit ongemakkelijke situaties in bed oplevert.

Vroegtijdige ejaculatie is een veelvoorkomend probleem waar de meeste mannen niet graag over praten. Naar schatting heeft tot 30% van de mannelijke wereldbevolking last van ejaculatieproblemen (1).

Het kan jouw seksleven en die van je partner behoorlijk verpesten.

Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om meer controle uit te oefenen over je ejaculatie en je orgasme te beheersen. Lees verder en ontdek welke tips je kunt toepassen om het langer vol te houden in bed.

Klik hier om verder te lezen »

Vroegtijdig klaarkomen / zaadlozing: 6 meest voorkomende oorzaken

Vroegtijdig klaarkomen, ook wel een vroegtijdige ejaculatie genoemd, is een probleem dat vaak onderbelicht blijft door schaamte en angst.

Maar het is een onderschat probleem dat vaker voorkomt dan je denkt. Als je de straat op zou gaan om te vragen welke mannen met deze problemen kampen, zou je waarschijnlijk nul op het rekest krijgen.

Het probleem is echter wel degelijk in groten getale aanwezig. Onderzoekers spreken van zo’n 10 tot 25% van de mannen die kampen met een probleem omtrent vroegtijdig klaarkomen.

Het ontstaan van vroegtijdig klaarkomen kan meerdere oorzaken hebben. Van sommigen heb je waarschijnlijk nog nooit gehoord.

Als je op zoek bent naar informatie over de verschillende oorzaken van vroegtijdig klaarkomen en hoe je deze mogelijk kunt behandelen, ben je hier aan het juiste adres.

Klik hier om verder te lezen »

PC spier trainen? 3 oefeningen voor meer controle + 4 tips

Vroegtijdig klaarkomen is een probleem waar veel mannen last van hebben, en dat ingrijpende gevolgen kan hebben voor niet alleen hun seksleven, maar ook hun eigenwaarde. Niet alleen duurt seks veel korter, waardoor deze mannen hun bedpartners vaak niet kunnen bevredigen, maar het brengt ook een hoop schaamte met zich mee.

Het is dan ook niet gek dat deze mannen vaak wanhopig op zoek zijn naar een oplossing, en gelukkig zijn er relatief makkelijke manieren om hieraan te werken. Eén van deze manieren is het trainen van de pc-spier. Dat doe je door middel van pc-spieroefeningen!

In dit artikel geef ik je goede tips om je pc spier beter onder controle te krijgen en minder last te hebben van te vroeg klaarkomen.

Klik hier om verder te lezen »

10 slimme tips om je ejaculatie langer uit te stellen

Je ejaculatie uitstellen is essentieel wanneer je het maar een paar minuten kunt uithouden in bed. Doe je hier niet aan, dan loop je kans dat dit voor relatieproblemen gaat zorgen.

In dit artikel zal ik je 10 goede tips geven die je kunnen helpen om in afzienbare tijd je orgasme langer uit te stellen.

De tips zijn grotendeels wetenschappelijk onderbouwd en zeer krachtig, ook al op korte termijn.

Voordat ik met de 10 tips begin, zal ik eerst een aantal cijfers bespreken rond te snel klaarkomen, officieel ook wel vroegtijdige ejaculatie genoemd.

Klik hier om verder te lezen »

4 manieren die kunnen helpen om vroegtijdige ejaculatie te voorkomen

Het is de ergste nachtmerrie van een man: te snel klaarkomen tijdens de seks.

Veel mannen leggen zich uiteindelijk neer bij het feit dat ze last hebben van vroegtijdige ejaculatie. Ze denken dat ze ermee moeten leren leven, maar het tegendeel is waar. Er zijn verschillende oplossingen die je kunnen helpen bij dit probleem.

Je hoeft niet gelijk een afspraak te maken met de dokter, want er zijn behandelingsmethodes die zonder medicatie vroegtijdige ejaculatie kunnen voorkomen.

Je moet eerst nagaan wat de oorzaak van het probleem is, pas wanneer je dat ontdekt hebt kun je er iets tegen doen. In dit artikel gaan wij een aantal oorzaken bespreken en wij gaan jou 4 manieren leren om vroegtijdige ejaculatie aan te pakken.

Het klaarkomen langer uitstellen zal jou en je partner een gelukkiger seksleven geven.

Klik hier om verder te lezen »

“Help, ik kom te snel klaar!” 4 oorzaken + 6 goede technieken

Een voortijdige zaadlozing is een veelvoorkomend en gênant seksueel probleem bij mannen.

Ik weet dat het frustrerend kan zijn om de controle over je zaadlozing te verliezen, vooral als je nog geen twee minuten seks met elkaar hebt gehad.

Ook kunnen partners van mannen met vroegtijdige ejaculatieproblemen zeer gefrustreerd raken. Deze seksuele aandoening kan een belangrijke factor zijn bij het uiteenvallen van relaties en huwelijken. Daarom is het belangrijk dat je er wat aan doet als je er  momenteel last van hebt.

Te snel klaarkomen kan verschillende oorzaken hebben. Om het probleem op te kunnen lossen moet je eerst weten waar het probleem ligt.

In dit artikel kijken we naar de belangrijkste oorzaken van te snel klaarkomen en ontdek je wat je precies kunt doen om een vroegtijdige ejaculatie beter onder controle te krijgen.

Klik hier om verder te lezen »

Waarom een ejaculatie bij een man niet hetzelfde is als een orgasme

De meeste mannen denken dat een orgasme bij mannen hetzelfde is als ejaculeren. Dat is ook logisch, omdat deze beide verschijnselen vaak tegelijkertijd optreden.

Toch zit er wel een verschil in een orgasme en een ejaculatie.

Ook is het mannelijke en vrouwelijke orgasme op een aantal manieren verrassend vergelijkbaar. Dit gaat tegen alles in wat je denkt te weten over het bereiken van een orgasme.

Hoe beter je je lichaam kent, des te makkelijker het is om je lichaam onder controle te houden. Dit geldt ook voor vroegtijdige ejaculatieproblemen.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat mensen die hun lichaam beter kennen ook écht beter zijn in bed.

Lees snel verder en ontdek wat een orgasme en een ejaculatie met je lichaam doet.

Klik hier om verder te lezen »

Zaadlozing tegenhouden: hoe doe je dat?

Langer van seks genieten, dat willen we allemaal. Helaas gooit bij mannen een vroegtijdige zaadlozing vaak roet in het eten.

Een vroegtijdige zaadlozing komt relatief vaak voor en kan iedere man treffen.

Een zaadlozing niet kunnen tegenhouden zorgt op den duur voor een onbevredigend seksleven en veroorzaakt een verlies aan levenskwaliteit.

Gelukkig bestaan er verschillende manieren die een zaadlozing tegenhouden.  Veel van deze technieken zijn eenvoudig toe te passen en kunnen ervoor zorgen dat je meer en langer plezier aan seks beleeft.

Waar wacht je nog op? Lees dit artikel en ontdek wat jij kunt doen om je zaadlozing langer uit te stellen. 

Klik hier om verder te lezen »