Zo houd je het vanavond al 30 minuten langer uit in bed!

Ik heb een unieke aanpak ontwikkeld welke te snel klaarkomen bij de kern aanpakt en jou een langer uithoudingsvermogen oplevert.

Start direct met mijn baanbrekende methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

 

Klik hier om verder te lezen »

Overgevoelige Eikel? Ontdek 8 Oorzaken en Remedies

Het is een onderwerp dat niet altijd even gemakkelijk bespreekbaar is, maar wel iets waar veel mannen mee zitten: een overgevoelige eikel. Het is dat oncomfortabele gevoel wanneer je ondergoed net even de verkeerde kant op schuurt, en tijdens de seks ervaar je eerder pijn dan plezier.

Maar wat veroorzaakt deze overgevoeligheid nu precies en belangrijker nog, wat kun je eraan doen? Hier geven we een heldere blik op de oorzaken en diverse remedies, zodat je weer vol vertrouwen kunt genieten van intimiteit.

Klik hier om verder te lezen »

Is Ejaculatie Gezond? Een Spirituele & Wetenschappelijke Blik

Ejaculatieonthouding en de voorgestelde voordelen van deze daad voor de mannelijkheid, controle en spirituele groei, zijn vrij indrukwekkend te noemen. Van culturele en online bewegingen zoals NoFap die het nut ervan propageren, tot geestelijke beoefenaars zoals priesters en monniken die celibatair leven voor religieuze toewijding.

Het concept van onthouding en de vraag of regelmatige ejaculatie gezond is, heeft vele facetten en interpretaties. Wat zeg de moderne wetenschap hiervoor, en hoe verhoudt onthouding zich tot de spirituele overtuigingen? Is ejaculatie gezond, of kunnen we toch meer heil vinden in het beheersen van onze seksuele energie? Hier behandelen we deze vragen in een globale, maar holistische verkenning van zowel wetenschappelijke inzichten als spirituele wijsheid.

Klik hier om verder te lezen »

Werkt Stoppen Met Masturberen Voor Minder Snel Klaarkomen?

Stel je voor: Je hebt eindelijk die geweldige persoon mee uit gevraagd, de avond is magisch en alles lijkt perfect te gaan, totdat het moment suprême sneller komt dan verwacht—letterlijk. Is voortijdige ejaculatie een obstakel in je liefdesleven en wil je meer controle krijgen over je orgasme? Dan zou de oplossing weleens kunnen liggen in iets dat op het eerste gezicht tegenstrijdig lijkt: stoppen met masturberen.

Hoewel het misschien paradoxaal klinkt, kan minder masturberen in feite helpen om minder snel klaar te komen. Leer hier meer over deze fascinerende en enigszins onverwachte correlatie, en ontdek hoe je jouw seksuele prestaties kunt verbeteren op een natuurlijke wijze.

Klik hier om verder te lezen »

6 Geheimen Voor Een Grote Ejaculatie En Veel Sperma Spuiten

Voor veel mannen staat een krachtig orgasme gelijk aan een royale hoeveelheid sperma. Een grote ejaculatie is niet alleen sensatievol en iets waar de meeste mannen naar verlangen; het is bovendien een teken van mannelijkheid, seksuele potentie en voor sommigen zelfs vruchtbaarheid.

Kun je oprecht beweren dat elke keer als je een orgasme hebt, je lading zo groot is als je zou willen? Dit is geen trucje van de hand, maar eerder een mix van wetenschap, lichaamsbewustzijn, en een vleugje mystiek. Dus als je niets liever zou willen dan veel sperma spuiten voor een intenser, indrukwekkender en langer durend hoogtepunt, lees dan hier verder voor 6 geheimen van een grote ejaculatie!

Klik hier om verder te lezen »

Helpt Tantra met Jezelf Als Man Tegen Te Snel Klaarkomen? + 4 Oefeningen

De kunst van Tantra. Voor velen een mysterie, gehuld in de sluiers van sensualiteit en spirituele verbondenheid. Maar wat als ik je zou zeggen dat deze eeuwenoude praktijk jou, als man, kan helpen om je seksuele genot te verbeteren en vroegtijdige ejaculatie tegen te gaan?

Tantra met jezelf is een ontdekkingstocht naar je eigen seksuele potentieel. Dit kan de sleutel zijn om als man de oplossing te vinden tegen te snel klaarkomen. En om daarmee aan de slag te gaan, heb je niemand anders nodig dan jij! Zie deze blog als een handige introductiegids om meer controle te krijgen over je lichaam en je seksleven te evolueren met 4 tantra oefeningen.

Klik hier om verder te lezen »

Meerdere Keren Klaarkomen – Zo Doe Je Dat Als Man! – 6 Tips

Meerdere orgasmes – de heilige graal van seksueel genot, wordt vaak geassocieerd met vrouwen. Maar wist je dat je als man ook meerdere keren kan klaarkomen in één sessie? Het vergt wat oefening en geduld, maar de beloning is seks als nooit tevoren, zonder dat je een time-out hoeft aan te vragen!

Misschien heb je geruchten gehoord dat het mogelijk is, of wellicht ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe je de seksuele pret kunt verbeteren. Wat de reden ook mag zijn, je bent op de juiste plek. Dus, bereid je voor op een spannende ontdekkingsreis naar de mogelijkheden van meerdere orgasmes als man! Laten we dieper duiken in dit intrigerende onderwerp en enkele effectieve strategieën ontdekken.

Klik hier om verder te lezen »

Hoe Gebruik Je Edging Voor Klaarkomen Uitstellen?

Wist je dat edging, een techniek om het orgasme uit te stellen, al eeuwenoud is? Deze techniek wordt door vele mensen gebruikt om hun seksuele ervaringen te verrijken en het klaarkomen intenser te maken. Het is bovendien een manier om de controle over je seksuele energie te vergroten.

Dus als je op zoek bent naar manieren om je seksleven te verbeteren, is het leren van edging zeker de moeite waard om te proberen! In deze blog gaan we dieper in op wat edging precies is, en hoe je het kunt gebruiken om je orgasme uit te stellen en te verbeteren. We kijken ook naar voordelen en veelvoorkomende fouten waarmee je rekening moet houden.

Wat is Edging?

Edging, ook wel bekend als de start-stop of squeeze techniek, is een seksuele techniek waarbij je het orgasme uitstelt door vlak voor het orgasme te stoppen of te pauzeren. Door deze pauze kan de seksuele energie zich als het ware “ophopen” en kan de intensiteit van het orgasme toenemen wanneer je uiteindelijk tot een climax komt.

Edging kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen en kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld, de stop-en-start-methode houdt in dat de seksuele stimulatie wordt opgebouwd vlak voor het orgasme, waarna de stimulatie wordt gestopt om de seksuele energie te laten afnemen. Vervolgens wordt de stimulatie hervat, en dit proces wordt herhaald totdat de persoon klaar is om een orgasme te bereiken.

Een andere populaire techniek is de squeeze-methode, waarbij de persoon net onder de eikel knijpt wanneer het orgasme nadert om de ejaculatie uit te stellen. Er zijn ook verschillende ademhalingstechnieken die kunnen worden gebruikt in combinatie met edging, zoals het focussen op de ademhaling om de seksuele energie te reguleren.

Waarom Edgen? – De Voordelen

Edging wordt ook vaak aanbevolen aan mannen die last hebben van vroegtijdige ejaculatie, want het is een uitstekende oefening om meer controle te krijgen over je orgasme en je seksuele energie. Hierdoor kun je het klaarkomen uitstellen en intenser maken.

Bovendien kan deze techniek helpen bij het creëren van meer discipline in je leven. Edging is een oefening in zelfbeheersing en bewuste besluitvorming. Door het beheersen van de seksuele opwinding en het uitstellen van het orgasme, kun je leren om bewuster om te gaan met je eigen verlangens en behoeften.

Dit is vooral behulpzaam voor mensen die een masturbatieverslaving ervaren, omdat ze leren hun seksuele spanning op te bouwen en deze geleidelijk af te vloeien. Dit kan bovendien zorgen voor het verminderen van de schuldgevoelens en schaamte die vaak gepaard gaan met de drang om te ejaculeren.

Edging is dus een goede techniek om seks of masturbatie zonder ejaculatie te ervaren. Dit kan gezond zijn omdat het helpt bij het reguleren en versterken van de seksuele energie, en het vergroten van het seksuele genot. Zo kun je leren om meer zelfverzekerd te zijn in andere aspecten van je leven en meer zelfbewustzijn te ontwikkelen.

“In de traditionele Chinese geneeskunde wordt seksuele energie gezien als een kostbaar goed dat behouden moet blijven. Door niet te ejaculeren tijdens seks of masturbatie, kan een man een hoger niveau van fysieke, emotionele en spirituele energie bereiken.”

Verder versterk je met edging jouw mentale focus en verbeter je je vermogen om langdurig te concentreren op een enkele taak. Dit komt omdat ejaculatiecontrole een hoge mate van mentale controle en focus vereist, wat weer kan helpen bij het ontwikkelen van deze vaardigheden in andere aspecten van het leven!

Tenslotte kan edging helpen om de band tussen jou en je partner te versterken. Door te experimenteren met deze techniek, kun je samen nieuwe manieren ontdekken om van elkaar te genieten, de seksuele spanning tussen jullie vergroten en een diepere emotionele band ontwikkelen.

Beginnen met Edging

Of je nu wilt masturberen zonder ejaculatie of het klaarkomen uitstellen, als je begint met edging zijn er verschillende oefeningen die je kunt doen om te leren hoe je het orgasme kunt uitstellen en meer controle over je seksuele opwinding krijgt. Hieronder staan enkele tips en technieken om van start te gaan:

 1. Begin met een ontspannen en comfortabele omgeving: Zorg ervoor dat je in een comfortabele en ontspannen omgeving bent voordat je begint met edging. Je kunt bijvoorbeeld een warm bad nemen, wat kaarsen aansteken en ontspannende muziek opzetten om de sfeer te creëren!
 2. Gebruik de stop-en-start-methode: Dit is een van de meest voorkomende edging-technieken. Begin met het opbouwen van seksuele opwinding door te masturberen of seks te hebben met je partner. Wanneer je merkt dat je bijna een orgasme bereikt, stop dan met de stimulatie totdat je weer in staat bent om je seksuele energie te reguleren. Herhaal dit proces meerdere keren.
 3. Gebruik de squeeze-methode: Begin met het opbouwen van seksuele opwinding en wanneer je bijna een orgasme bereikt, knijp dan in het gebied direct onder de eikel om de ejaculatie uit te stellen.
 4. Gebruik ademhalingstechnieken: Ademhalingstechnieken kunnen helpen bij het reguleren van de seksuele energie en het uitstellen van het orgasme. Probeer bijvoorbeeld diep te ademen en je te concentreren op je ademhaling terwijl je seksuele opwinding opbouwt en loslaat.
 5. Verminder de stimulatie: Begin met het verminderen van de stimulatie door bijvoorbeeld zachter te wrijven of minder snel te bewegen. Dit kan helpen om de seksuele opwinding te reguleren en te voorkomen dat je een orgasme bereikt.
 6. Focus op andere delen van het lichaam: In plaats van je te concentreren op de genitaliën, kun je andere delen van het lichaam stimuleren. Probeer bijvoorbeeld te focussen op de tepels, het scrotum of de perineum om de seksuele opwinding op te bouwen.
 7. Experimenteer met verschillende posities: Door te experimenteren met verschillende posities, kun je de seksuele ervaring veranderen en de opwinding reguleren. Probeer bijvoorbeeld te masturberen terwijl je op je rug ligt of zittend in een stoel.

Hoe Edging te Gebruiken in Partnerseks

Edging kan niet alleen worden toegepast in solo-seks, maar ook in partnerseks. Het is een geweldige manier om de seksuele spanning te vergroten en de ervaring voor beide partners te verbeteren. Hier zijn enkele manieren om edging in je seksleven te integreren:

 • Praat met je partner: Communicatie is belangrijk bij het uitproberen van nieuwe seksuele technieken. Praat met je partner over edging en hoe je het wilt proberen. Bespreek welke technieken je wilt gebruiken en wat je grenzen zijn.
 • Bouw de stimulatie op: Begin langzaam en bouw de seksuele stimulatie langzaam op. Zorg ervoor dat je de techniek goed begrijpt voordat je begint. Bouw de stimulatie geleidelijk op en pas de edging-techniek toe om het orgasme uit te stellen.
 • Wissel af: Wissel af tussen het stimuleren van jezelf of je partner en gebruik verschillende edging-technieken om te ontdekken wat het beste werkt. Neem de tijd om te experimenteren en te ontdekken wat jullie beiden leuk vinden.
 • Gebruik speeltjes: Het gebruik van seksuele speeltjes kan edging nog leuker maken. Vibrators, dildo’s en andere speeltjes kunnen de sensaties versterken en je helpen om je orgasme uit te stellen.

Veelvoorkomende Fouten bij Edging

Hoewel edging een geweldige techniek is om je orgasme uit te stellen en je seksuele ervaring te verbeteren, zijn er ook veelvoorkomende fouten die mensen maken. Hier zijn enkele veelvoorkomende fouten bij edging en hoe je ze kunt vermijden:

 • Te snel gaan: Het is belangrijk om de stimulatie geleidelijk op te bouwen en de techniek goed te begrijpen voordat je begint. Begin langzaam en bouw het tempo geleidelijk op om te voorkomen dat je te snel gaat en het orgasme niet kunt uitstellen.
 • Niet ontspannen: Het is belangrijk om ontspannen te zijn tijdens het edgen. Focus op je ademhaling en de sensaties in je lichaam en probeer je geest leeg te maken van afleidende gedachten.
 • Te veel druk: Te veel druk op de genitaliën kan pijnlijk zijn en kan het plezier verminderen. Zorg ervoor dat je niet te veel druk uitoefent tijdens het stimuleren.

Hét Probleem van Edging + Oplossingen

Misschien wel de grootste uitdaging van edging is dat het voor sommige mannen moeilijk kan zijn om te stoppen met de seksuele stimulatie zonder een orgasme te bereiken. Mannen zonder ejaculatiecontrole kunnen hierdoor te lang doorgaan en een masturbatieverslaving juist in de hand werken.

Als je merkt dat je moeite hebt om te stoppen met edgen of dat het een negatieve invloed heeft op je leven, zijn er verschillende tips die je kunt gebruiken om te helpen bij het verminderen van de seksuele opwinding en het voorkomen van een orgasme:

 • Stop met de stimulatie: De meest effectieve manier om te stoppen met edgen zonder ejaculatie is om te stoppen met de seksuele stimulatie. Haal je handen af van je genitaliën afhaalt en verleg de concentratie naar andere activiteiten.
 • Focus op iets anders: Door je te concentreren op iets anders dan de seksuele opwinding, kun je de aandacht afleiden en de seksuele opwinding verminderen. Probeer bijvoorbeeld te focussen op je ademhaling, of doe een ontspanningsoefening.
 • Verander van positie: Door van positie te veranderen, kun je de seksuele opwinding verminderen. Probeer bijvoorbeeld op te staan en een korte wandeling te maken, of verplaats jezelf naar een andere kamer.
 • Afkoelen: Door af te koelen, kun je de seksuele opwinding verminderen en de behoefte om te edgen verminderen. Neem bijvoorbeeld een koude douche, of leg een koud washandje op je genitaliën.
 • Stel jezelf een grens: Stel jezelf een grens aan de tijd die je besteedt aan het edgen zonder ejaculatie. Door een timer te gebruiken, kun je voorkomen dat je te lang doorgaat en de seksuele opwinding te hoog oploopt.
Klik hier om verder te lezen »

Hoe Praat Je Met Partner Over Voortijdige Zaadlozing? – 7 Tips

Praten over voortijdige zaadlozing is voor de meesten niet een onderwerp waar de mond vol van is. We begrijpen dat praten over dit gevoelige onderwerp je ongemakkelijk kan laten voelen, maar maak je geen zorgen, we staan achter je. Te snel klaarkomen is gelukkig geen ongewoon en onoplosbaar probleem, ondanks wat je ego je misschien vertelt.

Het treft tot 30% van de mannen op een bepaald moment in hun leven. Dus, als jij een van die mannen bent die het net zo lang volhoudt als een stuk pizza op een feestje, deze blog is er om je te helpen het langer vol te houden in bed en een aangenamer seksleven te kunnen omarmen. We geven je 7 tips over hoe je met je partner over vroegtijdige zaadlozing kunt praten op een manier die informatief en ongedwongen is, zodat jullie je er allebei prettig bij voelen.

Klik hier om verder te lezen »

10 Geheimen om Langer, Harder en Beter te Neuken

Als je een penis hebt, weet je dat hij van tijd tot tijd een beetje chagrijnig is. Als hij zijn hardheid probeert te behouden tijdens seksuele activiteit, wordt hij zacht. En als het toch lukt om een erectie te behouden, ejaculeer je te snel. Het is bij vele mannen wel eens of zelfs vaker voorgekomen. De penis kan een zeer frustrerende bron van genot zijn, maar door beter te leren omgaan met je seksuele energie en je gezondheid, is de kans groot dat je een zeer bevredigend seksleven tegemoet gaat.

En zelfs als je al een vrij bevredigend seksleven hebt, is het normaal om het beter te willen doen – over seks valt immers altijd iets te leren. Misschien ben je onlangs in een sleur geraakt in je liefdesleven, en wil je meer mind-blowing seks en betere seksuele expressie met je partner die eindigt in een tenenkrommend orgasme. Dan is de kans groot dat de zaken in dit artikel je zullen aanspreken. Hier zijn een paar tips voor langere, hardere en betere seks, van essentieel belang voor mannen, maar veel tips zijn ook zeker niet onbelangrijk voor vrouwen!

Klik hier om verder te lezen »