shopify visitor statistics

Je Ejaculatie Uitstellen door Voorspel?

Het blijft een taboe, maar het komt vaker voor dan je misschien denkt: vroegtijdig klaarkomen. Veel mannen hebben last van dit fenomeen en weten niet wat ze eraan kunnen doen om het te veranderen. In een relatie hebben beide partijen te lijden onder dit probleem, waar vaak oplossingen voor zijn waar samen aan gewerkt kan worden.

Vroegtijdige zaadlozing kan verschillende oorzaken hebben op zowel psychologisch als fysiologisch vlak.

Meestal zit het tussen de oren, maar vooral dan kost het een hoop energie om er vanaf te komen, omdat dat betekent dat je jezelf open moet stellen naar de ander. Dit is op seksueel gebied voor veel mannen een moeilijke stap.

Hoe stel je je open naar je partner?

Van nature zijn mannen minder makkelijke praters dan vrouwen, waardoor het voor mannen moeilijker is om zichzelf open te stellen naar de ander. Een probleem als vroegtijdige ejaculatie brengt een hoop schade aan het zelfvertrouwen, maar wordt tegelijkertijd weggestopt in de hoop dat het de volgende keer beter gaat. Het beste is om hier zo snel mogelijk iets aan te durven veranderen. Te snel klaarkomen is niet alleen voor jou een probleem, maar ook voor je partner, al zal je partner er niet snel iets over zeggen, omdat juist diegene je niet onzeker wil laten voelen. Zet daarom zelf de eerste stap en praat openlijk over wat je dwarszit. Je partner voelt zich dan waarschijnlijk vertrouwd omdat je erover durft te spreken en wil je maar al te graag helpen om hier vanaf te komen.  Zo kun je samen op zoek naar een passende oplossing. Wees niet bang dat ze op je afknapt, want ze zal alles doen om je je zelfvertrouwen terug te geven. Daarnaast is vroegtijdig klaarkomen goed te verhelpen. Wat jullie misschien niet weten, is dat je hier samen aan kunt werken.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Hoe kun je er samen aan werken?

Als jullie besluiten om samen aan dit probleem te werken, is open communicatie de eerste en meest belangrijke stap. Hiermee wordt een vertrouwensband gecreëerd waar jullie de hele relatie plezier van zullen hebben. De volgende stap is elkaar langzaam herontdekken op seksueel gebied en dan met name het voorspel. Blijf je ervan bewust dat voorspel een belangrijk onderdeel is van seks en dat het niet alleen om penetratie gaat. Veel vrouwen hechten veel waarde aan een uitgebreid voorspel en voor sommige vrouwen is het zelfs belangrijker dan de daad zelf. Wanneer je het voorspel zo lang mogelijk uitbreidt, duurt uiteindelijk de seks ook langer, ondanks dat er misschien maar kort gepenetreerd wordt. Op deze wijze kun je samen genieten van het totaalplaatje.

Je kunt ejaculatie uitstellen door voorspel voorop te stellen en door je dus te focussen op ‘bijzaken’, zoals bijvoorbeeld orale seks of massages. Deze dingen zijn vaak minder opwindend dan daadwerkelijke penetratie, waardoor het hoogtepunt uitgesteld wordt. Probeer samen het voorspel zo lang mogelijk uit te rekken. Hierdoor wordt je eigen uithoudingsvermogen op de proef gesteld en daarmee getraind. Vergeet niet samen erover te praten. Dit hoeft geen evaluatie te zijn, maar er mag zeker gezegd worden dat er verbetering plaatsvindt. Dit komt het zelfvertrouwen zeker ten goede, waardoor neemt de angst om niet goed te presteren afneemt.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *