Werkt Neprinol Tegen Vroegtijdige Ejaculatie? 2 Alternatieven

Als jij last hebt van vroegtijdige ejaculatie ben je waarschijnlijk op zoek naar een manier om dit op te lossen.

Misschien heb je een keer op één of andere vage website gelezen dat Neprinol kan werken tegen vroegtijdige ejaculatie.

Het is echter niet verstandig om zomaar medicatie te gaan slikken. Daarom willen wij jou eerst goed informeren over de werking van Neprinol tegen vroegtijdige ejaculatie. In deze tekst lees je eerst wat vroegtijdige ejaculatie is. Daarna lees je wat Neprinol is en of het werkt tegen vroegtijdige ejaculatie. Ten slotte krijg je ook nog 2 alternatieven voor Neprinol tegen vroegtijdige ejaculatie.

Wat is vroegtijdige ejaculatie?

Als jij last hebt van vroegtijdige ejaculatie betekent dit dat jij te snel klaarkomt. Het kan erg naar zijn om altijd te snel klaar te komen. Dit kan namelijk je seksleven helemaal verpesten en leiden tot onzekerheid.

Maar wanneer kom je nou te vroeg klaar? Ten eerste: als jij en je partner er last van hebben! Maar over het algemeen spreken we van vroegtijdige ejaculatie als jij de gemiddelde duur van een vrijpartij met geen mogelijkheid haalt. De gemiddelde vrijpartij duurt zo’n drie tot zes minuten, exclusief voorspel. Als jij maar één of twee minuten haalt, heb jij last van vroegtijdige ejaculatie.

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

3 soorten vroegtijdige ejaculatie

Soms werkt medicatie alleen tegen bepaalde vormen van een lichamelijke aandoening. Om uit te zoeken of Neprinol werkt tegen vroegtijdige ejaculatie, moeten we dus eerst begrijpen welke soorten vroegtijdige ejaculatie er bestaan.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Anteportale ejaculatie

Maar liefst 5 procent van de mannen die te snel klaarkomen, haalt de penetratie niet eens. Dit is een heel ernstige vorm van te snel klaarkomen. Dit wordt door artsen direct behandeld als een vorm van premature ejaculatie. Anteportale ejaculatie betekent namelijk dat jij helemaal geen seks kunt hebben, want je komt al tijdens het voorspel klaar. Dit kan funest zijn voor je seksleven.

Primaire premature ejaculatie

Primaire premature ejaculatie houdt in dat je elke keer dat je seks hebt, te snel klaarkomt, of bijna elke keer. We spreken van primaire premature ejaculatie als je dit probleem al hebt sinds je eerste seksuele contact.

Bij ejaculatie binnen één minuut na aanvang van de penetratie wordt het direct behandeld als primaire premature ejaculatie. Duur het iets langer? Dan wordt er eerst verder onderzocht wat het probleem kan zijn.

Secundaire premature ejaculatie

Secundaire premature ejaculatie is minder ernstig dan primaire premature ejaculatie. Secundaire premature ejaculatie houdt in dat je af en toe last hebt van vroegtijdige ejaculatie. Dit is op zich geen probleem en is meestal goed te behandelen.

De oorzaken van te snel klaarkomen

Net als bij andere aandoeningen, wil je vroegtijdige ejaculatie het liefst aanpakken bij de wortel van het probleem. Medicatie die de oorzaak van vroegtijdige ejaculatie aanpakt, is dus het meest effectief.

Daarom is het belangrijk om te weten wat de oorzaken van vroegtijdige ejaculatie zijn als we willen begrijpen of Neprinol werkt. Er zijn twee soorten oorzaken van vroegtijdige ejaculatie: fysieke oorzaken en mentale oorzaken.

Fysieke oorzaken van vroegtijdige ejaculatie

Klaarkomen gebeurt in je genitaliën, en dit is een onderdeel van je lichaam. Als er iets mis is met je lichaam kan dit dus leiden tot vroegtijdige ejaculatie.

Schildklieraandoeningen

Hypertroïde, een te snel werkende schildklier, kan zorgen voor vroegtijdige ejaculatie. Hierdoor werkt je hart sneller dan gebruikelijk en stroomt het bloed sneller door je lichaam. Meer bloed naar je penis betekent een stijvere penis en hierdoor een gevoeligere penis.

Bovendien kun je door een te snel werkende schildklier gestrest raken en slaapproblemen krijgen. Dit zijn allebei ook oorzaken van vroegtijdige ejaculatie.

Te snel klaarkomen door diabetes

Diabetes zorgt ervoor dat je schommelingen ervaart in je bloedsuikerspiegel. Hierdoor kan je hormoonbalans verstoord raken en kunnen er andere dingen misgaan in je lichaam.

Bij een te hoge bloedsuikerspiegel kun je last krijgen van zenuwproblemen. Je kunt bijvoorbeeld overgevoelige zenuwen krijgen. Dit kan leiden tot vroegtijdige ejaculatie. De kans is echter groter dan je zenuwen beschadigd raken, en ook dit leidt dan weer tot erectieproblemen.

Ook kun je door diabetes problemen krijgen met de afgifte van stikstofoxide. Ook dit kan leiden tot vroegtijdige ejaculatie.

Te snel klaarkomen door overgewicht

Overgewicht is één van de grootste boosdoeners voor de fysieke gezondheid. Naast dat je last kunt krijgen van je knieën en een verhoogd risico hebt op hart- en vaatziekten, is de kans op vroegtijdig klaarkomen veel hoger dan als jij een gezond gewicht hebt: wel drie keer zo hoog!

“Maar liefst 51 procent van de gevallen van vroegtijdige ejaculatie wordt veroorzaakt door overgewicht.”

Net als bij diabetes, wat soms hand in hand gaat met overgewicht, leidt overgewicht tot hoge bloedsuikerspiegels. Bovendien heb je vaker een hoge bloeddruk, of een verhoogd triglycerideniveau. Deze verschijnselen zijn allemaal in verband te brengen met te snel klaarkomen.

Infecties van de prostaat

Een prostaatinfectie kan ervoor zorgen dat je te snel klaarkomt. De prostaat is namelijk verantwoordelijk voor de zaadlozing. Ook ernstigere aandoeningen, zoals prostaatkanker, kunnen hier aan bijdragen.

Mentale oorzaken van te snel klaarkomen

Naast dat vroegtijdige ejaculatie kan leiden tot mentale problemen, kunnen ze ook veroorzaakt worden door mentale problemen. Je ziet het al: dit kan een enorme vicieuze cirkel worden. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat Neprinol de mentale oorzaken van vroegtijdige ejaculatie aanpakt, schrijf ik toch even kort op hoe mentale problemen tot vroegtijdige ejaculatie kunnen leiden.

Stress en andere emotionele problemen kunnen leiden tot fysieke problemen. Het brein is namelijk verantwoordelijk voor de emoties, maar ook voor de hormoonbalans. De hormonen zijn cruciaal bij klaarkomen.

De hormonen cortisol, noradrenaline en serotonine raken uit balans als je gestrest bent. Hierdoor ben je meer gespannen. Dit noemen we de fight or flight response. Dit kan leiden tot hardere en gevoeligere erecties.

Bovendien wil het lichaam graag klaarkomen als je stress hebt. Ejaculatie zorgt namelijk voor een dopamine-boost. Je lichaam zorgt daarom voor een gevoeligere eikel, waardoor jij sneller klaarkomt.

Wat is Neprinol?

Neprinol is een supplement gemaakt voor het verlichten van zwellingen, ontstekingen en littekenweefsel. Het supplement is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, en daarom heb je geen doktersrecept nodig voor dit medicijn. Dit maakt het ideaal voor het oplossen van seksuele problemen, omdat je er niet over hoeft te praten.

De ingrediënten van Neprinol zijn:

Serrepeptase

Serrapeptase is een stofje dat ontstaat in de serratia-bacterie uit de darm van de zijderups. Het stofje ruimt levenloos weefsel op, en dit heeft de volgende voordelen:

 • Vermindert ontstekingen
 • Remt KNO-ontstekingen
 • Behandelt cystes in de borstkas

Nattokinase

Nattokinase wordt gemaakt door de toevoeging van Bacillus natto aan het sojaproduct natto. Nattokinase wordt gebruikt voor het verbeteren van de bloedsomloop, bijvoorbeeld bij problemen als:

 • Trombose
 • Hoge bloeddruk
 • Spataders

Lipase

Lipase is een enzym dat vetten bestrijdt. Dit enzym komt in iedereen voor en helpt bij het afbreken van vet. Lipase als supplement kan ook de bloedsomloop verbeteren door vervetting van de aderen tegen te gaan.

Amla

Amla is een kleine vrucht die heel veel vitamine C bevat. Ook zitten er andere stoffen in, zoals flavonoïden en vetzuren. Amla is goed voor het bestrijden van een flink aantal aan aandoeningen, zoals:

 • Kanker
 • Problemen met de bloedvaten
 • Spijsvertering

Papaïne

Papaïne komt uit papaja’s. Dit enzym splitst eiwitten, maar werkt ook heel goed bij het verwijderen van dode huidcellen en het verminderen van littekens.

Bromelaïne

Bromelaïne is een enzym afkomstig uit de ananas. Ook dit enzym werkt ontstekingsremmend.

Rutine

Rutine is een flavanoïde stof die gewonnen wordt uit onder andere kappertjes, citrusvruchten en asperges. Rutine is een antioxidant. Dit houdt in dat deze stof het lichaam helpt bij het bestrijden van vrije radicalen. Hierdoor wordt de aanvoer van zuurstof naar de cellen in je lichaam bevorderd.

Ubiquinone

Ubiquinone staat beter bekend als Q10, een stofje dat je waarschijnlijk in veel reclames voor beautyproducten voorbij hebt zien komen. Q10 is bevorderlijk voor de bloedsomloop.

Protease

Proteasen zijn ook weer enzymen die eiwitten in heel kleine stukjes opknippen. Ook helpt dit enzym bij de bloedstolling.

We zien dus dat de ingrediënten in Neprinol een aantal gezondheidsvoordelen hebben, vooral bij het bestrijden van littekenweefsel en ontstekingen. Daarom is dit middel heel goed tegen de ziekte van Peyronie, een aandoening waarbij je penis kromtrekt door beschadiging aan het zenuwstelsel.

Dit is dan ook waar het middel voor bedoeld is. Maar werkt Neprinol ook tegen vroegtijdige ejaculatie?

Werkt Neprinol tegen vroegtijdige ejaculatie?

Op basis van de ingrediënten is er geen enkele reden om te geloven dat Neprinol werkt tegen vroegtijdige ejaculatie. Door de genezende werking voor littekenweefsel en ontstekingen is het wel een uitstekend supplement voor de ziekte van Peyronie, waar Neprinol oorspronkelijk ook voor bedoeld is.

De positieve werking van Neprinol op de bloedsomloop zou kunnen betekenen dat dit middel goed werkt tegen erectieproblemen, maar hier is ook geen enkel bewijs voor. Bij de ‘betrouwbare’ verkopers van Neprinol staat nergens iets over een genezende werking voor vroegtijdige ejaculatie of erectiestoornissen.

Ook is er geen enkel wetenschappelijk artikel dat bevestigt dat Neprinol werkt tegen vroegtijdige ejaculatie. We kunnen dus concluderen dat Neprinol niet werkt tegen vroegtijdige ejaculatie.

Alternatieven voor Neprinol tegen vroegtijdige ejaculatie

Aangezien Neprinol niet werkt tegen vroegtijdige ejaculatie, wil je natuurlijk weten wat wel werkt. We gaan er natuurlijk van uit dat je deze tekst niet leest uit pure interesse, maar omdat je last hebt van vroegtijdige ejaculatie. Daarom hebben wij voor jou 2 alternatieven voor Neprinol tegen vroegtijdige ejaculatie.

Alternatief nummer 1: zorg voor je dopamine en serotonine

Een tekort aan dopamine en serotonine kan zorgen voor vroegtijdige ejaculatie. Je hersenen zoeken dan namelijk naar een snelle manier om dit geluksgevoel te creëren. Een makkelijke manier om serotonine en dopamine aan te maken, is door klaar te komen. Daarom zorgt je lichaam dat jij sneller klaarkomt.

“Seks en drugs worden vaak met elkaar vergeleken door het geluksgevoel dat erbij vrijkomt. Dit komt door de boost van dopamine en serotonine.”

Het is dus erg belangrijk dat jouw serotonine- en dopaminelevels op peil zijn. Een goede bron van serotonine is de zon. Natuurlijk licht geeft je namelijk een serotonine-boost. Zelfs als het bewolkt is, werkt dit. Probeer dus minimaal een halfuur tot een uur per dag in het daglicht naar buiten te gaan.

Een andere bron van serotonine is tryptofaan. Tryptofaan is namelijk een bouwsteen voor de aanmaak van serotonine. Heb je te weinig tryptofaan? Dan maak je ook minder serotonine aan en heb je sneller last van vroegtijdige ejaculatie.

Je kunt overwegen tryptofaansupplementen te gaan slikken, maar je kunt het ook uit je voeding halen! Een paar voedingsmiddelen die rijk zijn aan tryptofaan zijn:

 • Chocolade
 • Haver
 • Bananen
 • Spinazie
 • Pinda’s
 • Bruine rijst
 • Gedroogde dadels en pruimen
 • Amandelen
 • Linzen
 • Kalkoen
 • Eieren’
 • Zuivel
 • Vis
 • Tropische vruchten zoals kiwi en avocado

Dit is dus een enorme lijst aan dingen die jij kunt eten om je vroegtijdige ejaculatie te verbeteren! Probeer in ieder geval tussen de 250 en 425 milligram tryptofaan per dag te eten.

Alternatief nummer 2: SSRI’s

SSRI’s, ook wel antidepressiva, kunnen ook helpen tegen vroegtijdige ejaculatie. Deze medicatie zul je ook krijgen van de huisarts als die van mening is dat medicatie voor jou de beste optie is. Deze medicatie heeft ook invloed op de serotonineniveaus in je lichaam en is daarmee voor veel mannen ontzettend effectief in de bestrijding van vroegtijdige ejaculatie.

Je neemt de SSRI’s eerst 2 maanden lang dagelijks. Na deze twee maanden bouw je in overleg met de huisarts af of neem je het medicijn een paar uur voor de seks.

Aan SSRI’s tegen vroegtijdige ejaculatie kleven helaas ook heel veel nadelen, hoe effectief ze ook zijn. Wil je meer weten over de nadelen van medicatie tegen te vroeg klaarkomen? Lees dan onze tekst over dit onderwerp!

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

 • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
 • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *