4 Beste Seksstandjes voor een Langdurige Vrijpartij

Seksuele openheid is een aantal jaar geleden in een rollercoaster beland en vanaf dat moment is het karretje met sneltreinvaart gaan rijden, totdat de taboesfeer rondom seks helemaal verdwenen was. Seks anno 2016 is hot. Er wordt openlijk over gepraat op tv, in de trein, met familie en met studiegenoten. Er wordt gepronkt over seksuele prestaties, details over afgelopen nacht worden uitgebreid besproken met vrienden en er zijn duizenden boeken te vinden over seks.

Dat de taboesfeer rondom seks als natte sneeuw bij vijf graden Celsius is verdwenen komt het openlijk debat over seks zeker ten goede. Er is betere voorlichting voor de jeugd, er komt meer kennis over seks en jij en je partner vinden het logisch om de geslachtsgemeenschap uitgebreid te bespreken en te analyseren. Toch kleven er ook nadelen aan deze transparantie. De prestatiedrang- en druk neemt toe, vooral onder de mannen.

Andere tijden: seks als genot voor de man

Vroeger hoefden mannen zich enkel te bekommeren om de seks zelf. De seks was gefocust op het genot van de man en de vrouw diende bijna als figurant. Tegenwoordig ligt dit gelukkig anders. Het genot van de man staat centraal, net als het genot van de vrouw. Seks is weer gelijkwaardig geworden en dat is een goede zaak, maar wel een zaak met gevolgen.

Vrouwen gaan namelijk ook genieten van seks en het is aan de man om dat genot te brengen. Ze moeten zelfverzekerd zijn, een groot arsenaal aan opwindende standjes kennen en kunnen uitvoeren, seks lang kunnen volhouden en precies weten hoe ze hun partner seksueel moeten stimuleren en bevredigen. Er komt meer kijken bij seks en voor sommige mannen gaat het allemaal niet vanzelf. De vrouw is zelfbewust, weet wat ze wil en verwacht dat de man haar van alle gemakken voorziet. Veel mannen zijn echter onzeker en hebben eigenlijk helemaal geen idee hoe ze dit het beste moeten aanpakken.

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

Seks als graadmeter voor het zelfvertrouwen

Seks weerspiegelt voor veel mannen hun zelfvertrouwen. Ben je goed tussen de lakens? Dan voel je jezelf comfortabel en zelfverzekerd. Ben je echter wat onhandig en heb je er moeite mee om vrouwen te bevredigen? Dan zakt de moed je vaak in de schoenen. Je vermijdt gesprekken met vrienden over seks, je kunt niet meepraten over alle orgasmes die je bij je vriendin of sekspartners teweeg zou moeten brengen en je voelt je zelfvertrouwen slinken. Het kan zelfs zo ver gaan dat je geslachtsgemeenschap liever vermijdt door de angst die is ontstaan. Te snel klaarkomen kan schadelijk zijn voor je:

 • Zelfvertrouwen
 • Zelfbeeld
 • Eigenwaarde
 • Relatie
 • Libido

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Gewild: langere vrijpartijen

De vraag naar langere vrijpartijen wordt steeds groter. Een langere vrijpartij biedt meer mogelijkheden voor de vrouw om te genieten. Voor de man draait het om het moment van klaarkomen, maar voor de vrouw draait het niet alleen om het orgasme. Een vrouw heeft daarnaast langer de tijd nodig om te kunnen genieten van de seks terwijl een man vaak binnen enkele minuten kan klaarkomen. Het verwachtingspatroon van de vrouw op het gebied van seks is omhoog geschoten en de man dient zich aan te passen aan deze veeleisende doch rechtvaardige behoeftes. Wat verwachten vrouwen anno 2016 van de man?

 • Uitgebreid voorspel
 • Massage, streling of tedere aanraking tijdens de seks
 • De expertise en vaardigheden om haar een orgasme te bezorgen
 • Een arsenaal aan verschillende standjes die haar genot kunnen brengen
 • Langdurige vrijpartijen

Vroegtijdig klaarkomen

Helaas hebben een flink aantal mannen last van vroegtijdige ejaculaties. In de pubertijd zien we dit verschijnsel vaak optreden, omdat je dan nog weinig ervaring hebt met seks. Maar ook bij mannen die wat ouder zijn komt dit verschijnsel regelmatig voor. De oorzaak? Geen controle over de ejaculatie. Hierdoor kom je vaak al binnen een of twee minuten na penetratie klaar.

Er is niet één duidelijke reden te noemen voor het feit dat sommige mannen vroegtijdig klaarkomen. Vaak is het een wisselwerking van verschillende factoren. Seks hebben wordt vaak als spannend ervaren. Spanning en stress kunnen ervoor zorgen dat je de controle over het krijgen van een orgasme verliest, omdat je niet gefocust bent op de seks maar op alles eromheen. Je denkt er totaal niet aan om je orgasme uit te stellen en komt te snel klaar. Daarnaast beland je in een soort van vicieuze cirkel door eerdere negatieve ervaringen met te snel klaarkomen.seksstandje De angst om het niet goed te doen zorgt ervoor dat je meer opgewonden raakt en hierdoor te snel klaarkomt.

Stel je orgasme uit met verschillende seksstandjes

Er zijn nog tal van andere redenen waardoor mannen te vroeg klaar kunnen komen. De ene man is gewoon wat gevoeliger dan de andere man of kan zich bijvoorbeeld minder goed beheersen. Wat de oorzaak ook is, het maakt het er niet minder vervelend door! Gelukkig zijn er vandaag de dag, mede door de transparante omgeving waarin seks momenteel verkeert, een hoop oplossingen te bedenken voor vroegtijdig klaarkomen.

Iedereen is uiteraard bekend met het feit dat er verschillende standjes zijn waarin seks uitgevoerd kan worden. Het ene standje is het andere standje niet en dat biedt voordelen voor onze vroegtijdig klaarkomende medemens! Hieronder vind je een overzicht van standjes, waarbij er standjes zijn die een orgasme uitstellen en standjes die een orgasme juist versnellen. Wil je langdurig kunnen vrijen? Dan doe je er goed aan om standjes te beoefenen die je orgasme uitstellen. Succes!

Standje Ranking Genot Snel klaarkomen?
Standje 69 1 10 Zeer snel
Missionaris 2 9 Matig
Op z’n Grieks 3 9 Zeer snel
Op z’n Russich 4 8 Snel
Doggy Style 5 8 Zeer snel
Terreinverkenning 6 8 Zeer snel
Amazone 7 8 Traag
Weense Oester 8 7,5 Snel
Boor standje 9 7,5 Zeer snel
Het lepeltje 10 7,5 Traag

Tabel 2: informatietabel over seksstandjes

Standjes die je beter kunt vermijden

Deze standjes laten je sneller klaarkomen als een puber die voor het eerst in aanraking komt met het vrouwelijke geslachtsorgaan. Wees verstandig en vermijd deze standjes als je langdurig wilt vrijen. Als je van nature al snel klaarkomt, zijn deze standjes helemaal een killer. Onthoud: seks is geen sprint, maar een marathon. Je wilt geen Usain Bolt zijn, maar een oude veteraan die op zijn gemak de hele marathon uitloopt.

 1. Doggy Style

Dit standje is waarschijnlijk bij de meesten wel bekend. Voor veel mannen is dit het favoriete standje, maar ook onder de vrouwen is dit een veel gekozen standje. Doggy Style is voor veel mannen een fantasie die in vervulling gaat en na het beoefenen van dit standje kan hij zeker op een aantal welverdiende high-fives rekenen van zijn vrienden. Op z’n hondjes betekent een hele diepe penetratie. Dit zorgt voor genot voor zowel de man als voor de vrouw. Dit genot, in combinatie met de fantasie die in vervulling gaat, zorgt bij veel mannen voor een razendsnel orgasme. Denk goed na of dit een goed idee is als je langdurige seks wilt beoefenen.

 1. Boor standje

Bij het boor standje ligt de vrouw op haar rug. De man penetreert haar, half zittend en steunend op zijn knieën, terwijl hij de benen van de vrouw omhoog houdt. De vrouw kan haar onderbenen op de schouders van de jongen laten rusten of zijn dijen vastpakken voor extra steun. Doordat de vrouw haar benen naar boven houdt, vernauwt de vagina. Hierdoor wordt de G-spot gestimuleerd en kan de clitoris gemakkelijk gestimuleerd worden met de hand. Het standje gaat heel erg diep, wat er voor zorgt dat je als man erg opgewonden raakt. Hier ligt meteen het voordeel en het nadeel van dit standje. Het is mega opwindend, maar de kans is zeer aanwezig dat je erg snel klaarkomt. Je ziet precies wat er gebeurt en het is bijna onmogelijk om je orgasme uit te stellen.turtlesex

 1. Terreinverkenning en schildpad standje

Deze twee standjes lijken erg op elkaar. De vrouw ligt op haar buik, terwijl de man boven haar hangt en haar penetreert. Bij het terreinverkenning standje liggen de benen van de man tussen de benen van de vrouw en bij het schildpad standje gebeurt dit andersom. Deze standjes geven de man een maximale stimulatie van de eikel. Daarnaast vinden veel mannen het fijn omdat hun ballen tegen de billen van de partner ketsen als je stoot. Dit zorgt er wederom voor dat mannen binnen no-time klaarkomen. Geen aanrader dus als je de seksduur wilt verlengen!

Standjes die de vrijpartij verlengen

Waar het allemaal om draait zijn natuurlijk standjes die de seks kunnen verlengen. Er zijn een aantal zeer aangename standjes die ervoor zorgen dat je het een stuk langer vol kunt houden in de slaapkamer. Deze standjes zorgen voor genot bij zowel de man als vrouw, maar stimuleren de eikel net even wat minder goed als bijvoorbeeld bij Doggy Style. Lees hieronder welke standjes je kunnen helpen bij het uitstellen van je orgasme!

 1. De Amazone

De Amazone is voor veel vrouwen het favoriete standje. Bij de amazone ligt de man op zijn rug, terwijl de vrouw bovenop hem zit of ligt. Doordat je vrouw het tempo bepaalt, zal je niet in een soort roes terechtkomen waaraan je alleen aan klaarkomen denkt. Het genot van de vrouw staat bij dit standje centraal, alhoewel dat niet wilt zeggen dat jij geen genot ervaart. Veel mannen vinden dit standje opwindend omdat de vrouw hier de touwtjes in handen heeft.

 1. De Missionaris

De Missionaris, wereldwijd het meest bekende seksstandje. Lekker standaard, maar al eeuwenlang de absolute nummer 1 onder de standjes. De man heeft hier de controle over de seks. Hij bepaalt het tempo en de bewegingen. Dit standje is ideaal om je orgasmes uit te stellen. Je kunt veel afwisselen met pauzes en je kunt je ritme vertragen. Je hebt de mogelijkheid om tussendoor te knuffelen, haar in haar hals te kussen of om zelfs van standje te wisselen.

 1. Het lepeltje

Een goede tactiek om een orgasme uit te stellen en te vertragen is door het beoefenen van rustige seks. Kalme stoten, een laag tempo en veel intimiteit werken erg orgasme vertragend, maar zijn niet weggelegd voor ieder standje. Bij het lepeltje liggen jullie op jullie zij naast elkaar, zoals lepeltjes. De man kleeft tegen de rug van de vrouw en penetreert haar. Het is een rustig standje waardoor je als man niet een al te hoog tempo kunt aanhouden. Dit zorgt er automatisch voor dat je minder snel klaarkomt.

 1. Lapdance standje

Bij het lapdance standje houdt de vrouw haar voeten op de grond zodat ze op en neer kan wippen of draaiende beweningen kan maken. De man kan het beste op de rand van een bed of stoel zonder zijleuningen gaan zitten. Dit standje is uitermate geschikt voor lange, knusse vrijpartijen waarbij je elkaar kunt aankijken. De lapdance is een echte aanrader als de man weinig controle heeft over zijn orgasme en te snel klaarkomt. De vrouw neemt namelijk de actieve rol in en bepaalt het tempo. Dit is voor de vrouw erg fijn omdat zo haar clitoris erg gestimuleerd wordt.

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

 • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
 • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *