shopify visitor statistics

De 4 Oorzaken van Vroegtijdig Klaarkomen

Hij

Je hebt een geweldige date gehad. Misschien je eerste, misschien je tweede of misschien je derde. Of je nu lang gekletst hebt in een intiem café of heel de avond in de kroeg hebt staan flirten, dansen en zoenen: het meisje was niet zomaar leuk.

Nee, vanavond neem je haar mee naar huis! Het onbeschrijflijke gevoel, waarin je nog leeft in de illusie dat de avond niet meer stuk kan. Wat zou er gaan gebeuren? Zo’n avond is wat dat betreft een ongeschreven blad. Tot het wel erg gezellig wordt met je date.

De dingen worden na een beleefd praatje al snel intens en plotseling lig je met elkaar in bed, maar helaas niet voor lang. Het ging per ongeluk net iets te snel..

Zij

Misschien start je avond bewust gepland met hem, of misschien heb je hem pas net in je favoriete café leren kennen en voelt het gewoon goed. Hoe dan ook, vanavond heeft de jongen geluk; jij gaat mee naar huis! Wat een avond zou het gaan worden?

Eén ding is zeker: jullie gaan veel lol beleven. Eenmaal thuis aangekomen kunnen jullie jezelf niet meer in bedwang houden. De aantrekkingskracht is gigantisch en het vuur laait op aan alle kanten. Gepland of niet: het is zover, gebeurt en het is afgelopen. Ook al had je misschien geen verwachtingen, in je hoofd duurde het wel wat langer..

De nachtmerrie

Veel mensen vergeten dat te snel klaarkomen niet alleen een probleem is voor hem, maar ook voor haar. Bovenstaande scenario’s zijn namelijk voor zowel de jongen als voor het meisje niet zeer wenselijk. Een jongen, of man, wil de dame in kwestie hoogstwaarschijnlijk begeren en haar ook plezieren.

Wanneer hij te snel klaarkomt, wordt dit haast onmogelijk. Zij wil niet vergeten worden, maar indien een vroegtijdige ejaculatie toch plaatsvindt, wordt dit wel plausibel. In dit artikel vertellen we je meer over te snel klaarkomen. Wat is het, hoe komt het en wat kun je er tegen doen? Je komt erachter als je verder leest.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Vroegtijdig klaarkomen

Wanneer een jongen en een meisje seksuele gemeenschap hebben, dan eindigt het gewoonlijk in een hoogtepunt. De man krijgt een zaadlozing; dit wordt ook wel klaarkomen of ejaculeren genoemd. Ook het meisje kan tot een hoogtepunt worden gebracht door seks, maar dit duurt in de meeste gevallen langer dan bij de jongen. Hier ontstaat dan ook het grootste probleem als het gaat over te snel klaarkomen. Als de jongen te snel klaarkomt, dan krijgt het meisje geen kans meer.

Zo wordt gemeenschap een eenzijdige bezigheid; dit heeft geen positieve invloed op je seksleven. Helaas is te snel klaarkomen niet iets dat slechts één keer zal gebeuren. Natuurlijk kan de tijd dat je geen zaadlozing of seks hebt gehad hier invloed op hebben, maar over het algemeen is te snel klaarkomen een terugkomend probleem. Hoe kan dit?

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Oorzaak 1: gewenning

De mannelijke aard is nu eenmaal een seksuele. Er is dan ook niets raars aan dat zij al vroeg beginnen met het leren kennen van hun lichaam middels masturbatie. Al lang voor zij daadwerkelijk seksueel actief zijn, weten zij wat het krijgen van een orgasme is.

In de tijd van masturbatie, leert een jongen snel zijn orgasme op te wekken. Het lichaam werkt zo snel mogelijk naar het hoogtepunt toe. Als het dan eindelijk tijd is voor “echte” seks, is dit opeens wel heel erg snel. Plotsklaps is daar iemand waar je rekening mee dient te houden.

Oorzaak 2: prestatiedruk

Als ze daar dan eindelijk is, moet er vuurwerk zijn. Een zware druk om te presteren komt op deze manier bij de man te liggen. Vaak wordt dan nog uit alle macht geprobeerd lang door te gaan zonder klaar te komen, wat de seks niet erg prettig maakt. Dit werkt dus averechts.

Tijdens seks moet je kunnen ontspannen, maar de druk zorgt voor een hogere spierspanning dan normaal. Grote kans dat het dus nóg sneller dan snel gebeurt en zo ben je weer terug bij af.

Oorzaken 3 en 4:

Verwaarlozing kan ten grondslag liggen aan vroegtijdig klaarkomen. Zo kan seks bijna onmogelijk worden, waarna binnen enkele seconden na aanvang van simulatie het hoogtepunt reeds plaatsvindt. Daarnaast kan te snel klaarkomen ook nog te wijten zijn aan een chemische disbalans in de hersenen.

Een man kan nauwelijks nog in staat zijn controle uit te oefenen over zijn orgasme. Oorzaken 1 en 2 komen vaker voor dan oorzaken 3 en 4.

Je orgasme onder controle

Goed nieuws voor de mannen onder ons die te snel klaarkomen. De oplossing is niet heel eenvoudig, kost wat tijd en moeite, maar toch is er een weg. Leer je lichaam kennen en de signalen die het afgeeft. Vervolgens kun je aan de slag met spieroefeningen. De spier die een hoofdrol speelt bij klaarkomen is de bekkenbodemspier.

Dit is tevens de spier waarmee je urine afknijpt: handig om te weten voor de oefeningen! Span hem meerdere dagen per dag aan, waarna je hem weer ontspant. Door deze training wordt de bekkenbodemspier minder gevoelig. Dit zul je merken tijdens de seks. Je krijgt al snel meer controle over het klaarkomen!

Lijkt dit niet het probleem? Je kunt ook werken aan de hand van mentale bewustwording. Concentreer je op de positieve aspecten van seks, in plaats van jezelf gek te maken over de dingen die mis kunnen gaan. Weten wat je wilt in plaats van weten wat je niet wilt, kan al een ongelooflijk effect hebben.

Helpt dit geen van beiden? Er zijn verschillende middeltjes op de markt die je helpen met het voorkomen van te snel klaarkomen. Denk aan verschillende soorten zalfjes of zelfs pillen. Toch raden wij je dit af! Het is altijd beter om het probleem bij de oorzaak aan te pakken en niet slechts de symptomen te bestrijden. Dit probleem aanpakken op een natuurlijke manier zoals wij hier bieden, is vaak effectiever maar ook gezonder.

Ga aan de slag met jezelf en voor je het weet, hebben jullie sámen de langste nacht(en) van jullie leven!

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *