shopify visitor statistics

Vroegtijdige Ejaculatie Voorkomen: Krijg Controle over Je Orgasme

Als man kan het voorkomen dat je tijdens de seks al gauw overvallen wordt door een orgasme. Je wilt je eigen orgasme uitstellen zodat je je sekspartner eerst naar een hoogtepunt brengt. Je wilt natuurlijk graag langer doorgaan en langer van seks genieten.

Wanneer dit niet lukt is dat erg frustrerend. Hier wil je wat aan doen, maar waar moet je beginnen? Het is goed om te weten dat een vroegtijdige ejaculatie zelden een medische aandoening is.

Veel mannen hebben hier last van, je bent dus absoluut niet de enige. Goed nieuws dus! Maar wat kun je nou zelf doen om langer van seks te genieten en een vroegtijdige ejaculatie te voorkomen? Lees snel verder om tips en trucs te ontdekken.

Oorzaken

Vroegtijdige ejaculatie is één van de meest voorkomende klachten bij mannen.  Een combinatie van verschillende factoren kan leiden tot een vroegtijdige zaadlozing. Meestal komt het voor bij mannen die nog weinig ervaring hebben met seks of wanneer seksueel contact lang geleden is. Echter verschilt het vaak per man wat de specifieke oorzaak kan zijn voor een vroegtijdige ejaculatie. Voor de meeste oorzaken is gelukkig een oplossing te vinden.

Wist je dat faalangst ook een rol kan spelen bij het vroegtijdig ejaculeren? Wanneer je erg gespannen bent en het idee hebt dat je moet presteren wordt de kans op een vroegtijdige zaadlozing groter. Dit is niets om je voor te schamen, het is juist belangrijk dat je hierover praat met je partner. Door er alleen al over te praten kun je ervoor zorgen dat de spanning en onzekerheid afneemt. Daarnaast is vroeg klaarkomen waarschijnlijk iets wat je jezelf hebt aangeleerd. Tijdens het masturberen werk je vaak zo snel mogelijk naar een hoogtepunt toe. Hierdoor raakt je brein gewend aan die routine en ben je ingesteld op snel klaarkomen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Langer genieten van seks

Weinig mannen die last hebben van vroegtijdige ejaculatie zoeken hulp. Dit komt omdat er nog steeds een taboe op berust, onterecht weliswaar maar het zorgt daardoor vaak voor schaamte en onzekerheid bij veel mannen. Het is een onderwerp waar weinig over gepraat wordt. Dat je het misschien liever niet met je vrienden bespreekt is begrijpelijk. Wel is het belangrijk om problemen op seksueel gebied te uiten naar je partner. Samen hier openlijk over praten en samen naar een oplossing zoeken, is dan vaak al een hele geruststelling. Denk je dat jij last hebt van een hopeloos probleem? Dat is ook niet het geval.

Nog niet zo lang geleden waren er ook maar weinig succesvolle behandelingen of manieren om vroegtijdig klaarkomen aan te pakken. Tegenwoordig is een vroegtijdige zaadlozing wel te verhelpen of in ieder geval een flink stuk te verminderen. Er zijn verschillende medicatie op verkrijgbaar die  werkzaam kunnen zijn tegen vroegtijdige ejaculatie. Maar waarom zou je kiezen voor medicatie wanneer je zelf jouw ejaculatie uit kunt stellen? Door middel van verschillende tips en technieken is het mogelijk om je zaadlozing uit te stellen. Je wil langer van seks genieten. Verschillende methodes en technieken helpen jou om een vroegtijdige zaadlozing te voorkomen zodat je langer en intenser kan genieten.  

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Hoe stel ik mijn ejaculatie uit?

Ten eerste is het raadzaam om je eigen verwachtingen bij te stellen. Hoe lang vindt jij dat je het vol moet houden? Zijn jouw verwachtingen realistisch en komen die verwachtingen overeen met die van je sekspartner? Dit soort zaken spelen ook een rol, want wat is normaal? Denk hierover na en praat erover met je partner of anderen. Daarnaast is het belangrijk dat je je lichaam beter leert kennen en bewust wordt van je lichamelijke signalen. Het is een kwestie van oefenen om te zorgen dat je minder snel klaarkomt. Dit doe je door het orgasme uit te stellen. Het kost niet veel moeite en wanneer je vaker oefent, zul je uiteindelijk merken dat je meer controle krijgt over jouw ejaculatie.

Door de controle weer in eigen handen te nemen, ben je in staat om zelf te bepalen hoe vroeg of laat je wil klaarkomen. Ook kan het helpen om het voorspel te verlengen. Seks draait niet alleen om de penetratie, sommige vrouwen vinden zelfs het voorspel belangrijker dan de seks zelf. Op deze manier kan je samen langer genieten, en maakt het minder uit als de daadwerkelijke gemeenschap wat korter duurt.  Het dragen van een condoom kan ook zorgen dat je minder snel klaarkomt en tussendoor korte pauzes nemen kan ook een positieve invloed hebben. Wanneer je deze methodes samen uitprobeert, zal dat zeker zorgen voor een verrijking van je huidige seksleven!

Ontspan jezelf

Je bekkenbodem speelt een rol bij de seksuele opwinding en een orgasme. Het aanspannen van de bekkenbodem zorgt voor een toenemende seksuele opwinding. Maar wanneer je bekkenbodemspieren te aangespannen zijn, door bijvoorbeeld spanning, kan dit bij mannen tot overprikkeling van deze spieren leiden. Dit zorgt voor controle verlies met vroegtijdig klaarkomen als gevolg. Hoe meer spierspanning, hoe sneller dat jou in dit geval tot een hoogtepunt zal brengen. Het is daarom goed om deze spanning te herkennen en bewust te gaan ontspannen.

Je kunt zelf online verschillende oefeningen vinden die jou helpen bij het ontspannen van je bekkenbodem. Een andere manier van ontspannen is om tijdens de seks ergens anders aan te denken. Als je heel snel opgewonden raakt en merkt dat je de te snel naar een hoogtepunt toewerkt, probeer jezelf dan even af te leiden. Dit kan helpen om je orgasme uit te stellen en de tijdsduur van het vrijen te verlengen. Ook kun je de druk voor de seks verminderen. Je kunt dan kiezen om al een keer klaar te komen voordat je gemeenschap hebt. Een tweede zaadlozing laat dan langer op zich wachten waardoor je het langer volhoudt.

Heb plezier

Het allerbelangrijkste blijft dat je plezier moet beleven aan seks. Probeer de focus van buitenstaande factoren te verleggen, en focus je op je sekspartner. Speel met haar haren, streel haar huid en ontdek waar zij van geniet. Door meer op te gaan in het moment, vergeet je al gauw de zorgen die je hebt over het vroegtijdig klaarkomen. De liefde bedrijven is iets moois en moet geen stressfactor worden.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *