shopify visitor statistics

3 Beste Manieren om Vroegtijdige Ejaculatie / Zaadlozing te Voorkomen

Veel mannen leggen zich neer bij het feit dat ze last hebben van vroegtijdige ejaculatie. Ze denken dat ze ermee moeten leren leven, maar het tegendeel is waar. Er is een oplossing voor het probleem!

Je hoeft niet gelijk een afspraak te maken met de dokter, want er zijn behandelingsmethodes die zonder medicatie vroegtijdige ejaculatie kunnen voorkomen.

Je moet eerst nagaan wat de oorzaak van het probleem is, pas wanneer je dat ontdekt hebt kun je er iets tegen doen. In dit artikel gaan wij een aantal oorzaken bespreken en wij gaan jou 3 manieren leren om vroegtijdige ejaculatie voorgoed uit te bannen.

Het klaarkomen uitstellen zal jou en je partner een gelukkiger seksleven geven.

Vroegtijdige ejaculatie – Is dat een probleem?

Bij het vrijen gaat het om het bereiken van een orgasme. De weg daar naar toe moet zo mooi mogelijk zijn. Binnen een paar minuten klaarkomen kan heerlijk zijn, maar dat geldt vooral voor masturbatie.

Bij het vrijen met een partner moet het je doel zijn om het zo lekker mogelijk te maken voor beide partners.

Een tevreden vrouw brengt ook voor de man extra genot in bed. Een vroegtijdige ejaculatie is een killer voor je seksleven, en uiteindelijk je relatie.

De meeste mensen praten te weinig over seks. Bespreek een keer met je vrouw/vriendin in hoeverre ze tevreden is met jullie seksleven. Als jij zelf al denkt dat je te snel klaarkomt, zal zij het waarschijnlijk ook noemen als probleem.

Jullie kunnen hier alleen iets tegen doen door het eerst inhoudelijk te bespreken. Vind je het gênant om het te bespreken? Doe het toch, want de gevolgen kunnen groot zijn voor jullie relatie als jullie er niet over praten.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Wat is de oorzaak van vroegtijdige ejaculatie?

De oorzaken zijn onder te verdelen in psychische en lichamelijke oorzaken. In vrijwel alle gevallen heeft een vroegtijdige ejaculatie een psychische oorzaak. Ook bij mannen die lichamelijke klachten hebben waardoor het hoofdzakelijk wordt veroorzaakt, spelen psychische oorzaken ook een rol.

In mijn boek Complete Ejaculatie Controle bespreek ik de oorzaken gedetailleerd. In dit artikel zal ik een aantal geestelijke en lichamelijke oorzaken bespreken.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Psychische oorzaak #1: Vroegtijdige ejaculatie door angst

Angst en onzekerheid zijn spelbrekers in bed. De vrouw verwacht namelijk een zelfverzekerde en doortastende man in bed. Als man moet je de leiding nemen en de vrouw veroveren.

Angst is ook slecht voor de duur van het penetreren. Door angst verstijft je lichaam. Gespannen spieren roepen eerder een ejaculatie op. Door bijvoorbeeld de angst om snel klaar te komen, ga je inderdaad snel klaarkomen.

Mannen met weinig sekservaring zullen ook eerder een hoogtepunt bereiken. Door meer ervaring kan de angst/onzekerheid weg gaan, maar het kan ook iedere keer weer de kop opsteken.

Psychische oorzaak #2: Veroorzaakt door relatieproblemen

Partners met relatieproblemen hebben weinig of zelfs geen seks meer. Dit is ook logisch want in dat geval neem je juist meer afstand van je relatie. Als het toch tot seks komt, zullen de spatten er niet van afspringen.

Je hebt geen behoefte om je partner optimaal te bevredigen, dus wordt het doel om zo snel mogelijk klaar te komen. Partners met problemen binnen de relatie zullen vaak uitsluitend nog vluggertjes hebben, ook als het niet de bedoeling is.

Vroegtijdige ejaculatie kun je ook in dit geval voorkomen, maar daar zal minder behoefte aan zijn.

Psychische oorzaak #3: Het hebben van erectiestoornissen

Dit lijkt meer op een lichamelijk probleem, maar het is toch echt psychisch.

Voor een erectiestoornis geldt ook dat het een lichamelijk of een geestelijk probleem kan zijn. Vroegtijdige ejaculatie kan ontstaan doordat je bang bent dat je de erectie gaat verliezen. Dit veroorzaakt stress in je lichaam.

Om optimaal te kunnen presteren in bed moet je lichaam volledig tot rust kunnen komen. Je moet vertrouwen in je eigen lichaam hebben.

erectie stoornis

Lichamelijke oorzaak #1: Ernstige ziektes en aandoeningen

Vroegtijdig klaarkomen kan ook veroorzaakt worden door ziektes, aandoeningen en medicatie. Mannen met MS, diabetes, Parkinson en hart- en vaatziekten hebben een grotere kans om er last van te krijgen. Dit kan nog verder versterkt worden door de medicatie.

Bij veel psychische oorzaken is het probleem in bepaalde gevallen te voorkomen. Bij deze lichamelijke problemen kun je de oorzaak niet wegnemen, maar je kunt het probleem wel verkleinen. De noodzakelijke medicatie niet slikken is namelijk ook geen optie.

Verderop in het artikel tref je oplossingen aan waar je verder mee kunt.

Lichamelijke oorzaak #2: Prostaatziekte

Prostaatziektes, zoals prostatitis, geven een veel grotere kans op vroegtijdige ejaculaties. Hetzelfde kun je zeggen over mannen met het chronisch bekkenpijnsyndroom. Bij een prostaatziekte moet je contact opnemen met de huisarts. Het probleem is vaak dat je niet weet of je een dergelijke ziekte hebt.

Mannen met een vroegtijdige zaadlozing hoeven niet gelijk bang te zijn voor een prostaatziekte. Waarschijnlijk hebben de ongemakken een geestelijke oorzaak. Ga niet gelijk naar de dokter, maar probeer het probleem eerst op te lossen met onze tips.

In het geval je meerdere klachten hebt, kun je overwegen om toch een afspraak in te plannen met de huisarts.

prostaat - liefdescollege 6

Lichamelijke oorzaak #3: Ongetrainde bekkenbodem spier

Om incontinentie tegen te gaan kun je de bekkenbodem spier trainen. Deze spier kun je als man ook trainen om een vroegtijdige ejaculatie tegen te gaan. Mannen die deze spier goed onder controle hebben, bepalen zelf wanneer ze klaarkomen.

Vind je het nog te vroeg om klaar te komen? Ontspan je bekkenbodem spier en je kunt weer meerdere minuten vooruit. Het trainen gaat door middel van aanspannen en ontspannen. Het is redelijk eenvoudig, maar je moet je wel aan een bepaald trainingsschema houden.

Het is te veelomvattend om het trainingsschema in een artikel te bespreken. Ik verwijs je graag naar mijn book voor nadere informatie.

vroegtijdige-ejaculatie

Hoe vroegtijdige ejaculatie op te lossen? – De beste manieren

Hoewel niet alle problemen op te lossen zijn, kun je het probleem van een vroegtijdige ejaculatie verzachten door middel van trainingen. Met onderstaande effectieve manieren kun jij de duur van de penetratie met enkele minuten verlengen.

Door de juiste oefeningen kun je zelfs 30 minuten lang vrijen zonder klaar te komen. Het zal wel een investering in tijd en veel aandacht vergen maar de mogelijkheden zijn er.

Manier #1: Overwin de stress

Ontspanningsoefeningen zijn de sleutel voor succes. Stress kan zeer diverse oorzaken hebben. Hoe weet je dat je stress in je lijf hebt? Indien je de volgende eigenschappen herkent, kun je er vanuit gaan dat jij lijdt aan stress.

Mogelijk is dit niet de hoofdreden voor jouw probleem, maar door je lichaam te ontstressen zul je wel minder snel klaarkomen. Stress heeft namelijk altijd een negatieve invloed op je prestaties in bed.

Eigenschappen van stress:

 • Slaapproblemen
 • Negatieve gedachten
 • Paniekerig
 • Snel geïrriteerd
 • Lage prestaties

Herken je deze eigenschappen?

Jij kunt het vroegtijdig klaarkomen verhelpen met de juiste ontspanningsoefeningen. Er zijn diverse manieren waarop je jezelf volledig tot rust kunt brengen. De door mij in mijn boek beschreven manieren lijken enigszins op mediteren, maar deze oefeningen hebben sneller het beoogde resultaat.

Een half uurtje voor het vrijen kun je de oefeningen doen. Zonder stress in je lichaam kun je daarna met je partner het bed in duiken.

Manier #2: Hoe snel kun je achter elkaar klaarkomen?

Bij de 2e manier loop je het risico dat je helemaal niet meer gaat presteren in bed. Wij adviseren jou om deze oefening uit te voeren tijdens het masturberen.

Jij komt (mede) snel klaar door de seksuele opwinding. Je ontvangt extra veel seksprikkels als je opgewonden bent. Wat je een keer kunt proberen is eerst masturberen vlak voordat je seks gaat hebben met een vrouw. Probeer eens om klaar te komen en een half uur later ga je nog een keer proberen om klaar te komen.

De 2e keer zul je minder opwinding voelen en zal het meer moeite kosten om klaar te komen.

Indien dit succesvol is, ga je het een andere dag nog een keer proberen, maar nu laat je er maar een kwartier tussen zitten. Lukt dat ook?

Ga de volgende keer dat je met je partner gaat vrijen een kwartier daarvoor klaarkomen door masturbatie. Je zult merken dat je het vrijen minuten langer vol gaat houden.

Je moet eerst met het masturberen oefenen om te voorkomen dat je een flater slaat. Je moet teleurstelling bij jouw vrouw/vriendin voorkomen. Het schaadt je imago als je geen erectie kunt krijgen of helemaal niet meer klaar kunt komen.

Manier #3: Trainen voor een beter seksleven

Seks is in bepaalde opzichten te vergelijken met sporten. Door veel te trainen kun je jouw vaardigheden verbeteren. Met trainen bedoelen wij niet alleen dat je zoveel mogelijk seks moet hebben, je moet ook proberen om je lichaam en de orgasmen onder controle te krijgen.

Train je bekkenbodem spier, let op je ademhaling, voel precies aan wanneer er een orgasme aan zit te komen. Er zijn tientallen technieken om jouw lichaam volledig te beheersen. Heb jij dit onder de knie? Dan kun jij je partner in extase brengen.

Een bevredigde vrouw wil meer seks…er zijn dus alleen maar winnaars.

Je hebt nu kennisgemaakt met enkele van de door mij ontwikkelde technieken. Doe je voordeel ermee! Proeft dit naar meer? Lees mijn ebook en graag hoor ik wat jij ervan vindt.

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

 • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
 • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

13 reacties op "3 Beste Manieren om Vroegtijdige Ejaculatie / Zaadlozing te Voorkomen"

 1. Koos

  says:

  Beste Chris,

  Hoe kan ik het beste mijn man vertellen om eens deze site te bezoeken?
  Hij komt altijd erg snel klaar; en ik denk dat hij zich er erg voor schaamt
  Maar zoals u al geschreven hebt, is er gewoon een oplossing voor.

  Denkt u dat hij zich aangevallen zal voelen als ik hem deze site link via bijv. Facebook?

  Alvast erg bedankt,
  Koos

  • Chris Coster

   says:

   Ja, dat zou je zeker kunnen doen, alhoewel dat niet erg subtiel is. Subtieler is wanneer je een tabblad open laat staan met deze site (alhoewel hij zich dan wel onzeker kan gaan voelen).

   Andere is optie om met hem te praten, en het probleem gewoon te rapporteren. In het gesprek zeg je dan: ik had even snel er op Gegoogeld en ik kwam een goede site tegen genaamd tesnelklaarkomen.nl. Als ie het dan niet gaat checken, zou dat wel eigenwijs zijn… en ook respectloos van hem als hij er niets aan wil doen.

 2. Lucas

  says:

  Je hebt helemaal gelijk Chris,
  Stress is inderdaad een grote boosdoener. het beinvloedt je prestaties in de slaapkamer zeer, en wanneer je minder goed presteert, word je weer onzeker! Het is een neerwaardse spiraal van stress en onzekerheid.
  Goed van je dat je dit ook aanspreekt!

  Mvg,
  Lucas

 3. Levi

  says:

  Jouw ebook heeft ons fantastisch geholpen Chris,
  Heel erg bedankt!!

 4. Joep

  says:

  Ik denk dat ik miscchien de prostaatziekte heb; maar ik dacht dat alleen oude mannen dat krijgen!?

  • Chris Coster

   says:

   Beste Joep,

   Dan zou je direct naar een dokter moeten gaan om dat te controleren. Prostaatziekte komt inderdaad vooral voor bij 65+ mannen, maar tegenwoordig komt het steeds vaker voor op jongere leeftijd.

   Sterkte!

 5. Koen

  says:

  Kan een man allergisch zijn voor condooms? is het misschien de rubber/latex van de condooms?

  • Chris Coster

   says:

   Ja, dat kan zeker. Je kunt inderdaad een rubber- of latex allergie hebben. Klachten zijn bijv. jeuk, zwelling of eczeem.

   Maar je kunt ook klachten krijgen door smaak- of geurstoffen, rubberhulpstoffen etc. Toch komen deze allergieën weinig voor.

 6. Wim

  says:

  Kan vroeg tijdig klaar komen je relatie ver pesten? Mijn vrouw doet steeds vaker onaardig tegen mij en ik denk dat ik te vroeg klaar kom.

 7. Cees

  says:

  Goh, interessant en uitgebreid artikel chris!

  Ga zo door groeten van Cees

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *